Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 23:21 Teema: Baka tekitab sõltuvust
|
|
|
Üks kahtlane asi mis on viimasel ajal koguaeg ees. baka.ee foorum. Iga kord kui arvuti lahti löön siis lendab kohe baka.ee lahti ja kohe uusi teemasi/poste sirvima.. Ja sellega koos on tõusnud ka anime ja manga isu.. Damn u baka
Manga teemal nii palju, et kui viimati Tartus sai käidud siis ostsin omale Kuro Gane 1# vms, (praegu ei ole minu käes.. ei mäleta täpselt mine kah. ma uurin hiljem täpse nime välja) Ma olen hakkanud Tartus nv'del käima. Et kui oleks võimalik ja kui kellegil on midagi sellist siis tahaks korraks lugeda laenata...
(kirjutage uusi uudiseid..!)  _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 23:25 Teema:
|
|
|
ära sa üllata. Foorumid tekitavad sõltuvust ja röövivad koledal kombel aega.
Kuramus, ma hakkasin praegu mõtlema, et kes oli see tegelane, kes animeööl seal ukse kõrval kükitas. no mitte ei tule meelde. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
W_W

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 09:19 Teema:
|
|
|
Kui ma arvuti käivitan ja lähen netti kirjutan kohe baka.ee nii, et ise ei märkagi...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 14:29 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Kuramus, ma hakkasin praegu mõtlema, et kes oli see tegelane, kes animeööl seal ukse kõrval kükitas. no mitte ei tule meelde. |
Mina kükitasin näiteks ühe ukseava kõrval, kui Golden Boy käis.
Spämmida on, jah, väga meeldiv. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 16:44 Teema: Re: Baka tekitab sõltuvust
|
|
|
Õnneks on meil selle probleemi vastu ravi RH emoperioodide näol. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 17:04 Teema: Re: Baka tekitab sõltuvust
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Õnneks on meil selle probleemi vastu ravi RH emoperioodide näol. |
Kuidas palun? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 17:30 Teema: Re: Baka tekitab sõltuvust
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Kuidas palun? |
Sina halad igas teemas > inimesed (või vähemalt mina) ei soovi bakas enam postitada ega isegi lurkida. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 17:42 Teema:
|
|
|
Kuulake parem seda lugu, armsad : ). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 17:58 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | Kuulake parem seda lugu, armsad : ). |
mida kuradit, ma kuulasin just räppi ja see oli nagu liiga drastiline muutus vihase asja pealt softi lovey - dovey peale hüpata
a muidu väga hea lahemahe lugu jah  |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 18:36 Teema:
|
|
|
Hmm, mul on Baka link bookmarkide tööriistaribal esimesel kohal  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 18:44 Teema:
|
|
|
Iga päev käin vähemalt korra bakas. Ei ütleks, et sõltuvus on, aga bookmarksiribal on kenasti olemas...aga jah...käin siiski rohkem kui korra päevas. 4? Ei tea...ei loe  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 18:46 Teema:
|
|
|
Bookmarkiribal on baka.ee link olemas ning Bakas käin päevas vähemalt korra. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 18:48 Teema:
|
|
|
Ma käin päevas 5korda vähemalt, vähem nädalavahetusel Eks mul ikka sõltuvus ole ja bookmarkide alla läks pm'lt kohe I love BAKA  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 18:49 Teema: Re: Baka tekitab sõltuvust
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Kuidas palun? |
Sina halad igas teemas > inimesed (või vähemalt mina) ei soovi bakas enam postitada ega isegi lurkida. |
Vaata lähemalt, kas sa oled märganud, et ma tõsistes teemades eriti halaks? ei, enamasti halan ma niigi mõttetutes mölateemades. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 18:53 Teema:
|
|
|
minul küll baka.ee bookmargitud pole, see lihtsalt püsib kuidagi seal viimati valitud netiaadresside topis...
To Random: kuna neid niisama mölisemise teemasid on üpriski palju, siis jääb ka mulje, et sa halad üpriski palju  |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 19:14 Teema:
|
|
|
IceWolf kirjutas: | Hmm, mul on Baka link bookmarkide tööriistaribal esimesel kohal  |
mul on ka  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 19:18 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: |
Kuramus, ma hakkasin praegu mõtlema, et kes oli see tegelane, kes animeööl seal ukse kõrval kükitas. no mitte ei tule meelde. |
mimmu istus ka kuskil suht ukse lähedal. magas. istus. somethinglikethat _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 19:55 Teema: Re: Baka tekitab sõltuvust
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Vaata lähemalt, kas sa oled märganud, et ma tõsistes teemades eriti halaks? ei, enamasti halan ma niigi mõttetutes mölateemades. |
Tänan, tänan. Selline oli siis sinu suhtumine teemasse "Hea Kogemus" :) _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 20:05 Teema: Re: Baka tekitab sõltuvust
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Vaata lähemalt, kas sa oled märganud, et ma tõsistes teemades eriti halaks? ei, enamasti halan ma niigi mõttetutes mölateemades. |
Tänan, tänan. Selline oli siis sinu suhtumine teemasse "Hea Kogemus"  |
Sul oli mingi kommentaar minu emosuse kohta ja ma tahtsin näidata, et mul on ka tegelikult s*tt seis. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 20:14 Teema:
|
|
|
Ja sa tõesti leidsid, puhtalt sellest ühest lausest lähtuvalt, et see oli tõesti vajalik? Et teema alustamine teemast suure kaarega mööda mineva jutuga on tõesti õige? _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|