Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Nana ettevaatust, poeb
|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 17:39 Teema: Anime Testid
|
|
|
Otsustasin teha sellise teema, kuna selline teema nagu testid on juba olemas, võiks olla ka selline, kus saaks postitada igasuguseid teste animede kohta (nt. mis tegelane oled narutost vms.)
Mingisugune Naruto test
Minu skoor oli 8... |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 17:48 Teema:
|
|
|
See ju ülkerge test Ma ei vaadanud mitte ühtegi vastust kuskilt maha ja sain 10/10st . I am one hot java babe?...wtf  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 17:49 Teema:
|
|
|
Kas mingil ajal ei olnud selliseid teemase terve foorum täis?
Viisakusest tegin testi ka ja sain 9 punkti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nana ettevaatust, poeb
|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 17:50 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Kas mingil ajal ei olnud selliseid teemase terve foorum täis?
Viisakusest tegin testi ka ja sain 9 punkti. |
Kui oli ju ma siis ei leidnud neid lihtsalt... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 18:04 Teema:
|
|
|
Mina ka seitse punkti.
Woohoo, post count +1 !?!?!??! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 18:05 Teema:
|
|
|
8 punkti. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 18:07 Teema:
|
|
|
kurat, ma sain 6 punkti...
Keitarò Urashima kirjutas: |
Woohoo, post count +1 !?!?!??! |
jessjessjou, rohkem selliseid teemasid palun, post count ei kasva iseenesest, eksole? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nana ettevaatust, poeb
|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 18:08 Teema:
|
|
|
Üks test juurde. Minu tulemus: For 47 % you are: You are Saitou Hajime from Rurouni Kenshin. (see ei läinud kohe üldse mitte täppi)  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 18:10 Teema:
|
|
|
For 47 % you are: You are Hideki from Chobits? You are the average desperate guy. No more needs to be said. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 18:13 Teema:
|
|
|
For 27 % you are: You are Saitou Hajime from Rurouni Kenshin. You smoke constantly, are a former assassin, a cop, and a left-handed, sadistic, sarcastic wolf. You are also freakishly tall compared to everyone else. You would love to exterminate all idiots.
TÄIESTii mööda! MA ei suitseta, olen paremakäeline jne. Valisin ninja, aga ikka ment?  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 18:16 Teema:
|
|
|
For 33 % you are: You are Hideki from Chobits? You are the average desperate guy. No more needs to be said
You could also get this result:
For 33 % you are: You are Naruto from Naruto. You are loud, attention seeking, obnoxious, stubborn, stupid, and have an extremely powerful demon fox in your stomach. You love ramen, and hate smart people and vegetables. You want to be a ninja _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 18:19 Teema:
|
|
|
For 40 % you are: You are Hideki from Chobits? You are the average desperate guy. No more needs to be said
Väga halvad valikuvariandid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 18:36 Teema:
|
|
|
ma sain selles esimeses 5 punkti. Natuke rohkem kui osasid olen näinud vist.. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yaya

|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 18:39 Teema:
|
|
|
For 40 % you are: You are an extremely powerful immortal vampire. You enjoy killing other vampires. You work for the Church of England. You would love to exterminate all idiots.
For 27 % you are: You are Saitou Hajime from Rurouni Kenshin. You smoke constantly, are a former assassin, a cop, and a left-handed, sadistic, sarcastic wolf. You are also freakishly tall compared to everyone else. You would love to exterminate all idiots.
For 13 % you are: You are Naruto from Naruto. You are loud, attention seeking, obnoxious, stubborn, stupid, and have an extremely powerful demon fox in your stomach. You love ramen, and hate smart people and vegetables. You want to be a ninja
Ok, rohkem ei pane siia. Vastusevariandid olid küll veidrad... Esimeses testis sain 6/10. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 19:19 Teema:
|
|
|
esimeses tuli 9 punkti ja teine oli selline: For 27 % you are: You are an extremely powerful immortal vampire. You enjoy killing other vampires. You work for the Church of England. You would love to exterminate all idiots.
Lahe  |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 19:22 Teema:
|
|
|
1)9/10
2)For 33 % you are: You are Naruto from Naruto. You are loud, attention seeking, obnoxious, stubborn, stupid, and have an extremely powerful demon fox in your stomach. You love ramen, and hate smart people and vegetables. You want to be a ninja
23.54 % of 9600 Quiz participants had this profile!
You could also get this result:
For 27 % you are: You are an extremely powerful immortal vampire. You enjoy killing other vampires. You work for the Church of England. You would love to exterminate all idiots.
Ja nii edasi... Kokku küll ei lähe. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nana ettevaatust, poeb
|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 19:33 Teema:
|
|
|
See siis ka üks test, see kord aga võib-olla natuke parem... nendes variantides oli vist mälu järgi ainult mehed/poisid tulemus variantides nii-et sobib meestele/poistele.test |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 19:41 Teema:
|
|
|
You scored as Yukino Miyazawa.
You are Yukino Miyazawa from His and Her Circumstances! You want to impress others with the way you act. Who you act like is very different from the way you really are. And you have great leadership skills!
Tohru Honda 75%
Yukino Miyazawa 75%
Naruto Uzamaki 63%
Kenshin Himura 50%
Edward Elric 50%
Keitaro Urashima 50%
Vash the Stampede 38%
Yomiko Readman 25% _________________ Animelist ver5.
Viimati muutis seda tyger (Esm Apr 23, 2007 19:43). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 19:42 Teema:
|
|
|
mida tähendab: You are kind of a ditz ? |