|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 23:09 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | kas lapsemeelsus eeldab mälestusi lapsepõlvest? |
Võib-olla. Antud juhul on küsimus siiski rohkem perspektiivis. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 23:12 Teema:
|
|
|
mul on täna spämmi vastu allergia, ehk teete mulle teene ja lõpetate selle hädaldamise? Ja üldse, milleks on seda teemat vaja? Administraatorid näevad spämmi seda teemat lugematagi. Või tõesti arvavad virisejad, et baka administratsioon on nii loll, et ei oska ilma käsuta spämmi kustutada? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 23:15 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | mul on täna spämmi vastu allergia, ehk teete mulle teene ja lõpetate selle hädaldamise? Ja üldse, milleks on seda teemat vaja? Administraatorid näevad spämmi seda teemat lugematagi. Või tõesti arvavad virisejad, et baka administratsioon on nii loll, et ei oska ilma käsuta spämmi kustutada? |
Ma leian ka nii. Viimasel ajal on foorum täis mingisuguseid sisutühje postitusi ja niisama plära mis ei huvita kedagi. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 23:19 Teema:
|
|
|
Oh lawd.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 23:27 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Random Hero kirjutas: | mul on täna spämmi vastu allergia, ehk teete mulle teene ja lõpetate selle hädaldamise? Ja üldse, milleks on seda teemat vaja? Administraatorid näevad spämmi seda teemat lugematagi. Või tõesti arvavad virisejad, et baka administratsioon on nii loll, et ei oska ilma käsuta spämmi kustutada? |
Ma leian ka nii. Viimasel ajal on foorum täis mingisuguseid sisutühje postitusi ja niisama plära mis ei huvita kedagi. |
Olen nõus. liiga palju juttu ükskõik millest, liiga vähe animest, mangast ja üldse millestki sisukast. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 23:32 Teema:
|
|
|
Veel üks sisutühi asi:
acousmatique - rofl. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|