Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Apr 20, 2007 19:44 Teema:
|
|
|
Nii-nii... Vaatasin sellise anime nagu Monster Princess esimest osa ja kinnitan täiesti kindlalt, et see on üks väga hea sari (esimene osa vähemalt). Sisu enda kõrvalt olid algus- ja lõpulugu mõlemad ka väga head.
Ja te teate, et kui ma oma teksti hakkan paksuks tegema, on mul väga tõsi taga. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Reede Apr 20, 2007 21:11 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | Golgo 13 ? |
Neid on vist mitu. Olen näinud The Professional: Golgo 13 ja see aastaid tagasi meeldis. Samas oli muidugi aeg selline, et animet nappis ja iga vaadatud teos jäi tänu sellele meelde. Filmist kirjutab Nuks.
Vaatasin täna Paprikat. Homme on plaanis Origin - Spirits of the Past ja ülehomme The Legend of Sirius. Ka Little Britain´i 3. hooaeg käib vaikselt episoodi kaupa. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Apr 20, 2007 22:03 Teema:
|
|
|
[fushi] Grindhouse is good fun
[fushi] but
[fushi] I can't wait for the Machete feature film _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Apr 20, 2007 22:11 Teema:
|
|
|
Lovely Complex on veel üks kena anime, mille vaatamist alustasin ja kindlasti jätkan. Peale laheda stoori meeldib veel joonistusstiil, kus on suhteliselt lai piirkond jäetud emotsioonide kirjeldamiseks. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 00:19 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | [fushi] Grindhouse is good fun
[fushi] but
[fushi] I can't wait for the Machete feature film |
Seda kirjutades polnud ma Death Proof'ini veel jõudnud.
Death Proof on, ma eeldan, palju tõetruum grindhouse film kui Planet Terror ja selle võrra sitaks raskem seedida. Sest noh, valdav enamus filmist on pühendatud kahe erineva chickigrupi vahelisele vestlusele, mis ei ole ei eriti vaimukas ega ka otseselt huvitav, umbes samamoodi nagu inimeste pealtkuulamine kitsas restoranis on tõeliselt põnev ainult esimesel paaril minutil ning tõeliselt igav peale viiendat minutit ning täiesti mõttetu peale kümnendat.
Aga kui need filmid sellised olid, siis oli kogemus autentne, ja selle võrra rämedalt kummastav. Ja see mulle meeldib, tegelikult. Planet Terror meeldis, aga Death Proof meeldib praegu ka veel, sets kogemus oli nii imelik. Ning kui pinge üles kruviti, siis oli kogemus üsna meeletu ja eripärane. Hea film. Ning töötab ainult double-feature'ina (F.U. studdiobossidele kes Euroopas mõlemaid filme eraldi esitlevad). _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 13:52 Teema:
|
|
|
nii ma vaatasin nüüd Hellsing OVA 2-e ära ja kõlbas vaadata küll
jäänud on veel kolmas osa...
sarjale OVAd siiski minu arust vastupanu ei tekita...
ja kurat, mul on ikka Paranoia Agent lõpetamata, rääkimata sellest Bleach'i hunnikust mis on ikka veel vaatamata... |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 18:49 Teema:
|
|
|
Mina vaatasin Lucky Stari esimest osa ja see oli tore. Vaatan teist ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 19:42 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Mina vaatasin Lucky Stari esimest osa ja see oli tore. Vaatan teist ka. |
OP oli kindlasti tore, aga muus suhtes ma kardan, et võib minna sama rada mida Sensei no Ojikan. st üle mõne osa ei suuda vaadata. st, muutub igavaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 19:52 Teema:
|
|
|
Sensei no Ojikan'is pöörles minu maailm ainult Ojiisan'i-nimelise tegelase ümber. Aga teda ei näidatud nii palju kui ma soovisin. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 19:59 Teema:
|
|
|
Tegevust Lucky Staril tõesti eriti ei ole ja naljad annavad ka soovida, aga praegu veel viitsiks vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 19:59 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Tegevust Lucky Staril tõesti eriti ei ole ja naljad annavad ka soovida, aga praegu veel viitsiks vaadata. |
Sa pole vist kuigi nõudlik. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 22:43 Teema:
|
|
|
Jess, Paranoia Agent on lõpuks ometi läbi vaadatud, need 13 osa ei võtnudki kui ainult kuu aega läbi vaatamiseks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 22:46 Teema:
|
|
|
Slice of Life ¾anriga ongi selline teema, et seal pole suurt tegevust. Ja kõik naljad on pointiga. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 23:00 Teema:
|
|
|
Ghost in the Shell Stand Alone Complex Solid State Society vaatasin just praegu ära. Olin kergelt pettunud, ootasin rohkemat. Actionit oli vähe, paar keerdkäiku oli mu unise peakolu jaoks liiga keerukad, kell on ikkagi 12 juba ja ma haigutasin vahepeal juba päris vägevalt.
Muuseas, kas keegi teab, mis lugu see on, mis ENNE openingi lühikest aega mängib? _________________

Viimati muutis seda Random (Laup Apr 21, 2007 23:44). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 23:08 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Slice of Life ¾anriga ongi selline teema, et seal pole suurt tegevust. Ja kõik naljad on pointiga. |
sellegipoolest võivad osad selle ¾anri animed igavaks minna nagu näiteks Sensei no Ojikan. samas Azumanga kohta ei sa seda kuidagi öelda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 00:24 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | Ummi kirjutas: | Slice of Life ¾anriga ongi selline teema, et seal pole suurt tegevust. Ja kõik naljad on pointiga. |
sellegipoolest võivad osad selle ¾anri animed igavaks minna nagu näiteks Sensei no Ojikan. samas Azumanga kohta ei sa seda kuidagi öelda. |
Hidamari Sketch läks ka veidi igavaks. Lucky Star tundub selline anime, mida tuleb aeg-ajalt vaadata, kindlasti mitte järjest. (muidu tüütab lihtsalt ära) Aga hea on. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 01:27 Teema:
|
|
|
Mina hakkasin täna Marmalade Boy'd vaatama.
Vähemalt esimesed 10 osa on päris huvitavad.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 13:39 Teema:
|
|
|
Hajime no Ippo, vahelduseks nobrainerit ka. |