Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Maffei

|
Postitatud: Nelj Apr 19, 2007 08:56 Teema:
|
|
|
Enne soovitan siiski ikkitousenit vaadata...Dragon destinys tuleb lihtsalt tegelasi juurde ja peategevus keerleb mitte hakufu ümber.. Ja ikiktousen on sisult parem... _________________ |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Nelj Apr 19, 2007 09:23 Teema:
|
|
|
Maffei kirjutas: | Anime sisu siis selline ,et tänapäeval hiinas on 7 kooli omavahel pidevas võitluses ülemvõimu pärast ning nende koolide nii mees kui naissoost õpilase on kogenud võitlejad. |
Ma olen siiamaani aru saanud, et nad on ikkagi Jaapanis, mitte Hiinas. Seos Hiinaga on Sangokushi periood ehk siis Hiina Kolmevalitsuse periood.
Maffei kirjutas: | Dragon destinys tuleb lihtsalt tegelasi juurde ja peategevus keerleb mitte hakufu ümber.. Ja ikiktousen on sisult parem... |
Ma arvan, et seda on veel vara öelda, sest Dragon Destiny poole peal alles. Samas ei olnud minu arust Ikkitousen'is endas seda sisu väga palju. Põhirõhk nagu omavahelistel kaklustel ning igasugustel naiselike ümaruste näitamisel, mis muidugi domineerib ka Dragon Destiny's. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryu

|
Postitatud: Reede Apr 20, 2007 06:21 Teema:
|
|
|
prääguseks meeldib mulle Dragon Desteny küll rohkem (4 osa)
palju kenamad animatsioonid, parem muusika, köik parem noh, vöitlused on ka paremad.... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
buki

|
Postitatud: Reede Apr 20, 2007 22:02 Teema:
|
|
|
ma olen läbi vaadanud Ikki Touseni, kohati muutus huvitavaks, midagi enamat ei mäleta, suht ammu vaatasin  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Reede Juun 25, 2010 18:39 Teema:
|
|
|
Küll vana teema aga ise sai neljas osa ka ära vaadatud ja sai ikka palju selgemaks ka kui enne oli. Praegust olen uuesti kaks hooaega ära vaadanud ja kolmanda poole peal. Soovitan ika jäejest vaadata muidu ei saa aru kõigest. Selle anime pluss pooleks on võitlusstseenid, muusika ja eri efektid. aga muidugi natuke kisub asi ka julmaks ka ära. Põhi kaklejad on ikka tüdrukud ja need tüdrukud nalja ei mõista. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|