|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Laup Apr 14, 2007 16:12 Teema: film Casshern
|
|
|
teen väikse filmi tutvustuse .. seda filmi pole siin väga mainitud .. vähemalt otsingust ma ei leidnud midagi
Casshern
See on siis Live-action sci-fi film mis baseerub 1973 Jaapani sama nimega animel (Shinzo Ningen Casshân/ "Neo-Human Casshern"). Theme song by Utada Hikaru.
Director:
Kazuaki Kiriya
Writing credits:
(in alphabetical order)
Kazuaki Kiriya screenplay
Dai Sato ("Samurai champloo", Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Cowboy Bebop)
Shotaro Suga (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex )
Tatsuo Yoshida characters
Runtime:
141 min
Lühikirjeldus:
Tulevikus, reostatud post-apokalüptilises ühiskonnas nimetusega Eurasia peale maailmasõda Euroopa ja Ida-Föderatsiooni vahel,kus viimane on võitjaks tulnud. Planeet on laastatud tuuma-, bioloogiliste- ja keemiarelvade kasutusest. Geneetik Dr. Azuma (Akira Terao) arendab tehnika nimetusega "neo-cell", mis võimaldab taastada inimkehasid ja mis on sponsoreeritud pahelise korporatsiooni poolt. Tema poeg Tetsuya Azuma (Yusuke Iseya) sureb sõjas, kuid peale õnnetust Dr. Azuma laboratooriumis, Tetsuya ärkab ellu kui võimas sõdalane Casshern. Koos temaga tekib uus liik mutante nimetusega "neo-inimesed" . Neo-inimesed otsustavad hävitada inimesed ja kasvatada uue maailma. Casshern asub nendega võitlusse.
Lisainfo:
Pühendunud Bleach-i fännid võivad tähele panna tuttavat muusikat filmi vältel.
Hisashi ja Takuro bändist GLAY osalevad mõnes stseenis.
Film sulatab kokku anime-laadse animatsiooni ja mangast inspireeritud live actioni millest tulenevalt tekib uut stiili hübriid film, mis on nii visuaalselt rabav kui ka mõtlemapanev.
Mõned pildid ka:
See on isiklikult üks mu lemmik filmidest ja selle tutvustuse kokkukirjutamine võttis suht kaua aega .. Loodan et keegi leiab selle kasuliku  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Püh Apr 15, 2007 00:58 Teema:
|
|
|
Ei kommeteeri ega avalda eriti arvamust, kui siis et - liiga pikk film minu jaoks ja mina ei suutnud seda korralikult lõpuni vaadata, igav hakkas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Püh Apr 15, 2007 01:54 Teema:
|
|
|
zork kirjutas: | ...liiga pikk film minu jaoks ja mina ei suutnud seda korralikult lõpuni vaadata, igav hakkas. |
Umbes sama siin. Visuaalide ja digiga ülekallatud, kuid seest õõnes. Omal ajal sai muidugi filmi ka pikalt oodatud ja võib-olla oli ka selle tõttu pettumus suurem kui lõpuks nagu midagi peale kohatise silmailu polnudki. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|