|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 12:30 Teema:
|
|
|
See oleks aus tõesti. Ma loodan, et keegi ei pahanda kui ma seda punktide haaval teen ilma erilise järgnevuseta, ning iga pisiasja ei täpsusta, sest see tuleks liiga pikk. Mida rohkem ma selle filmi üle järele mõtlen, seda ebameeldivamaks ta muutub.
- valdav enamus keskseid tegelasi on inimlikud idioodid, kes võtavad vastu valesid otsuseid (lapsed püssiga, mõlemad mehiklased, jaapani tüdruk)
- ülejäänud tegelased lihtsalt satuvad halbadesse olukordadesse, olles saatusepoisi poolt ninapidi veetud (ameeriklased, laste isa)
- filmi vaadates tekib siiras tunne nagu kõikjal on elu sitt. Marokos tulistavad politseinikud lapsi ilma igasuguse hoiatuseta ning med. abi saamine on üsna raske, Jaapanis on seksuaalne frustratsioon noorte seas laes ning Mehiko on jube koht valgete laste jaoks
- kogu see "sitt olukord" on tingitud mingisugusest üldisest halvast antropoloogilisest seisundist meie ümber, s.t. ei ole nii otseselt seotud kultuuridega mida film kajastab
- teisisõnu, inimesed teevad vigu ja see film ekspluateerib seda mingisuguse ebasidusa narratiivi tarbeks
- parandus, väga ebasidusa narratiivi tarbeks. Enamus toimuvast ei andnud filmile midagi juurde
- filmil puudub igasugune moraal (või polnud ma võimeline seda välja lugema) väljaspool eelpool mainitud "kõik on sitt"-mõtet
- mitte et igal filmil peaks moraal olema, aga selle olemasolu oleks filmile vähemalt mingisuguse tähenduse andnud (mingisugune järelkaja vaataja mõtteis), mis minu silmis igal tõsisel filmil olema peaks
- igav ja kange kaameratöö ning igavad lokaalid, kuid see võis olla tingitud mu lähes totaalsest huvipuudusest toimuva vastu
- Jaapani ja Mehiko liinid on ebahuvitavad
- Jaapani ja Mehiko liinid on ebavajalikud
- film on 2,5h pikk
Umbes nii. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 13:06 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Kui ma ei eksi panin ma just Hayato The Combat Butler'i tõmbama, mille treilerit või midagi säärast, ma enne vaatasin ja mulle meeldis. |
Ma vaatasin esimese osa ära. Päris naljakas ja lapsikult rõõmus anime, loomulikult nagu nimi ütleb, sisaldab palju absurdi. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 13:19 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | raidomees kirjutas: | Kui ma ei eksi panin ma just Hayato The Combat Butler'i tõmbama, mille treilerit või midagi säärast, ma enne vaatasin ja mulle meeldis. |
Ma vaatasin esimese osa ära. Päris naljakas ja lapsikult rõõmus anime, loomulikult nagu nimi ütleb, sisaldab palju absurdi. |
Just-just. Absurd animed on toredad. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 15:01 Teema:
|
|
|
Jälgin pinevalt ja ootan, et Nana järgmised osad ingliskeelsed subtiitrid endale saaks. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 15:46 Teema:
|
|
|
Hakkasin Death Note'i vaatama. Väga hea sari. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 15:48 Teema:
|
|
|
Nõustun totaalselt. Kõik mangad kodus. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 15:53 Teema:
|
|
|
Monkey D. Ruffy kirjutas: | Hakkasin Death Note'i vaatama. Väga hea sari. |
minu jaoks tulevikumuusika - kavatsen alustada täna õhtul |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 15:58 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Monkey D. Ruffy kirjutas: | Hakkasin Death Note'i vaatama. Väga hea sari. |
minu jaoks tulevikumuusika - kavatsen alustada täna õhtul |
Uuu, ma just avastasin, et Death Note on üks nendest sarjadest, mis tekitavad kadetust kui mõtled inimeste peale, kel see kõik veel ees. Eks minul ka on veel kolmandik sarjast ees, aga ma usun-kardan, et põnevamad kohad juba möödas. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 16:02 Teema:
|
|
|
Arvad valesti. Tõsiselt. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 16:04 Teema:
|
|
|
Hellsingi hakkasin vaatama.
Esimene osa küll eriti head muljet ei jätnud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 17:01 Teema:
|
|
|
Ärge nüüd selle Death Note'ga üleliialdage...
Mina tõmbasin Hellsingi OVA peale selle teema lugemist, sest mulle tuli meelde, et selline asi üldse olemas on ja kavatsen seda vaatama hakata kuni ma oma õppetööga hakkama saan.
Aa ja siis ootavad veel vaatamist Yume Tsukai ja Nagasarete Airantou esimesed osad, aga ma ei viitsi neid vaadata. Samuti tõmban ma Air Masterit ja nagu enne mainitud One Piece'i, millest peaks ma kohe varsti esimesed 50 osa kätte saama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 17:08 Teema:
|
|
|
uplink kirjutas: | Hellsingi hakkasin vaatama.
Esimene osa küll eriti head muljet ei jätnud  |
ära torise, Hellsing on hea.
NGE läheneb lõpule, jäänud on 3-4 osa ja filmid.
3x3 Eyes tuleb ka huvi pärast ära vaadata, 7 osa pikk, niipalju kui ma kiirvaatasin, tundus küll suhteliselt igav ja veider.
GitS filmid ootavad kah kõvakettal juba liiga kaua.
mitte-anime: Red Dwarfiga olen jõudnud 7nda hooaja keskpaigani. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 17:39 Teema:
|
|
|
Olemas kuid osaliselt vaatamata on mul sellised asjad nagu: Akira, Berserk, Fullmetal Alchemist, Genshiken, Prince of Tennis (viimased 75 osa ). Lõpetasin just Gantzi ja pean ütlema et animes ma pettusin a hakkan nüüd mangat uurima ja lootus on, et to parem.  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 21:34 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: |
|
NGE läheneb lõpule, jäänud on 3 osa ja filmid. Selle sarja kohta ütleks kommentaariks seda, et kui ta isegi venekeelsete subtiitritega tundus täitsa hea, siis arusaadavasse keelde tõlgituna on ta veel palju-palju parem
Enne NGE-d lõpetasin Higurashi no naku koro ni. Järgmiseks plaanis Ergo Proxy. Loodetavasti on huvitav. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 22:08 Teema:
|
|
|
kas ainult minu arust on 2 viimast NGE osa ülimalt jaburad? mingi ülim absurd ja segapuder. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 22:38 Teema:
|
|
|
sai alustatud Death Note'ga ja vaadatud esimene osa. tuleb öelda, et kuigi alguses sai sarja pisut skeptiliselt suhtutud, siis pean tõdema, et üllatusin üpriski meeldivalt
samas on mul üks mõnus p*rsetäis Bleach'i osi mis nõuavad vaatamist, a ma ei tea kas ma viitsin... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Indrek

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 22:39 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | Random Hero kirjutas: |
|
NGE läheneb lõpule, jäänud on 3 osa ja filmid. Selle sarja kohta ütleks kommentaariks seda, et kui ta isegi venekeelsete subtiitritega tundus täitsa hea, siis arusaadavasse keelde tõlgituna on ta veel palju-palju parem
|
Irw... tuleb n6ustuda. Nautisin teda minagi terve pika p2eva jahedas kinomajas  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 22:40 Teema:
|
|
|
incognito kirjutas: | tegelt võiksid sa põhjendada miks babel kehv oli. |
Fushi seletas asja ilusasti lahti, kuid võin ka oma poolse arvamuse anda, ehk kopida oma blogist.
Mehe kolmas täispikk lavastus on täpselt oma vanemate vendade moodi ja see on juba mega boring. Kas tõesti on mehhiklased nii kitsa visiooniga inimesed, või koogutas Iñárritu lihtsalt produtsentide rahapaki ees maani ja lubas kolmandagi filmi sarnaselt eelmistele üles ehitada. Võib-olla mõtleb ta, et selline laialipuistatud puzzle kokkupanemine ongi tema firmamärk. Kui 21 Grams´is tundus see veel originaalne, siis nüüd on küll kopp ees. Johnny To on teinud üle 40 filmi ja suutnud alati midagi uut pakkuda, mehhiko hobusevaraste järeltulija proovib aga vana äraleierdatud ¹laagriga rahvast tantsule ahvatleda. See, et varasema mehhiko või ühendriikide linna asemel püütakse teisigi kontinente haarata ei muuda asja ahvatlevamaks. Suured rahad, võimsad võttepaigad, rahvusvaheline näiteseltskond aga lugu jutustatakse ikka samamoodi, tehes veel emotsionaalsusele ruumi loogika arvelt. Suured rahad peaksid tähendama ka detailideni läbimõeldud sisu, ometi lipsas sisse mitu mind isiklikult väga häirivat muinasjutulist hetke. Iñárritu püüd kritiseerida USA valitsuse ülepingutamist sõjas terrorismiga on ebaveenev. Ühe turisti tulistamine Marokos segastel asjaoludel ei keeruta eales üles nii suurt tolmu ning ei murra end Jaapani prime-time TV uudistesse. Brad Pitt´i tegelaskujuga oli enam-vähem täkkesse pandud. Ülbe ja rumala end maailmanabana tundva ameeriklase kehastamisega sai mees väga hästi hakkama. Tegelikult rumalus oligi filmis üks võtmesõnu. Kõik sündmused käivitusid tänu inimeste rumalusele ja disiplineerimatusele. Lollikarja järel käisid siis politseinikud ( selle filmi tõelised kangelased ) ja andsid endast parima, et korda taas jalule seada. Nõustun ka teiste arvamusega teemal, et film oli liiga pikk ja Kôji Yakusho´t näitas liiga vähe. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/
Viimati muutis seda Trash (Esm Apr 09, 2007 22:42). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 22:41 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Irw... tuleb n6ustuda. Nautisin teda minagi terve pika p2eva jahedas kinomajas |
mina pidasin 3 seanssi vastu, aga neljandat enam ei jaksanud lihtsalt
NGE sarja peaks millalgi uuesti käsile võtma, aga aega pole hetkel, järjekordselt tulevikumuusika... |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Apr 10, 2007 15:09 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | kas ainult minu arust on 2 viimast NGE osa ülimalt jaburad? mingi ülim absurd ja segapuder. |
NGE mõte ongi vist selles, et ( Oi, see on äkki SPOILER, ma panen valgesse) kui sa vaatad seda siis on nagu WTF? , aga siis hiljem saad aru äkki vms. Aa, oota, ma ei ole ikka veel sellest täpselt aru saanud... Peaks veel vaatama, siis saaks vahest aru, aga mulle ei meeldi kuidagi asju üle teha/vaadata. Vaata filmid ka ära, ma vaatasin ühte, sest teine pidi olema seeria kordus ja ma ei viitsinud, aga vist oli veel paar filmi. Igatahes see film jättis mulle selle mõtte vist veel arusaamatumaks, aga ma ei mäleta ka täpselt, film oli ka imelik, seda ma mäletan.
Aa, oih, see on juba Off-topic ju, andestage mulle. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|