Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 14:09 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Ise kakerdasin ma välja ju oma üliõhukse pusaga ja mul oli kohutavalt külm, keegi ei tulnud mind soojendama :'( |
Järgmine kord soovitan kõlavamalt hambaid plagistada  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
DFZ

|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 20:29 Teema:
|
|
|
Tuli selline TOBE mõte, et kui järgmine kord kokkutulek on mingil soojemal ajal (kuskil suve ajal) siis võiks mõnel saartest ka teha selle...
See on ainult mõte, pole vaja kritiseerida:P |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 20:38 Teema:
|
|
|
DFZ kirjutas: | Tuli selline TOBE mõte, et kui järgmine kord kokkutulek on mingil soojemal ajal (kuskil suve ajal) siis võiks mõnel saartest ka teha selle...
Ma arvan, et ühel DFZ'il on lihtsam Tartusse sõita, kui 30-40 Tallinna ja Tartu inimesel DFZ juurde sõita
Tsiteerin:: | Kui Muhamed ei saa mäe juurde tulla, tuleb mägi Muhamedi juurde" |
aga alati see ei kehti  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 20:49 Teema:
|
|
|
Ma ei kavatsegi Muhamedi juurde minna. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 21:51 Teema:
|
|
|
DFZ kirjutas: | Tuli selline TOBE mõte, et kui järgmine kord kokkutulek on mingil soojemal ajal (kuskil suve ajal) siis võiks mõnel saartest ka teha selle...
Saarele sõitmisega on see probleem, et see on tunduvalt kallim kui mandril ja enamus tulijaid on just mandrilt. Seega ei ole see kõige parem idee. Kui just keegi ei paku tasuta ööbimiskohta. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 22:36 Teema:
|
|
|
Mainimata jubedaid praamijärjekordi nädalavahetuse paiku. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 08:54 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Mainimata jubedaid praamijärjekordi nädalavahetuse paiku. |
Pole ühtegi probleemi mida kamp mootorsaagidega varustatud (w)otakuid lahendada ei suudaks.
Sellega lahenduksid ka raha mured.
 _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
DFZ

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 12:52 Teema:
|
|
|
Nojah...aga nagu ma enne mainisin: see on ainult mõte.
Ühel DFZ'il oleks tõesti lihtsam Tartu sõita kui transporti ka oleks
Vend küll elab seal, aga üsna harva liigub seda vahet... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 13:22 Teema:
|
|
|
DFZ kirjutas: | Nojah...aga nagu ma enne mainisin: see on ainult mõte.
bussi nimeline leiutis äkki?
Genky ja muu organiseeriv rahvas, kuidas siis on, kas suvel on plaanis uuesti teha? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DFZ

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 13:56 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | DFZ kirjutas: | Nojah...aga nagu ma enne mainisin: see on ainult mõte.
bussi nimeline leiutis äkki?
Genky ja muu organiseeriv rahvas, kuidas siis on, kas suvel on plaanis uuesti teha? |
Bussiga tuleks natuke kulukam kui autoga (minu arvamus vähemalt) |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 14:22 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Genky ja muu organiseeriv rahvas, kuidas siis on, kas suvel on plaanis uuesti teha? |
Ei tea veel. Aega mõelda ja vaadata, kas mul üldse aega on midagi orgunnida. Suvi on igasuguseid üritusi täis...kas üldse raha ja viitsimist midagi teha. Eks mais selgub. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 15:41 Teema:
|
|
|
yoshy või kellegagi sai räägitud, et mingi film esilinastus eesti pinnal. Mul oli õigus, see oli Serving Sara Mida ma bussis löödult loksudes vaatasin. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 21:10 Teema:
|
|
|
muide tallinnast on saaremaale (kuressaarde) bussiga kõigest 4,5 tundi sõitu või veitsa vähem ... aga tartust on 6,5 tundi !!  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DFZ

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 09:45 Teema:
|
|
|
See on tõsi, et saartele on palju maad sõita aga palju rahulikum kui linnalähistes kohtades (ei tahtnud kedagi solvata) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 09:51 Teema:
|
|
|
DFZ kirjutas: | See on tõsi, et saartele on palju maad sõita aga palju rahulikum kui linnalähistes kohtades (ei tahtnud kedagi solvata) |
Kunstimäe oli ka sellises pärapõrgus, ja kuna hjarg ei möirganud (keegi rääkis, et ta vahel teeb nii), oli ka seal rahulik.
6-7 tundi ei viitsa ka kohe kindlasti loksuda, Tartust sai nii poole tunniga või nii kohale.
Ei tea miks, aga siin meenus, mida Tuletegija äratulekul ütles, kui ta avastas, et tee oli paras kartulipõld. "läbi me siit läheme, iseasi on see, mis maha jääb" Hondale jäid vist ikka kõik jupid kõhu alla alles, kuid robinat oli küll. _________________

Viimati muutis seda Random (Laup Märts 31, 2007 11:55). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
DFZ

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 11:07 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | DFZ kirjutas: | See on tõsi, et saartele on palju maad sõita aga palju rahulikum kui linnalähistes kohtades (ei tahtnud kedagi solvata) |
Kunstimäe oli ka sellises pärapõrgus, ja kuna hjarg ei möirganud (keegi rääkis, et ta vahel teeb nii), oli ka seal rahulik.
6-7 tundi ei viitsa ka kohe kindlasti loksuda, Tartust sai nii poole tunniga või nii kohale.
Ei tea miks, aga siin meenus, mida Tuletegija äratulekul ütles, kui ta vastas, et tee oli paras kartulipõld. "läbi me siit läheme, iseasi on see, mis maha jääb" Hondale jäid vist ikka kõik jupid kõhu alla alles, kuid robinat oli küll. |
Tõsi see on. Need kartulipõllud (või ka kruusateed) käivad täitsa närvi.
Ega nendest küll siin ka puudust ei tule aga korralike teid natuke rohkem. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Püh Apr 01, 2007 15:45 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Mainimata jubedaid praamijärjekordi nädalavahetuse paiku. |
Ma pean üle nädala sõitma praamiga koju ja siis tagasi saarele. Kusjuures väga harva on olnud järjekordi. No kui sa just jaanipäeval tahahad saarele minna siis võidki ootama jääda. _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Püh Apr 01, 2007 15:49 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | Ma ei kavatsegi Muhamedi juurde minna. |
heh
kusjuures ma ei jagand alguses matsu välja, aga noh...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DFZ

|
Postitatud: Püh Apr 01, 2007 16:39 Teema:
|
|
|
Tenshi-san kirjutas: | hjarg kirjutas: | Mainimata jubedaid praamijärjekordi nädalavahetuse paiku. |
Ma pean üle nädala sõitma praamiga koju ja siis tagasi saarele. Kusjuures väga harva on olnud järjekordi. No kui sa just jaanipäeval tahahad saarele minna siis võidki ootama jääda. |
Need järjekorrad on ja ei kaogi ära. Tundub et seisad terve aja ühe koha peal. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Kolm Apr 04, 2007 18:05 Teema:
|
|
|
DFZ kirjutas: | Tenshi-san kirjutas: | hjarg kirjutas: | Mainimata jubedaid praamijärjekordi nädalavahetuse paiku. |
Ma pean üle nädala sõitma praamiga koju ja siis tagasi saarele. Kusjuures väga harva on olnud järjekordi. No kui sa just jaanipäeval tahahad saarele minna siis võidki ootama jääda. |
Need järjekorrad on ja ei kaogi ära. Tundub et seisad terve aja ühe koha peal. |
Sellepärast bussiga ongi parem...Bussid on nagu eelis järjekorras. Oma autoga võid sa ootama jääda paariks tunniks. Bussiga on nii et sõidad virtsu, siis praamipeale ja kohe edasi. Ei ingit passimist _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|