Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
electra
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 19:32 Teema:
|
|
|
tegelikult avataride puhul on see 50x50px mis juba foorumi poolt määratud, täiesti paras. rõhk on siiski tekstil, mitte pildikestel |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 23:15 Teema:
|
|
|
-hectic- kirjutas: | kunagi nägin avatari suuruses 400*400 - foorumis oli suht halb lugeda sest pilt segas teksti ja pidi koguaeg paremale kerima nagu notepad'is kirjutatut lugedes..  |
ega notepad pole süüdi selles, et sina pole word wrapí format menüü alt üles leidnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Teis Märts 06, 2007 16:10 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | selle asemel, et avatar arvutist otse bakasse uploadida, võid alati pildi linkida. Linkimisel piirangud ei kehti, olen näinud isegi vist 200*200 avatari, mis oli aga lihtsalt kole. Üle 100*100 piksli ärge minge, siis püsib foorum ikka enam-vähem koos. |
o_O Njaa ega üle 100x100 ise ka ei soovita, üllatab ültse et see siin foorumis lubatud pole :/ aga ka danke!  _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 09:34 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | -hectic- kirjutas: | kunagi nägin avatari suuruses 400*400 - foorumis oli suht halb lugeda sest pilt segas teksti ja pidi koguaeg paremale kerima nagu notepad'is kirjutatut lugedes..  |
ega notepad pole süüdi selles, et sina pole word wrapí format menüü alt üles leidnud. |
kle ega ma enda kirjutatud teostest ei räägi, ja ega ma ise kasutan seda vähe ning kasutan enterit trükkimisel üldse..  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Märts 10, 2007 21:43 Teema:
|
|
|
-hectic- kirjutas: | kle ega ma enda kirjutatud teostest ei räägi, ja ega ma ise kasutan seda vähe ning kasutan enterit trükkimisel üldse..  |
puust ja punaselt: notepadis "Format" menüü alt "Word Wrap" ette linnuke panna, siis pole mitte mingit paremale scrollimist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Laup Märts 10, 2007 23:15 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | -hectic- kirjutas: | kle ega ma enda kirjutatud teostest ei räägi, ja ega ma ise kasutan seda vähe ning kasutan enterit trükkimisel üldse..  |
puust ja punaselt: notepadis "Format" menüü alt "Word Wrap" ette linnuke panna, siis pole mitte mingit paremale scrollimist. |
Ole vait ma tean seda juba  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Märts 10, 2007 23:56 Teema:
|
|
|
-hectic- kirjutas: | Ole vait ma tean seda juba  |
aga millest siis hädaldamine, et "ja pidi koguaeg paremale kerima nagu notepad'is kirjutatut lugedes.."?
võib-olla eeldasin valesti, et notepadis kirjutatu tähendab ka notepadis lugemist, aga samas notepadis kirjutatu ei ole mitte kudagi erinev mingis muus tekstiredaktoris kirjutatust kui selles muus ka entereid reavahetuse jaoks ei vajuta.
lühidalt : notepad ei ole mitte kuidagi süüdi reavahetuste puudumises, süüdi on kirjutaja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Püh Märts 11, 2007 00:35 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | -hectic- kirjutas: | Ole vait ma tean seda juba  |
aga millest siis hädaldamine, et "ja pidi koguaeg paremale kerima nagu notepad'is kirjutatut lugedes.."?
võib-olla eeldasin valesti, et notepadis kirjutatu tähendab ka notepadis lugemist, aga samas notepadis kirjutatu ei ole mitte kudagi erinev mingis muus tekstiredaktoris kirjutatust kui selles muus ka entereid reavahetuse jaoks ei vajuta.
lühidalt : notepad ei ole mitte kuidagi süüdi reavahetuste puudumises, süüdi on kirjutaja. |
Eelmisi poste ka lugesid või?? Tsiteerin:: | kle ega ma enda kirjutatud teostest ei räägi, ja ega ma ise kasutan seda vähe ning kasutan enterit trükkimisel üldse.. |
DAAA!  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Märts 11, 2007 10:12 Teema:
|
|
|
-hectic- kirjutas: | ja pidi koguaeg paremale kerima nagu notepad'is kirjutatut lugedes..  |
notepadis kirjutatut lugedes scrollib lugeja paremale ainult võimaluste puudumise tõttu või oskamatusest, kuna notepadis kirjutatu ei erine põhimõtteliselt mingis teises tekstiredaktoris kirjutatust. |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Püh Märts 11, 2007 12:02 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | -hectic- kirjutas: | ja pidi koguaeg paremale kerima nagu notepad'is kirjutatut lugedes..  |
notepadis kirjutatut lugedes scrollib lugeja paremale ainult võimaluste puudumise tõttu või oskamatusest, kuna notepadis kirjutatu ei erine põhimõtteliselt mingis teises tekstiredaktoris kirjutatust. |
Kas sa oled loll või ma ei saa aru, et sina ei saa aru et ma tean seda
äkki läheks nüüd tagasi teemasse, sest see jura hakkab mulle juba pinda käima.
ps. LOE MU EELMISI POSTE KA ÄRA KORDA SEDA MIDA ON JUBA RÄÄGUTUD!  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Märts 11, 2007 12:28 Teema:
|
|
|
-hectic- kirjutas: | Kas sa oled loll või ma ei saa aru, et sina ei saa aru et ma tean seda |
sa tead seda, aga sellegipoolest hädaldad, et notepadis kirjutatut peab kerima paremale? vabanda siis, et ma su kurtmisest ei osanud välja lugeda, et sa siiski tead seda, et ei pea kerima paremale. |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Püh Märts 11, 2007 13:07 Teema:
|
|
|
Talk to my elbow coz my hand is on vacation and im not listening..  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Märts 11, 2007 16:39 Teema:
|
|
|
-hectic- kirjutas: | Talk to my elbow coz my hand is on vacation and im not listening..  |
talk to my elbow cuz my hand is in my pants! lol. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Püh Märts 11, 2007 16:51 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | -hectic- kirjutas: | Talk to my elbow coz my hand is on vacation and im not listening..  |
talk to my elbow cuz my hand is in my pants! lol. |
Too much informaton!.. aga läheks nüüd õigesse teemasse tagasi, sellel textil siin pole mingit seost piltide quote'imisega ju..  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Akuma

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 09:29 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | -hectic- kirjutas: | Talk to my elbow coz my hand is on vacation and im not listening..  |
talk to my elbow cuz my hand is in my pants! lol. |
Ega väike vahepala kh halba ei tee  _________________
That's what I call an anime babe!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|