Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
m0rra

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 22:28 Teema:
|
|
|
Õega sai küll Aa! Megami-samat ja Death Note'i vaadatud, mõlemad talle meeldisid ning mingile sõbrannale laenas ka plaate. Üldiselt pere eriti ei tea/neid eriti ei huvita, millega ma arvuti taga tegelen. |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 22:51 Teema:
|
|
|
Sain pisiku õelt, aga enam ta ei vaata, isal on savi ja ema ei tea. XD |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 23:28 Teema:
|
|
|
Vanemad teavad paratamatult, kuna animega juba oma hea 5 aastat tegelenud. Ema on isegi kostüümi õmmelnud mulle. Vend vihkab ja olen mingil määral mõlemad õed nakatanud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 23:30 Teema:
|
|
|
MTI kirjutas: | Vanemad teavad paratamatult, kuna animega juba oma hea 5 aastat tegelenud. Ema on isegi kostüümi õmmelnud mulle. Vend vihkab ja olen mingil määral mõlemad õed nakatanud. |
See on nagu viirus, levib õhu kaudu vist  |
|
Tagasi üles |
|
 |
sousuke

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 23:42 Teema:
|
|
|
Pereliikmed on näinud, kui animet vaatan (olen veidi üle poole aasta vaadanud ning lisaks kunagi ammu ka Digimoni), aga nad suhtuvad sellesse täiesti ükskõikselt. Peavad animet siiski vist ainult laste multikateks ega tunnegi otseselt sõna "anime". |
|
Tagasi üles |
|
 |
gravitation bishounen labu

|
Postitatud: Esm Veeb 19, 2007 00:13 Teema:
|
|
|
Mul ema vaatab (vahest), onu vaatab ja vennaga oleme meie need suurimad friigid.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Veeb 19, 2007 00:49 Teema:
|
|
|
kas ainult mulle tundub, et anime vaatamist koheldakse umbes nagu homoseksuaalsust? Et ei julgeta vanematele-sõpradele tunnistad ja "kapist väljatulek" nõuab suurt julgust.
Tavaliselt, kui mul ema tuppa tuleb, hüppan arvuti taha ja vajutan "pause" sest kunagi ei tea ju, mis kahtlane stseen järgmisena ekraanile hüppab. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Veeb 19, 2007 00:54 Teema:
|
|
|
Noh, mul suht sama lugu, kuigi oleneb, mis sarja vaatan. Pigem vajutan ma pausi sellepärast, et mulle meeldib vaadatavale rahulikult keskenduda, kõrvaklapid peas. Ei meeldi, kui ema tuleb "targutama" stiilis "Mis sa õhtuks süüa tahad?".
Tegelikult ei eita ma kellelegi, et ma animed vaataks, pole nagu mõtet sel. Kapist väljatuleku tunnet nagu eriti pole... _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Esm Veeb 19, 2007 09:25 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Tavaliselt, kui mul ema tuppa tuleb, hüppan arvuti taha ja vajutan "pause" sest kunagi ei tea ju, mis kahtlane stseen järgmisena ekraanile hüppab. |
Ega see ole jah suhtkoht nii, kuid tavaliselt vaatan ma kahtlaste momentidega animeid siis, kui ema kodus ei ole ...
Erandjuhtumid on veel väikesed lapsed, nende juuresolekul ei vaata ka tihti midagi suurtele lastele mõeldut.
Samas visatakse tavaliselt just lapsed minu tuppa, sest siin saab 24h multikaid vaadata =D
- Lastele ei ole üldse keel tähtis, saavad kõigest aru -
Muidu vajutan stop nuppu ainult siis, kui ema rääkida tahab vms. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Esm Veeb 19, 2007 20:06 Teema:
|
|
|
emal on suhteliselt ükskõik, aga vahel ta naegad et miks ma neid jokohamasid ikka jqa jälle vaatan, vendadel on põhiprobleem selles et kui ma läbi interneti mõnd animet vaatan siis ikka tulevad ja nähvavad et pane oma jokohamad kinni.
Isa, no temaga olen vaadanud mõnd animet kaa...
Õde see on sut minuga ühel meelel..talle meeldib, ta vaatab suhteliselt samapalju kui ma  _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Esm Veeb 19, 2007 20:20 Teema:
|
|
|
Ma vaatasin emaga koos Mononoke-Hime`d ja õele meeldis Spirited Away ka. Kuna ma vaatan väga palju filme ja olen filmindust õppinud ka paar aastat, siis nagu väga ei imestata, kui ma ka animatsiooni vaatan. Ja kellelgi pole põhjust mind anime pärast veidrikuks pidada ka, sest ma vaatan neid üldse harva. Ja mingid alastikaadrid ei peaks ka kedagi segama, ei näe põhjust, miks peaksin näiteks emale mulje jätma, et ma tegelikult olen aseksuaalne. Nahuj, ei ole ju. Sama teema muusikaga, ega ei hakka küll pereliikmete juuresolekul lugu vahetama, kui see on näiteks narkootikumidest. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Akuma

|
Postitatud: Esm Veeb 19, 2007 20:23 Teema:
|
|
|
Minu pere teab, et vaatan animet. Algul tegid nata nalja minu üle aga nüüd vaatavad teise pilguga, sest õpin ka jaapani keelt
Õde tunneb vahepeal huvi aga seda kh harva, siis kui mingi Romance-tüüpi animet vaatan (nt. Chobits) _________________
That's what I call an anime babe!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Akuma

|
Postitatud: Esm Veeb 19, 2007 20:27 Teema:
|
|
|
Will kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Tavaliselt, kui mul ema tuppa tuleb, hüppan arvuti taha ja vajutan "pause" sest kunagi ei tea ju, mis kahtlane stseen järgmisena ekraanile hüppab. |
Ega see ole jah suhtkoht nii, kuid tavaliselt vaatan ma kahtlaste momentidega animeid siis, kui ema kodus ei ole ...
Erandjuhtumid on veel väikesed lapsed, nende juuresolekul ei vaata ka tihti midagi suurtele lastele mõeldut.
Samas visatakse tavaliselt just lapsed minu tuppa, sest siin saab 24h multikaid vaadata =D
- Lastele ei ole üldse keel tähtis, saavad kõigest aru -
Muidu vajutan stop nuppu ainult siis, kui ema rääkida tahab vms. |
Olen teie mõlemaga täiesti nõus.
Kõik oleneb järgmisest stseenist ja külalistest aga millegi prst saan pausi alles peale nn. imeliku stseeni ajal
Endal on nagu suht aga ema pilgu läbi on nagu suht  _________________
That's what I call an anime babe!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 18:21 Teema:
|
|
|
Ema leiab, et anime on lollus. Isa kohta ma ei tea. Õde vaatab küll vahest animed (olen kuulnud, et tema lemmik on ''Printsess Mononoke''), aga üldiselt ta ainult haigutab, kui ma talle näiteks ''Hellsing''ist või muust taolisest rääkida üritan. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 10:57 Teema:
|
|
|
Ema ja isa teavad et vaatan ei ütle midagi sellekohapealt, samamoodi elukaaslane ja vend. Ja keegi ei ole tegelikult ise vaadanud. :o _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 17:31 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | kas ainult mulle tundub, et anime vaatamist koheldakse umbes nagu homoseksuaalsust? Et ei julgeta vanematele-sõpradele tunnistad ja "kapist väljatulek" nõuab suurt julgust.
Tavaliselt, kui mul ema tuppa tuleb, hüppan arvuti taha ja vajutan "pause" sest kunagi ei tea ju, mis kahtlane stseen järgmisena ekraanile hüppab. |
eks ta kergelt nii ole, ma pole tööjuures ntks veel kapist välja tulnud... ..
aga viimaste aastatega on asjalood paremad, anime on üha enam inimeste teadvusse jõudnud, ... 4-6 aastat tagasi oli minu silmis seis hullem, kui multifilmidega ei seostatud siis ei teatud ültse mis asjaga tegemist on ja samavõrd aktiivseid animevaatajaid otsisid tikutulega.. ..
näha on et kõvasti tuleb animefänne noorte teismeliste arvelt... meel läheb paremaks.
aga jah minu kodused suhtusid asjasse siis järgmiselt:
vend: vaatas peaaegu samapalju kui mina
ema: sai aru mõttest ja kuulas Yokko Kanno muusikat mida ma talle kõrvetasin..
isa: "mingid hiina multifilmid, anna abi" ... ma ei vaevunudki seletama, miks ntks NGE sisu on Steven Seagali filmist kolossaalselt üle
õde: vaatas Love Hina vms _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 21:40 Teema:
|
|
|
Minu perest ei vaata keegi anime peale minu ja ega kedagi häiri ka, et ma vaatan  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
W_W

|
Postitatud: Reede Veeb 23, 2007 13:15 Teema:
|
|
|
Minu ema ja vend arvavad et anime vaatamine on lapsik, isa vist eriti ei huvita...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Moonchild

Liitunud: 27 Veeb 2007 Postitusi: 22 Asukoht: Nähtamatud kohad
|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 10:35 Teema:
|
|
|
Toetab nii et  _________________ Hey... All I want is what's real,
Something I touch and can feel,
I'll hold it close and never let it go.
(Creed, "Bullets") |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 22:40 Teema:
|
|
|
Ma olen täna terve õhtu vaadanud ühte animet, mille nime ma ei hakka ütlema, ja ma paratamatult naeran pidevalt ja mu emale ei meeldi see eriti, aga nüüd leppis sellega ja ütles, et ma edasi vaataks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|