Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Püh Veeb 25, 2007 17:25 Teema:
|
|
|
Sest arvamused hakkaksid lahknema, kõik hakkaksid vaidlema ja niikuinii me kõik teame, et kõige naiselikum on too tüüp Narutost ja teisel kohal on Rosiel. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Püh Veeb 25, 2007 19:48 Teema:
|
|
|
Cliodna kirjutas: | Sest arvamused hakkaksid lahknema, kõik hakkaksid vaidlema ja niikuinii me kõik teame, et kõige naiselikum on too tüüp Narutost ja teisel kohal on Rosiel. |
Jep, Narutos oli küll karp lahti kui sain teada et too tüüp on hoopis kutt. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
gravitation bishounen labu

|
Postitatud: Püh Veeb 25, 2007 23:28 Teema:
|
|
|
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Esm Veeb 26, 2007 03:39 Teema:
|
|
|
Robin, komadori kirjutas: | Monkey D. Ruffy kirjutas: | Haku on tõesti väga naiselik. |
Põhjuse leitsin ühe Naruto fänni poolt Gaia Online foorumi teemas "Is Haku a boy or girl?"..Ja see oli midagi seesugust:"Everybody who hunt Zabuza and Haku knew that Haku was a boy and Zabuza was a man so Haku dressed up as girl so people won't know that he is Haku"..Midagi sellist oli.. |
Ei usu eriti et see tõsi on aga...
Haku: You will become strong.
Naruto: Yeah!
Haku: Let's meet again somewhere. Oh and... I'm a boy.
Naruto: No way! But you're cuter then Sakura-chan! What the? This world is full of mystery...
Lihtsalt üks lõik animest kus Naruto ja maskita Haku kohtusid enne võitlust metsas. _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Esm Veeb 26, 2007 23:32 Teema:
|
|
|
minu arvates on kõige naiselikum anime meestegelane ikka Nuriko Fushigi Yuugist
mul vajus suu lahti,kui ma teada sain,et ta on hoopis mees |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 07:01 Teema: Re: Kõige naiselikum anime meestegelane...
|
|
|
Cliodna kirjutas: | 2. Count D. Petshop of horrors.  |
Kusjuures ma tahtsin ka just seda pakkuda. Vaatasin seda animet paar päeva tagasi ja ega kohe aru küll ei saanud, et on siis tegu mehe või naisega. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Moonchild

Liitunud: 27 Veeb 2007 Postitusi: 22 Asukoht: Nähtamatud kohad
|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 11:05 Teema:
|
|
|
Zoisite Sailor Moon'ist (sorry kui olen juba ära tüüdanud selle sarjaga ) _________________ Hey... All I want is what's real,
Something I touch and can feel,
I'll hold it close and never let it go.
(Creed, "Bullets") |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 20:24 Teema:
|
|
|
Moonchild kirjutas: | Zoisite Sailor Moon'ist (sorry kui olen juba ära tüüdanud selle sarjaga ) |
siis ei ole ju hullu kui need postitused mis sellega seonduvad on teemakohased _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Moonchild

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 21:29 Teema:
|
|
|
Thanx Ma selles mõtes, et räägin sellest sarjast oh... võin tundide viisi  _________________ Hey... All I want is what's real,
(Creed, "Bullets") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 21:36 Teema:
|
|
|
Moonchild kirjutas: | Thanx Ma selles mõtes, et räägin sellest sarjast oh... võin tundide viisi  |
Proovi Sailor Moon unustada ENNE kui sa endale sailor-kostüümi selga tõmbad ja võlukepikesega vehkima hakkad.
Olin isegi selle suur fänn (nii umbes 10 aastaselt) kunagi aga tabasin ära, et tegemist on ikkagi tüdrukutele suunatud sarjaga ja loobusin sellest. Pealegi vajus minu jaoks sisu ära, kõik see digimuutumine ja mõttetud pahad ja muu jura. Üle kõige mängis aga roosa armastusevaht Mamorou ja Bunny (võite kolm korda arvata kust ma SM'i vaatasin) vahel.
Tagasi teemasse: pilt palun. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 22:11 Teema:
|
|
|
Kas Hellsing Bible Black´s see blondide juustega hellsingi juht on mees või naine:D...ei taipa ära :I |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 22:15 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Moonchild kirjutas: | Thanx Ma selles mõtes, et räägin sellest sarjast oh... võin tundide viisi  |
Proovi Sailor Moon unustada ENNE kui sa endale sailor-kostüümi selga tõmbad ja võlukepikesega vehkima hakkad. |
Ma pakun, et see ei ole eriti ohtlik nii kauaks kuni ta leiab mõne inimese, kes seda meeldivalt hõõruks. Alles siis suudaks see jugade kaupa ebameeldivusi pursata.
...
sry ma pidin selle kommentaari lihtsalt kirjutama
I put on my robe and wizard hat
Bukake is fun and games, until someone loses an eye _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 22:20 Teema:
|
|
|
Ma mõtlesin küll rohkem sellist asja, kuid eks igaüks mõtleb oma rikutuse tasemel. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 22:46 Teema:
|
|
|
shether kirjutas: | Kas Hellsing Bible Black´s see blondide juustega hellsingi juht on mees või naine:D...ei taipa ära :I |
Integra - sama või? Viimati oli naine nagu, ei tea kas vahepeal on miskit toimund...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Moonchild

|
Postitatud: Kolm Veeb 28, 2007 14:22 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Moonchild kirjutas: | Thanx Ma selles mõtes, et räägin sellest sarjast oh... võin tundide viisi  |
Proovi Sailor Moon unustada ENNE kui sa endale sailor-kostüümi selga tõmbad ja võlukepikesega vehkima hakkad.
Olin isegi selle suur fänn (nii umbes 10 aastaselt) kunagi aga tabasin ära, et tegemist on ikkagi tüdrukutele suunatud sarjaga ja loobusin sellest. Pealegi vajus minu jaoks sisu ära, kõik see digimuutumine ja mõttetud pahad ja muu jura. Üle kõige mängis aga roosa armastusevaht Mamorou ja Bunny (võite kolm korda arvata kust ma SM'i vaatasin) vahel.
Tagasi teemasse: pilt palun. |
Sinu enda arvamus Kui ei meeldi, ei tähenda et see hea pole ja et poisid ei saa seda vaadata, ja kui sulle tundub see mõtetu, ei tähenda et see kindlasti on. Mulle meeldib, ja see on minu tõsi ning mul pole vaja SIHUKSEID nõuandeid. Saan aru et sa ei mõelnud midagi paha sellega, aga siiski... Samas, mina tean midagi, millest ma ei või veel öelda...
Muideks, mul ple kostüümi vaja, olen ju meessoost Olen küll Sailor, aga meessoost.
Ja kui ka 10 aastapärast armastus ta vastu on ülisuur, see tähendab ikkagi kah midagi.
Muide, kas vaatasid Inglise kanalilt või siis vene kanalilt TNT (vene k. THT; nagu ma saan aru, endine 2x2; sealt vaatasin minagi) ?
Pilt:  _________________ Hey... All I want is what's real,
(Creed, "Bullets")
Viimati muutis seda Moonchild (Kolm Veeb 28, 2007 14:36). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Veeb 28, 2007 14:35 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | shether kirjutas: | Kas Hellsing Bible Black´s see blondide juustega hellsingi juht on mees või naine:D...ei taipa ära :I |
Integra - sama või? Viimati oli naine nagu, ei tea kas vahepeal on miskit toimund...  |
Kui tiitel on ikka "Leedi" on vist raske meheks pidada... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Moonchild

|
Postitatud: Kolm Veeb 28, 2007 14:39 Teema:
|
|
|
xin Zeran kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Moonchild kirjutas: | Thanx Ma selles mõtes, et räägin sellest sarjast oh... võin tundide viisi  |
Proovi Sailor Moon unustada ENNE kui sa endale sailor-kostüümi selga tõmbad ja võlukepikesega vehkima hakkad. |
Ma pakun, et see ei ole eriti ohtlik nii kauaks kuni ta leiab mõne inimese, kes seda meeldivalt hõõruks. Alles siis suudaks see jugade kaupa ebameeldivusi pursata.
...
sry ma pidin selle kommentaari lihtsalt kirjutama
I put on my robe and wizard hat
Bukake is fun and games, until someone loses an eye |
Ohtlik!!?? Ja ma ei leia küll kedagi sest mul pole vaja! Ebameeldivus... Kui mu armastusele kallale minnakse, SEE on ebameeldivus! _________________ Hey... All I want is what's real,
(Creed, "Bullets") |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Kolm Veeb 28, 2007 16:21 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Bushidon kirjutas: | shether kirjutas: | Kas Hellsing Bible Black´s see blondide juustega hellsingi juht on mees või naine:D...ei taipa ära :I |
Kui tiitel on ikka "Leedi" on vist raske meheks pidada... |
Nojah aga ma alles nüüd sain teada, et sama tähendab leedit  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Kolm Veeb 28, 2007 16:25 Teema:
|
|
|
shether kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Bushidon kirjutas: | shether kirjutas: | Kas Hellsing Bible Black´s see blondide juustega hellsingi juht on mees või naine:D...ei taipa ära :I |
"-sama" ei tähenda leedit >_>'
see lisatakse lihtsalt inimese (ei pea küll ilmtingimata inimene olema) nime taha, et näidata kui väga te teda austate.
Sool pole selle kasutamise puhul ültse tähtsust.
Aga jh Integra on naine  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Kolm Veeb 28, 2007 17:37 Teema:
|
|
|
Sato-chan kirjutas: | shether kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Bushidon kirjutas: | shether kirjutas: | Kas Hellsing Bible Black´s see blondide juustega hellsingi juht on mees või naine:D...ei taipa ära :I |
"-sama" ei tähenda leedit >_>'
see lisatakse lihtsalt inimese (ei pea küll ilmtingimata inimene olema) nime taha, et näidata kui väga te teda austate.
Sool pole selle kasutamise puhul ültse tähtsust.
Aga jh Integra on naine  |
hmm...aga kust ma siis oleks pidanud aru saama, et ta leedi on  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|