|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Random

|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 15:08 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Eh... mul on sama lugu, mõnes foorumis juba kolm aastat olnud ja siis mõnikord vaatan, et appike, mida kuradit ma ometi oma algusaegadel kirjutasin. |
ja see pole ainult kirjutamises. 1.1.2007 pani sõber oma vana foorumi kinni, siis sai kah veel mälestuseks oma vanemaid postitusi vaadata, mis pärinesid aastast 2005. ikka lõbus oli lugeda, inglise keel lonkas jubedalt, tekst oli seosetu ja mis kõige hullem, see spämm mida ma praegu toodan on ikka kvaliteetne, too oli lihtsalt jube. Oli tahtmist mida kommenteerida - mõeldud-tehtud, ükskõik mis jama välja ei tulnud.
Ja siis need P-shopid. hehe, ma pidasin ennast osavaks, praegu vaadates on need pildid lihtsalt koledad. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 15:23 Teema:
|
|
|
Enda kunagiste sõnumite juures märkan tihti, et sisu on sama, mis nendel postitustel, mille autoreid ma praegusel ajal sõiman või siis naeran nende üle või kasutan äärmuslikku sarkasmi.
Igaüks oli kunagi n00b. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 15:27 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Enda kunagiste sõnumite juures märkan tihti, et sisu on sama, mis nendel postitustel, mille autoreid ma praegusel ajal sõiman või siis naeran nende üle või kasutan äärmuslikku sarkasmi.
Igaüks oli kunagi n00b. |
eks ta nii ole.
*meenutab* Flame Wars üle kümne teema, kokku umbes 100 tühja sisuga postitust mõne tunniga ainult kahe inimese poolt. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jikidhah
|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 17:21 Teema:
|
|
|
Heh, lugesin topicut ja mõtlesin, et mis kurat küll toimub - poizzz123 pole ju selline välja paistnud oma viimastest postidest. Aga jah, kuupäevadele heitsin pilgu alles hiljem.
Random Hero kirjutas: | *meenutab* Flame Wars üle kümne teema, kokku umbes 100 tühja sisuga postitust mõne tunniga ainult kahe inimese poolt. |
Hmm, ühes foorumis ühe õhtuga mingi ... 300-400 postitust. See vaid ühe inimese tehtud. Seosetu jama, igasse vabasse topicusse. Põmst siis firefoxis alafoorum lahti, ülemised topicud tabides avada, kiiresti lugeda, mida vastane kribas ja siis fast-replysse oma seosetu vastus. Jne. Kusjuures ära ei bännitudki.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 18:10 Teema:
|
|
|
Jikidhah kirjutas: |
Hmm, ühes foorumis ühe õhtuga mingi ... 300-400 postitust. See vaid ühe inimese tehtud. Seosetu jama, igasse vabasse topicusse. Põmst siis firefoxis alafoorum lahti, ülemised topicud tabides avada, kiiresti lugeda, mida vastane kribas ja siis fast-replysse oma seosetu vastus. Jne. Kusjuures ära ei bännitudki.  |
ohh, mu klassiõel oli kah mingi foorum mõni aasta tagasi, seal sai siis vist kolme-neljakesi käidud ja kirjutatud nagu jutukas.
nädalaga hääbus kõik  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 18:48 Teema:
|
|
|
Jikidhah kirjutas: | H
meil oli 30 sekundi piirang. Ehk kahe postituse minimaalne vahe oli 30 sekundit, eks see hoidis meid natuke ohjes. Aga 300-400 tundub ikka natuke üle pakutud. Iseasi muidugi, kui te paarisõnalisi postistusi pildusite.
Aga nii ta oli jah, teema lahti, kiirlugedes läbi ja kiire vastulöök, kuhe järgmisse teemasse ja seal samamoodi.
Mina sain hoiatuse, vastaspool sai panniga. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jikidhah
|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 19:04 Teema:
|
|
|
Kusjuures umbes nõnda palju poste tuligi. Postituste vahe oli mingi 5 seki, kuid mingit pointi neil tegelt ei olnudki. Puhas spämm. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 19:06 Teema:
|
|
|
Jikidhah kirjutas: | Kusjuures umbes nõnda palju poste tuligi. Postituste vahe oli mingi 5 seki, kuid mingit pointi neil tegelt ei olnudki. Puhas spämm. |
no meil oli ikka pikemad ja sisuga sõimlemised. Mingil määral püsisime isegi teemades, kuid oli aru saada, et see oli teisejärguline, tegelikult käis egode võitlus. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Crisux

Liitunud: 11 Märts 2004 Postitusi: 47 Asukoht: Tartu//Viljandi
|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 15:56 Teema:
|
|
|
täitsa huvitav teema, isegi vaene pohmeluse käes vaevlev tudeng sai natuke naerda
kuigi jah, spämmimine on jube - endal küll ei ole enam eriti aega selle jaoks aga veel mingi pool aastat tagasi sai ikka kõvasti pingutatud ja umbes tunni ajaga läbustatud mitmekümne teemaga foorum ligikaudu tuhande mõttetu postituse võrra rikkamaks aga seda kah ainult tänu kahele kaas-spämmijale. Üksi ikka nii palju ei suudaks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|