Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
douji

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Arno

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 147 Asukoht: Männiku karjäär
|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 00:35 Teema:
|
|
|
see tuli juba 2006 välja
ei tea miks aga millegi pärast see meenutab mulle jubedalt ühte suhteliselt vana usa mängufilmi (80'st midagi ja nime ei mäleta) _________________ __________________
ATSSSURRRRRRRR
"" |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 00:42 Teema:
|
|
|
Ei tea, see mis nägin praegu tundus kuidagi mingitest teiste filmide osadest (näiteks see aja peatus, või mis iganes see seal oli) kokkupandud anime :S |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 00:48 Teema:
|
|
|
Mingit erilist kvaliteeti ei paku :/ Ja kui peaks piltidest järeldama, siis lugu ka mitte  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 02:11 Teema:
|
|
|
mmm... trailereid vaadates tuleb kohe tahtmine seda vaadata. ja veel Susumu Hirasawa taustaks... |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 03:46 Teema:
|
|
|
mina ka ootan, et see juba välja tuleks perfect blue on minu jaoks üks mõjuvamaid animesid üldse. treileri järgi tundub paprika animatsioon ka väga-väga hea olevat. ja ma usun, et plot on samuti tasemel. minu ennustuste kohaselt on sellel multikal raske läbi kukkuda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 10:35 Teema:
|
|
|
Sürrealistlik paistis traileri järgi. Teema on ulme ja õudus, animatsioon traileri järgi hea. Mina jään igaljuhul ootama, millal näha saab. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 17:26 Teema:
|
|
|
Arno kirjutas: | see tuli juba 2006 välja |
"väljas" on suhteline mõiste... ma saan nagu aru, et näidatud on seda sügise jooksul festivalidel ja mingil põhjusel juba ka Prantsusmaa kinodes, samas Jaapanis tuleb see kinno vist aprillis. (?)
elevus on ajendet sellest, et Millennium Actress on siiani üks mu kõigi aegade lemmikumaid filme üldse. Koni eelmine, Tokyo Godfathers mulle kahjuks eriti sügavat muljet ei avaldanud, aga sellest, tundub, on enamat loota. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 23:31 Teema:
|
|
|
Selle treileri järgi jääb mulje nagu oleks sellel filmil midagi head öelda, mitte mingi lugu lihtsalt ette kanda, mille vaatajad enda peas läbi ketravad ja seejärel ära unustavad.
Pluss, see ilma igasuguse valehäbita lärmaka techno kasutamine on totaalselt viis. Jään ootama.
acousmatique,
pole ühtegi Satoshi Kon'i filmi näinud. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Viimati muutis seda acousmatique (Nelj Jan 25, 2007 12:28). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 23:35 Teema:
|
|
|
acousmatique, kirjutas: | acousmatique,
pole ühtegi Satoshi Kon'i filmi näinud. |
sa pole perfect blue-d näinud ?! unforgivvabble. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 23:38 Teema:
|
|
|
Vist mitte... uhh, oota.
Eip, ei ole. Kirjelduse järgi nagu peaksin! Aga... maitea, ma pean hoogu võtma selliste asjade puhul.
Peale eksamisessiooni lõppu vaatan ära. Koos Béla Tarr'i filmidega. Jep.
( kui kellegil on see DVD peal olemas, siis ta võiks laenata. Originaali pean silmas. Palun. )
Edit: Paprika treiler tuletas mulle selle filmi esimesi minuteid meelde. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Jan 25, 2007 00:08 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | (kui kellegil on see DVD peal olemas, siis ta võiks laenata. Originaali pean silmas. Palun.)
|
mul on perfect blue usa dvd... kusagil. see 2000. aasta oma. peaks kontrollima, kas töötab veel. on see piisavalt originaal, või mõtlesid sa jaapani varianti?  _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Jan 25, 2007 00:19 Teema:
|
|
|
USA sobiks ka. Mulle hakkasid DVD'd meeldima sellest saati kui ma Vabarnamehelt tema Nausicaa'd laenasin ja selle lisamaterjalides sobrades igasugu huvitavaid asju leidsin.
Aga kuna see on 2000 aasta DVD, siis seal vist ei ole kuigi palju lisamaterjale, ega? Et juhul kui ei ole, siis ma vist piirdun netist allalaetava versiooniga.
Oot, DVD Pacific annab mulle sellised lisandid:
Tsiteerin:: | Features:
Interview with Director Satoshi Kon
Voice-Actor Interviews
Original Theatrical Trailer
Musical Photo Gallery
Behind-the-Scenes Performances
Bonus Audio Track
Manga 2000 Previews
Manga 2000 Fan Club Info
Manga Web Link |
On need DVD versiooniga tegelemist väärt? _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Nelj Jan 25, 2007 00:24 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | acousmatique, kirjutas: | acousmatique,
pole ühtegi Satoshi Kon'i filmi näinud. |
sa pole perfect blue-d näinud ?! unforgivvabble. |
Ära räägi sellest. Ma ülen üritanud seda 4 või 5 korda vaadata, kuid ei ole siia maani lõpuni jõudnud. Mingi hetk läheb liiga psühhoks kätte. Juhtmed tõmbab lühisesse ja jääb pooleli. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Jan 25, 2007 02:16 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | On need DVD versiooniga tegelemist väärt? |
ei mäleta... katsun homme üles kaevata ja vaadata. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Jan 25, 2007 22:10 Teema:
|
|
|
njah, vaatasin üle, ei ole need lisad küll midagi erilist, keskmine 2000. aasta tase. intervjuud on lühikesed ja isegi koni enda oma pole kuigi sisukas. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 07:36 Teema:
|
|
|
naf-naf, okoo. Piirdun siis netist alla-laetava edition'iga.
Ma olen seda Paprika treilerit nüüdseks vist juba 4 korda vaadanud. See on nii kaasahaarav kuidagi, aga ma ütlen seda vist kõikide asjade kohta kus on julgetud slice of life'i segada maagilise realismiga ning sinna veel midagi tukslevat taha mängima pandud.
Nii iluuuus. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Viimati muutis seda acousmatique (Reede Jan 26, 2007 20:17). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 19:11 Teema:
|
|
|
*Chiisanile tundus see jälle väga hea asjana...Chiisan ootab seda nüüd huviga!
PS: Piltidel oli isegi M.Heinsaare "Liblikamees"  _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 19:24 Teema:
|
|
|
Vaatasin selle treileri ära (mitu korda) ja tekitas minus huvi küll. Jään siis põnevusega ootama.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yaya

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 14:53 Teema:
|
|
|
Ooh! see Paprika näeb küll eriti maitsev välja ! Ei jõua ära oodata selle tulekut!!! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|