Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas oled huvitatud? |
Jah |
|
63%
|
[ 21 ] |
Ei |
|
36%
|
[ 12 ] |
|
Kokku Hääli : 33 |
|
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Jan 20, 2007 23:28 Teema: Baka sünnipäev
|
|
|
Nii. Lähenemas on siis Baka.ee sünnipäev. Saab meil juba 4. aastaseks
Küsiksin, et kas rahval oleks huvi sünnipäeva-kokkutuleku vastu? Toimumiskohaks pakuks välja eelmise aasta koha - Kunstimäe puhkemaja. Ajaga on nüüd nii, et veebruari alguseks ma sessi tõttu veel korraldada ei saa, aga millalgi veebruari keskpaigaks/lõpuks sobiks paremini. Eelmine aasta sai ka millalgi keskpaiga poole korraldatud.
Antud teema tegin ma selleks, et uurida, kas inimesed on üldse huvitatud ja kas Kunstimäe puhkemaja sobib. Kui sobib, siis saan ma helistada ja uurida, kuidas neil vabade nädalavahetustega on Kui ei, siis mõtlen midagi muud välja.
Keda huvitab eelmise kokkutuleku kohta info, siis siin teemas on ka tagasiside eelmisele kokkutulekule. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Laup Jan 20, 2007 23:36 Teema:
|
|
|
Ei ole huvitatud kuna olen valus luuser ja põdeja. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Jan 20, 2007 23:38 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: | Ei ole huvitatud kuna olen valus luuser ja põdeja. |
Sellised lollakad põhjendused võite kohe ütlemata jätta. Piisab lihtsast 'ei'st. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Laup Jan 20, 2007 23:51 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | jackwood kirjutas: | Ei ole huvitatud kuna olen valus luuser ja põdeja. |
Sellised lollakad põhjendused võite kohe ütlemata jätta. Piisab lihtsast 'ei'st. |
Ühele lollakad, teisele tõesed. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Laup Jan 20, 2007 23:59 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | jackwood kirjutas: | Ei ole huvitatud kuna olen valus luuser ja põdeja. |
Sellised lollakad põhjendused võite kohe ütlemata jätta. Piisab lihtsast 'ei'st. |
Üksgi seadus siin maamunal ei takista inimest ennast lolliks tegemast. kahjuks.
Kui keegi viitiks uurida, kuidas sinna kohale saada (bussid, kellelgi on auto jne) siis tuleks küll, sest minu puhul ongi suurim mure alati transport.
Projektor ja paar plaati animet ka kaasa. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Püh Jan 21, 2007 00:01 Teema:
|
|
|
Asi pole selles, et sa ütlesid, et sa ei tule, sest sa oled enda arvates luuser, vaid selles, et sellisel postitusel pole mõtet.
Anyway, mina olen tõenäoliselt tulija nagu eelmistel kordadel. Loodame, et vanemad kasutajad siiski viitsivad kohale ronida, sest minu arvates on eelmised korrad väga huvitavad olnud. Pole paljusid juba peaaegu aasta näinud ja oleks tore näha tuttavaid nägusid, uute kohta ei oska midagi öelda... |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Jan 21, 2007 00:05 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Kui keegi viitiks uurida, kuidas sinna kohale saada (bussid, kellelgi on auto jne) siis tuleks küll, sest minu puhul ongi suurim mure alati transport. |
Tavaliselt on autodele ära mahtunud. Mul isa oli eelmine kord ka lisatransportija.
Random Hero kirjutas: | Projektor ja paar plaati animet ka kaasa. |
Kusjuures...animet me pole eriti vaadanud. Meil kokkutulekuid rohkem olnud kui baka omad ja vaadanud oleme vist aind kahel korral - esimesel ja eelmisel kokkutulekul. Enamasti on inimestel niisama juttu ajada. Oleme ka viktoriine teinud  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Jan 21, 2007 00:05 Teema:
|
|
|
Tahaks nende julmade adminnide juurde minna, neile sügavalt silma vaadata ja SIIS!!! vaikselt "tere" oma nina alla pobiseda
Ma mäletan, kui ma Genkylt küsisin, et milline näeb keskmine eesti animefänn välja, kas umbes selline, nagu kujutatakse animetes otakusid ja muid imelikke - paksud, suurte prillide ja rasvaste juustega. Või siis ikka inimeste moodi. Tahaks teid ära näha küll. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-XXX-
|
Postitatud: Püh Jan 21, 2007 00:12 Teema:
|
|
|
tahaks ka tulla, ma nimelt suht uus animefänn aga kas keegi viitsiks mind Türilt ka peale võtta? |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Jan 21, 2007 00:12 Teema:
|
|
|
Keskmisel Eesti animefännil on rohelised salkus juuksed, sinised hiigelsuured silmad, pika kraega mantel ja endapikkune mõõk. Mõnel on ka tiivad, mõnel kombitsad.
Ontopic: ei tule arvatavasti, pole nii huvitatud, et selle kuidagi oma kitsasse nädalaplaani ära mahutaks.
Viimati muutis seda cenorig (Püh Jan 21, 2007 00:15). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Jan 21, 2007 00:14 Teema:
|
|
|
-XXX- kirjutas: | tahaks ka tulla, ma nimelt suht uus animefänn aga kas keegi viitsiks mind Türilt ka peale võtta? |
Transpordist räägib lähemalt juba siis, kui on huvilis. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Püh Jan 21, 2007 01:06 Teema:
|
|
|
Tegelikult hea mõtte! Tõesti võiks teha sellise kokku tuleku kuid koht on pisut kaugel! Kuid kui päevad sobivad siis tuleks hea meelega! _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Püh Jan 21, 2007 02:46 Teema:
|
|
|
Mina tuleks ka kui vähegi võimalik on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Püh Jan 21, 2007 10:56 Teema:
|
|
|
<Ma ka tuleks, aga ma ei tea kindlalt. Ple auto endal....Mis seal muidu ültse toimub? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Jan 21, 2007 12:55 Teema:
|
|
|
Mina ei ole otsustusvõimeline. Absoluutselt. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Püh Jan 21, 2007 13:12 Teema:
|
|
|
Muidu oleks huvitatud küll,aga ma ei tea,kas ma saan tulla.Arvatavasti ikka ei saa. |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Esm Jan 22, 2007 10:58 Teema:
|
|
|
oleks arvatavasti tulija, pole veel mitte ühelgi kokkutulekul ega sünnipäeval käinu. nii, et viimane aeg |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Jan 22, 2007 16:19 Teema:
|
|
|
igatahes kui keegi mind Raplast sinna transpordiks siis oleks ma käsi!!
jalg isegi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Esm Jan 22, 2007 17:21 Teema:
|
|
|
Ma ise ei osa kunagi nii kaugele ette öelda, kas saan tulla. Varasemate kokkutulekute aegu on kahjuks alati midagi ette tulnud.
Aga kaugeltnurga meestele ja naistele teen ettepaneku sõita veidi rohkem asustatud punkti ja leppida kokku enda mingi auto peale võtmine näiteks Tallinnast või Tartust. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Esm Jan 22, 2007 18:01 Teema:
|
|
|
Kui aega saan, siis vist tulen. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|