| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Laup Jan 13, 2007 19:02 Teema:
|
|
|
| Keitarò Urashima kirjutas: | | raidomees kirjutas: | | Ja suhteliselt suva ka. Tore oleks telekast näha, aga arvutits on sama hea vaadata. |
Kui suva oleks, siis miks üldse televiisorit keegi vaatab?
Selle abil näeksid animet rohkem inimesi, kes hakkavad huvituma asjast. |
Mina sain ka animest teada televiisori kaudu. Enne ei teadnudki, et selline asi nagu anime üleüldse eksisteerib. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Jan 13, 2007 19:59 Teema:
|
|
|
| Monkey D. Ruffy kirjutas: | | Keitarò Urashima kirjutas: | | raidomees kirjutas: | | Ja suhteliselt suva ka. Tore oleks telekast näha, aga arvutits on sama hea vaadata. |
Kui suva oleks, siis miks üldse televiisorit keegi vaatab?
Selle abil näeksid animet rohkem inimesi, kes hakkavad huvituma asjast. |
Mina sain ka animest teada televiisori kaudu. Enne ei teadnudki, et selline asi nagu anime üleüldse eksisteerib. |
Tõsi, see kõik on vahva, aga kui liiga paljud inimesed saavad animest teada, siis nad rikuksid selle ära ja anime kaotaks oma võlu vähemalt minu silmis. Näiteks segatakse see pop-kultuuriga või kuidas iganes seda ütlema peaks.
Ma teie kohta ei tea, aga paljud head asjad mida mina nautinud olen, on avalikkus ära rikkunud.
Aga ta võib ju telekas joosta, te kohtlesite minu postitust väga rangelt. Ma ei öelnud, et selle vastu oleks mul midagi, otse vastupidi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 01:08 Teema:
|
|
|
*whine*
| Carrie Gouskos kirjutas: | | The gummi ship levels have greatly improved, but they still consist of the same on-rails flight shooting. There's a reason to replay the gummi ship areas--either to collect treasure or to just play around with the rich create-a-ship builder--but as with the first game, there's something distinctly unimpressive about the gummi ship levels, and it's likely that after you play through each level once, thereby unlocking it, you won't find reason to go through again. |
Gummi ship on paremaks muutunud???!!!! Ma ütleksin, et see on absurd. Kingdom Heartsi esimeses osas olid Gummi shipid isegi kihvtid. Selline väike tore tobe tegevus , vahelduseks võtmega vehklemisele. Piisavalt mõnus, lihtne ning algeline, kuigi kolmemõõtmeliselt algeline ( ei ole 2D harrastaja niivõrd). ..ehk näiliselt algeline...vist...
Kuid Teises osas on nad seda mingil määral edasi arendanud: on rohkem laevu, visuaalselt erinevad nurgad tihedamini (st. et peaks tekkima selline shooterimängudele tüüpiline segaduslikkus, mida loomulikult ei teki), su laevad teevad ise leveleid edasi, et võiks olla midagi head ja meeldivat...vähemalt teoreetiliselt... Kuid EIIIIII...see on jama..ning see uus "improvement" hoopis kaotas ära senise võlu, mida gummi ship minus suutis tekitada. Et nüüdne KHII reis ühes maailmast teise on 100% tüütus...
Et esimest korda peale Mulani maailma läbi tegemist oli mul tunne, et Kingdom Hearts II ei olegi nii kihvt, kui ta algul paistis. Tõesti, algus oli väga palju lubav...Roxas..Namine...limit breaks...pahad vivid...kuid siis tuli Sora ja Gummi ship ja rikkusid kõik ära....vähemalt limit breaksid jäid alles...ja Jack Sparrow on ka ees..et olukord lootusetu ei ole...aga ikkagi...juhtus minuga midagi uskumatut: Mul hakkas KHII mängides igav ning ma panin mängu lihtsalt kinni.
*ilus Namine siia
 _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 01:16 Teema:
|
|
|
Gummi ship? mõtled mingeid kummikomme vä?
ja viimasel pildil ei ole "namine" vaid tüdruk.
Köha on. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 02:09 Teema:
|
|
|
Oh sind, Random Hero.
Namine. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 12:36 Teema:
|
|
|
| acousmatique kirjutas: | Oh sind, Random Hero.
Namine. |
Ahhaa, ma arvasin, et mingi kirjaviga nagu kiiresti kirjutades ikka ette tuleb. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 13:34 Teema:
|
|
|
Kujutage ette, hetk tagasi öeldi mulle msnis et olen "pilukate oss", kuna kuulan J-Musicut viimasel ajal palju.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 15:10 Teema:
|
|
|
| Keitarò Urashima kirjutas: | Kujutage ette, hetk tagasi öeldi mulle msnis et olen "pilukate oss", kuna kuulan J-Musicut viimasel ajal palju.  |
Jube...
Aga ära räägi, et sa kuulad J-Musicut. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 15:33 Teema:
|
|
|
| raidomees kirjutas: | | Keitarò Urashima kirjutas: | Kujutage ette, hetk tagasi öeldi mulle msnis et olen "pilukate oss", kuna kuulan J-Musicut viimasel ajal palju.  |
Jube...
Last.fm? |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 16:11 Teema:
|
|
|
| Keitarò Urashima kirjutas: | | raidomees kirjutas: | | Keitarò Urashima kirjutas: | Kujutage ette, hetk tagasi öeldi mulle msnis et olen "pilukate oss", kuna kuulan J-Musicut viimasel ajal palju.  |
Jube...
Last.fm? |
Eh?  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 17:53 Teema:
|
|
|
| raidomees kirjutas: | | Keitarò Urashima kirjutas: | | raidomees kirjutas: | | Keitarò Urashima kirjutas: | Kujutage ette, hetk tagasi öeldi mulle msnis et olen "pilukate oss", kuna kuulan J-Musicut viimasel ajal palju.  |
Jube...
Last.fm? |
Eh?  |
Last.fm'i kaudu näeb igaüks ju mida kuulan. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 17:58 Teema:
|
|
|
| Keitarò Urashima kirjutas: | | raidomees kirjutas: | | Keitarò Urashima kirjutas: | | raidomees kirjutas: | | Keitarò Urashima kirjutas: | Kujutage ette, hetk tagasi öeldi mulle msnis et olen "pilukate oss", kuna kuulan J-Musicut viimasel ajal palju.  |
Jube...
Last.fm? |
Eh?  |
Last.fm'i kaudu näeb igaüks ju mida kuulan. |
Ok, ära kasuta seda ka siis. Hoia saladuses ühesõnaga, kui "pilukate oss" üldse sõimusõna on.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
gravitation bishounen labu

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 19:33 Teema:
|
|
|
Ma vihkan seda tormi ("orkaani")
Juba sain põlveni vees ka käia... _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 20:02 Teema:
|
|
|
| gravitation kirjutas: | Ma vihkan seda tormi ("orkaani")
Juba sain põlveni vees ka käia... |
Ja minu maja ees seisab hirmus, umbes 10 cm sügav lomp, kuidas ma küll homme kooli saan.
Õel torm! (mitte, et see torm mind kuidagi mõjutaks) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
gravitation bishounen labu

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 20:11 Teema:
|
|
|
| raidomees kirjutas: | | gravitation kirjutas: | Ma vihkan seda tormi ("orkaani")
Juba sain põlveni vees ka käia... |
Ja minu maja ees seisab hirmus, umbes 10 cm sügav lomp, kuidas ma küll homme kooli saan.
Õel torm! (mitte, et see torm mind kuidagi mõjutaks) |
mind mõjutab... _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 23:00 Teema:
|
|
|
Umbes pooled Eesti nimekatest näitlejatest on seal ja president veel pealekauba. Äge.
Ainult kuidas nad selle pooleteise/kahe tunni sisse kõik need juhtumised ja inimesed ära mahutavad, ei tea? _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 12:30 Teema:
|
|
|
no tormist rääkides siis ma raiskasin om apäevast ksukil 5 tundi..
Raiskasin selle sellele et sõitsin bussiga virtsu, tahtsin praamile minna ja siis saaremaale sõita.Aga vaata imet! Praamid ei sõitnudki..siis sai täitsa kenasti tagasi tallinnasse sõita..
No mul vedas sellega et ma "sõitsin jänest" ja mul jäi kogu bussiraha allaes  _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|