|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas vaatasid video lõpuni? |
ei |
|
27%
|
[ 5 ] |
jaa |
|
16%
|
[ 3 ] |
ei hakka vaatamagi |
|
55%
|
[ 10 ] |
|
Kokku Hääli : 18 |
|
Autor |
Teade |
Random

|
Postitatud: Teis Jan 02, 2007 01:30 Teema:
|
|
|
Banaan kirjutas: | Ma kunagi väiksena vaatasin dokfilmi kuda kanasi tapetakse, nimelt lõigati neil kael poolikult läbi ja visati mingisse ämbrisse verest tühjaks jooksma, niikaua kuni neil veel süda lööb ofc. aga siin ma tõesti ei saanud aru miks neil looma elus oli vaja hoida.. Eks see neile ongi igapäevane ja ma usun, et eskimod ja t¹uksid kohtlevad loomi sama hullult kui mitte hullemalt... vastik  |
Ega looma ei saagi kiiremini eriti tappa, kui kõri läbi lõigata. Korraga ei saa südant-aju-maksa-kopsu seisma. Veiseid hukatakse näiteks suruõhuga, lastakse nael pähe ja ongi kõik.
Kanadega olevat selline jama, et raiud tal pea otsast, kana jookseb minema. See on küll paras külajutt, kuid peata kärbsed lendavad küll suht edukalt veel. Pean tunnistama, et putukate vastu olen küll jõhker. Olen parmudele kõrsi taha pistnud ja päid otsast võtnud. Kuid tegemist on ikkagi satikatega, mitte arukate loomadega. Kindlasti mõtleb see hiinlane samamoodi, et tegemist on ikkagi lolli loomaga, kuid kärbsel ja mägral (???) on ikka suur vahe. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Jan 02, 2007 08:36 Teema:
|
|
|
No tegelikult on vägivald kõik sama, olgu putuka või mägra vastu, ega parmu pole ka õigust piinata lihtsalt selle pärast, et ta meist väiksem on. Aga ma ei taha sellega öelda, et sa oleksid mingi sadist, sest parmu piinasid, mind ei huvitagi, lihtsalt põhimõtteliselt. Ma olen isegi putukaid piinanud, aga see oli ammu.
Aga mis kanadesse puutub, siis jah, kui kanal pea maha lõigata, jookseb ta tõesti minema ja seejuures pritsib ta palju verd kõrgele ja kaugele.
Ma kunagi väiksemana nägin pealt. Tal võttis suremine kaua aega. Veits jube kui nüüd meenutada, siis mind ei kõigutanud see kuidagi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Teis Jan 02, 2007 09:14 Teema:
|
|
|
njah. julmus on kole asi. aga ikkagi tahaks musta, kapuutsiga kasukat
videot ei hakka vaatama isegi, olen ennegi neid rõvedusi näinud |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Teis Jan 02, 2007 17:34 Teema:
|
|
|
Trash kirjutas: | Otseselt ei saa vaeseid hiinlasi ka loom julmas kohtlemises süüdistada, arvatavasti on nii tehtud juba aastasadu ja nad ei tule selle pealegi, et midagi on viltu. Lõppude lõpuks söödi alles aastakümneid tagasi näljaajal kaugemates provintsides ka inimliha, mis need paar tanukit siis nende arust ära ei ole.
Alati tuleb arvestada ka sellega, et vaesele farmerile võidi maksta, et ta loomi kaamera ees elusalt nüliks. Tulihingelised aktivistid on alati ühed suuremad võltsijad ja vassijad, peaasi, et nende üritus vaid läbi läheks. |
Jutus on iva. Kuigi tegemist on nii öelda "õilsa eesmärgi" nimel võib asjal ka teisi tagamaid ola. Kui vandenõu ja muude teooriate sõber olla, siis võib näiteks kõige selle tagant igasuguste keemiakontsernide huve välja lugeda, et ikka inimesed ei kasutaks naturaalset nahka vaid nende tehtud kunstnahku. Mis siis, et need on kehvemad ning võivad inimestel allergiat tekitada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
veso kes vana asja mäletab

|
Postitatud: Laup Jan 06, 2007 23:31 Teema:
|
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | Ise ei vaatanud lõpuni, kuna mõtetu tapmine. St niikuinii ma tean mis edasi juhtub.
AGA KURAT!!!!!!!!!! SELLISE SITA LASEKS KOHE MAHA TAPPA!!!!
Vabandust, kuid ma pean lihtsalt seda väljendama. Kas ta kasvõi magama ei oskand panna? Tead kui näitas selle esimese looma nägu ning oli näha, et tal olid pisarad silmis, kuna tal jalad maha raiuti. Mul tulid endal pisarad silma.
Ja tead, elusalt nüliti looma pea nahk maha. Ja ta veel elas.
Kuidas saab maailmas nii haiged värdjad olla?
Ise ma ei suudaks isegi looma peksta, kui ta just mind ei ründa.
Kui ma oleks seda pealt näinud, oleks ma selle nülgijale nii peksa andnud et jube, mul pohhui et menti lähen kuid selline asi, ARGHHH!
Ma loodan, et see mees läheb surres Saatana vetsupaberina kasutusse. |
nõustun täielikult, rõve ja kahju oli vaadata vaeseid loomi.
Kui ma teaksin kus need inimesed praegu asuks ja mul oleks relv siis ma läheks ja laseks need värdjad puudega ahvid maha, mind ei huvitaks kui palju trahvi ma peaks maksma või kui kaua ma peaks trellide taga mädanema. Ma olen looma armastaja ja ma ei talu sellist asja, ma ei suutnud seda lõpuni vaadata, seal maal kus oli see ilma nahata mäger kes veel elas, see ajas mul tõesti südame pahaks ja pisara silma...
Kahjuu hakkas väga  _________________
~~~~~~In FLames <3~~~~~~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|