OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Japanlase kultuuri fetival Mikan (Narvas)

Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Nerv

Postitus Postitatud: Reede Sept 29, 2006 15:33    Teema: Japanlase kultuuri fetival Mikan (Narvas) Vasta viitega

Tere, mina olen Nerv, tahan teada, et meil Narvas, 29 oktoobris toimub Japanlase kultuuri festival Mikan. Kutsutatakse kõik, kes tahavad konkursil osalema. Siin meil toimuvad näitlused sõja-oskused. Me võime pakkuda teile elupaiki ühe öösel
Kui teil on küsimused, siis pöörake minu juurde (minu msn on baal90@bk.ru või minu icq - 325714456)
(palun vabandage minu halba eesti keele eest) )

Joonis
1. tead väetakse vastu kahes kategoorias:
-fanart
-originaalne joonis

2. Igale joonisele lisandub leht järgmiste andmetega
-nimi, perekonna nimi ja nikname
-teie koordinaadid (aadress, e-mail, telefon)
-võistluse kategooria (fanart või originaal joonis)
-Teie nimetus (kui on, loomulikult)
3. Iga tead peab esitama eraldi kile sees. Seda vaja teade paremaks s?ilimiseks.
4. Iga autor võib saata nii palju t??id, kui tahab. ?uriil on aga ?igus esitada t??id osaliselt
5. Yaoi, yuri ja hentai stiilis joonistatud joonised vastu ei võta!
6. Teade esitamise tähtaeg on 15 oktoober 2006.
7. Peale konkursi joonised tagastatakse.

Cosplay

Osalejad peavad registereeruma 10. oktoobriks 2006.a.

Osalejad peavad esitama j?rmised andmed:
-nimi, perekonna nimi ja nikname
-teie koordinaadid (aadress, e-mail, telefon)
-anime nimetus
-tegilase nimi, keda te tahate mängida
-lühikene info selle tegelase kohta ja tuleviku kostüümi värviline pilt
Oleks hea, kui te saaksite esitada värvilist foto ennast kostüümis
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Random

Postitus Postitatud: Reede Sept 29, 2006 17:34    Teema: Vasta viitega

Eesti keel oli küll tore sul. aga pole hullu.

Oleks see Tartus, läheks kohale küll uudistama.
sumimasen

Postitus Postitatud: Reede Sept 29, 2006 22:24    Teema: Vasta viitega

Vabandust, üks tähtis asi, ma usun, et kui sinna minejate vene keele oskused on kehva poolsed siis sellest midagi head välja ei kukku.

Minu andmetel on Narvas muffilt palju venelasi ja kui keelt ei tunne siis hakkama ei saa!!!! URRRRRR
Random

Postitus Postitatud: Reede Sept 29, 2006 22:46    Teema: Vasta viitega

poizzz123 kirjutas:
Vabandust, üks tähtis asi, ma usun, et kui sinna minejate vene keele oskused on kehva poolsed siis sellest midagi head välja ei kukku.

Minu andmetel on Narvas muffilt palju venelasi ja kui keelt ei tunne siis hakkama ei saa!!!! URRRRRR

Minja netu russki jazõk!
Vot nii on lood minu vene keele oskustega. Kas üritus on muidu eesti või venekeelne?
hommikune tõus

Postitus Postitatud: Reede Sept 29, 2006 23:37    Teema: Vasta viitega

poizzz123 kirjutas:

Korraldajaks peaks olema minu arvates Narva animeklubi TenRyuu ja see on küll venelaste oma. Samas ma arvan, et nendega suheldes saab ka inglise keeles hakkama :) Ja eks nad veidi eesti ja eestlased veidi vene keelt oskavad. Ühiste huvidega inimesed saavad kuidagi keelebarjäärist ikka üle Happybunny

Mis mind ennast aga natuke häirib on see, et Jaapani kultuurifestivalil toimub asi aind anime ja mangaga seoses, nagu näha. Millest on kahju, sest võiks olla ka Jaapani enda kultuuri rohkem. Aga see nimi Mikan meeldib mulle :)

Ma ise küll minna ei saa, aga korraldajatele jõudu ja jaksu!
Siyana

Postitus Postitatud: Püh Okt 08, 2006 14:33    Teema: Vasta viitega

----Korraldajaks peaks olema minu arvates Narva animeklubi TenRyuu ja see on küll venelaste oma. Samas ma arvan, et nendega suheldes saab ka inglise keeles hakkama :) Ja eks nad veidi eesti ja eestlased veidi vene keelt oskavad.----

Täpselt nii! Ja veel me proovime teha kahekeelne festival.. see tähendab, et konkursid, koolitused jt toimub eesti ja vene keeles. Seepärast meile on vaja appi - eesti keel peab olema korrektne ja hea. Ja me ikka saame rääkida inglise keeles... võib olla jaapani keeles ka, ne?!

---Mis mind ennast aga natuke häirib on see, et Jaapani kultuurifestivalil toimub asi aind anime ja mangaga seoses, nagu näha. Millest on kahju, sest võiks olla ka Jaapani enda kultuuri rohkem.---

Seal toimub cosplay ja fanart konkursid, aga veel jaapani võitluskunstide esinemine (aikido, judo, karate), oshibana näitus, fotonäitus Japan Today, koolitused (mis on sudoku, origami, kuidas kirjutada teie nimi jaapani keeles). Vot. Me tahtsime esineda anime ja manga kui jaapani kultuuri osa.

Mikan projekti lehekülg on www.hot.ee/mikan2006, aga seal veel kahjuks ei ole eestikeelse versiooni emm ( tõlkimine on protsessis ??? )

Ja see on afi¹¹

genky
hommikune tõus

Postitus Postitatud: Püh Okt 08, 2006 17:36    Teema: Vasta viitega

Siyana kirjutas:
Seal toimub cosplay ja fanart konkursid, aga veel jaapani võitluskunstide esinemine (aikido, judo, karate), oshibana näitus, fotonäitus Japan Today, koolitused (mis on sudoku, origami, kuidas kirjutada teie nimi jaapani keeles). Vot. Me tahtsime esineda anime ja manga kui jaapani kultuuri osa.

Selge...esimese postitusega jäi lihtsalt mulje, et on ainult anime ja mangaga tegu.

--

Aga kui eesti keelega abi on vaja, siis võin aidata. Aind et mina ei oska vene keelt : /
mimmu
hilja juba

Postitus Postitatud: Püh Okt 08, 2006 19:14    Teema: Vasta viitega

Ma arvan et kui vene keelt ei peaks aitamiseks vaja minema siis poleks kah probleemi ^_^
Aidata võib alati :)
Ryujin

Postitus Postitatud: Püh Okt 08, 2006 21:13    Teema: Vasta viitega

sudoku tutvustamine on sama hea kui “hanbaga” või hamburgeri tutvustamine jaapani kultuurifestivalil...

Aga edu ja jaksu ürituse läbiviimisel!
Siyana

Postitus Postitatud: Teis Okt 10, 2006 07:57    Teema: Vasta viitega

Ryujin kirjutas:
sudoku tutvustamine on sama hea kui “hanbaga” või hamburgeri tutvustamine jaapani kultuurifestivalil...

Aga miks mitte? Sudoku on jaapani peamurdmisülesanne. Ja jaapani hamburgerit me saame ka tutvustada, kui nad kasutavad selle valmistamiseks riisileib... :P LaLaLaa
Ryujin

Postitus Postitatud: Kolm Okt 11, 2006 21:43    Teema: Vasta viitega

Sudoku, kui mõiste, on küll jaapani päritolu, see on ühe Jaapani firma poolt antud ja registreeritud nimi sellele peamurdmisülesandele, teistel firmadel ja lehtedes on see tihti teise nimega. Aga mõistatus ise on hoopis Ameerikas leiutatud ning Jaapanisse jõudis see ja sai populaarseks alles eelmise sajandi lõpus (alates 1986). Seega pole tegu üldse millegi iidsega nagu mõnedest eesti ajakirjadest või lehtedest võib välja lugeda.

Jaapanlastel lihtsalt trendid levivad väga kiirest ja on üleriigiliselt samad kuna tegu on väga homogeense riigiga. Tuletame meelde tulnukahullust või ruubiku kuubiku hullust...

Kui viitsib rohkem lugeda siis: http://en.wikipedia.org/wiki/Sudoku
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes