Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
electra
|
Postitatud: Laup Sept 30, 2006 19:57 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | electra kirjutas: |
äww. nightwish on tõesti hea neil vist ei ole ainult eriti midagi uut ilmunud viimasel ajal?
|
Neil ju laulja lahkus või midagi? |
omd, ei ole võimalik o.o'
ehh, ega ma pole nende ajalugu uurinud. kahju küll, kui laiali läksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Okt 01, 2006 19:48 Teema:
|
|
|
pansomon kirjutas: | Teisest küljest pole ma tänase päevani veel ära otsustanud kumb parem on - kas Shirley Bassey originaal või Fugeesi kaver loost "Killing me softly"... |
Halb on teha oma esimene bännijärgne postitus sõrm-püsti-targutajana, aga selle loo originaal vallandus Roberta Flacki häälepaeltelt... (Ühtlasi tänan paari väga toreda muusikasoovituse eest.) _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Esm Okt 02, 2006 21:55 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | pansomon kirjutas: | Teisest küljest pole ma tänase päevani veel ära otsustanud kumb parem on - kas Shirley Bassey originaal või Fugeesi kaver loost "Killing me softly"... |
Halb on teha oma esimene bännijärgne postitus sõrm-püsti-targutajana, aga selle loo originaal vallandus Roberta Flacki häälepaeltelt... (Ühtlasi tänan paari väga toreda muusikasoovituse eest.) |
minupoolsed vabandused! ning kusjuures, kui ma nüüd julgen ka sind parandada, siis ka Roberta Flacki versioon oli wiki väitel juba kaver
http://en.wikipedia.org/wiki/Killing_Me_Softly_with_His_Song
kusjuures pean võtma tagasi ka oma sõnad mis ma trummi-bassi kohta rääkisin. nimelt hiljuti avastasin enda jaoks sellise tegelase nagu John B, kelle näppude alt tulevad helid mitte ainult ei taastanud minu silmis trummi-bassi maine, vaid suisa viis uutesse kõrgustesse. seda heli kutsub mees vist ise küll neuroelectro või neurofunk või misiganes. aga goddamn, kus see on alles lõbus ja heatuju muusika! vihased ja mürisevad bassikäigud vahelduvad lõbusalt hüplevate biitidega, taustaks nii räpaselt seksikat ja kuuma elektrot, vahvaid vanakooli saunde diskohittidest, britpoppi, punki kui ka loomulikult puhast trummi-bassi. või noh, kujutage ette gloria gaynori "I feel love" igihaljast bassikäiku, Miss kitteni electrosaundi kõrvuti Bad company "Nine"-ga (juba ainuüksi nende kahe kokkusobitamise pärast tasub asi kuulamist), vürtsiks juurde veel "Voodo people" ning palju sellist, mille nimi praegu ei meenugi, kuid mis sobib sinna kompotti nagu rusikas silmaauku.
kohustuslik reedeõhtune warm-up'i muusika. läheb nii lauaviina kui ka sakuheledaga punase veini ja klassikalise kirjandusega hästi kokku ei sobi. kui, siis põltsamaa kuldsega. see on muusika, mille saatel tehakse uskumatuid lollusi ning naerdakse seepeale kõhulihased valusaks. elurõõmus, energiline nagu 18-aastane koleerik kuid samas sõbralik ja sugugi mitte ennast täis ega üleliia sügav muusika. täiuslik heatujumuusika ühesõnaga.
väga hästi sobib ka autosõidu taustaks. ainult siis olge gaasipedaaliga ikka ettevaatlik.
aga mis ma siin ikka räägin - kuulake ise järgi!
http://www.john-b.com/
valige vasakult menüüst Audio ja hakake aga mikse tirima! Alustage näiteks August 2005 miksist, mida ma ülal kirjeldasin. aga kuulamist on seal palju, ise polegi veel kõike jõudnud läbi kuulata. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Okt 03, 2006 10:35 Teema:
|
|
|
Touché! _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Okt 03, 2006 13:13 Teema:
|
|
|
electra kirjutas: | omd, ei ole võimalik o.o'
ehh, ega ma pole nende ajalugu uurinud. kahju küll, kui laiali läksid |
Nightwish on täiesti koos veel. Nad otsivad uut lauljat. Eelmise laulja viskasid nad bändist välja, sest neile viskas tema isetsemine üle.
Siin on avalik kiri Tarjale
Lugege www.nightwish.com
Et asi väga offtopic poleks, siis hetkel on heatujumuusikaks Jaapani traditsioonilisest muusikast "Sakura (Cherry Blossoms)" albumilt Lullaby for the Moon. Küll selline kurvapoolsem muusika, aga väga rahustav ja tujutõstev. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Okt 03, 2006 14:42 Teema:
|
|
|
ahahaaa
ja ongi nightwish soome bänd ma kogu aeg mõtlesin et see lihtsalt peab soome bänd olema ! see seletab nii mõndagi. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Okt 03, 2006 16:08 Teema:
|
|
|
Nightwish oli sellepärast hea bänd minu jaoks ülikooli ajal, et eksisteeris vähemalt üks esitaja, keda ma võisin oma black metal'it fännavate sõprade pool ilma erilise tülgastuseta siiski kuulata. Eks ma sinna saabudes panin selle igal võimalusel kohe peale ka ning asusin agaralt diskuteerima selle üle, kui hea ikka ja millal uus plaat valmis saab ja mis uudiseid veel nende kohta räägitakse. Endal samal ajal peas muidugi vasardamas, et loodetavasti jääbki too plaat peale kogu minu sealviibimise ajaks, kuni jälle koju hea muusika juurde pääsen. Nii et nostalgilised mälestused selle soome trupiga. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Teis Okt 03, 2006 20:33 Teema:
|
|
|
seda et nightwish on soome bänd kuulen ma ametlikult esimest korda varem sai lihtsalt oletatud, sest soome ja üldse skandinaavia metalil on selline ära tuntav omapärane saund ja stiil. huvitav, kas need "karvased pika lõngaga metali vennad" on ka oma tavaga pärit lähi naabruskonna riikidest?
(enda jaoks on metal täiesti kaheotsaline asi - muusika on hea, aga alati meenuvad need jubedad habetunud pikkade juustega mehed >.<) |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Okt 03, 2006 23:18 Teema:
|
|
|
nojah ma loodan et nad lähevad laiali koos himide ja lordide ja rasmuste ja muude sääraste vidinatega ja ma usun et nad tegelikult on suurepärased bändid - ei taha mingit maitse üle vaidlust tekitada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
desu
|
Postitatud: Kolm Okt 04, 2006 01:23 Teema:
|
|
|
igavusest lisaks veel mõned lood
Cassius - Rock Number One
mansun - negative
Crazy Penis - Kicks
Kings Of Convenience - I'd Rather Dance With You
Tiger Lou - Nixon
Kelis - Weekend
Nouvelle Vague - Too Drunk Too Fuck
pansomon kirjutas: | Ahjaa, ning et vestlus ära ei vajuks ja ikka natuke kakelda saaks, siis siia veel selline noot, et ma täpselt ei saa aru kuidas trumm-bass võib heatuju muusika alla liigituda?  |
Ühes saates rääkis midagi selle kohta, et bassi vibratsioonid kõrvas tekitavad kehas õnnehormoone või midagi taolist. Loomulikult võib ka olla, et postitajad lihtsalt ignoreerisid seda heatuju osa ja postitasid muusikat mis neile meeldib. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Okt 04, 2006 08:15 Teema:
|
|
|
desu kirjutas: | Nouvelle Vague - Too Drunk Too Fuck |
Toetan. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Kolm Okt 04, 2006 21:54 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | nojah ma loodan et nad lähevad laiali koos himide ja lordide ja rasmuste ja muude sääraste vidinatega ja ma usun et nad tegelikult on suurepärased bändid - ei taha mingit maitse üle vaidlust tekitada. |
kas sul on mingi lai valik vihatavast muusikast või ei meeldi sulle lihtsalt soomlased ?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Okt 04, 2006 22:04 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | kas sul on mingi lai valik vihatavast muusikast |
haha hästi öeldud
ei salli neid bände lihtsalt. soomlaste vastu pole vist midagi |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Nelj Okt 05, 2006 22:36 Teema:
|
|
|
Wolfmother - Woman _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
gravitation bishounen labu

|
Postitatud: Nelj Okt 05, 2006 22:54 Teema:
|
|
|
vahest on päris hea sellist vana eesti muusikat ka kuulata.
näiteks- kollane allveelaev g
|
 |
Trash

|
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Okt 06, 2006 18:00 Teema:
|
|
|
Laava - Wherever you are _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Okt 09, 2006 19:13 Teema:
|
|
|
Meie Mees - Vinge päss _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Püh Okt 22, 2006 21:51 Teema:
|
|
|
midagi uuemat siis. kuidagi väga "chill" minumeelest - Pulls
kammerer, kui su vasakpoolse pildikese all silma jäänud asukoht on tõepärane, siis , kas sa tead neid?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|