Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Takama

|
Postitatud: Esm Veeb 13, 2006 01:04 Teema: Keegi Sellist Animet teab nagu TENJHOTENGE
|
|
|
Paistab väga kuum anime olevat NB hästi joonistatud ka weel.Ma isiklikuld pole teda weel näinud aga tõmbasin artbooki kus on tollest pilte ja räägib ka storyst.Kus üks poiss nimega Souichiro Nagi ja tema must sõber Bob kes tahavad kooli vallutada aga 2 ilusat tütarlast takistavad nende plaane...
http://www.tenjhotenge.com/ 8) |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Esm Veeb 13, 2006 17:22 Teema:
|
|
|
urrr |
|
Tagasi üles |
|
 |
Takama

|
Postitatud: Esm Veeb 13, 2006 21:35 Teema:
|
|
|
Hey päris lahe pic kui weel selliseid on saada aga ja keegi wõix öelda kuidas ma neid pilte saan üles panna mitte ei jaga weel matsu ärr  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Esm Veeb 13, 2006 21:47 Teema:
|
|
|
ma olen nendesse pildipostitamis topikutesse postitanud viimasel ajal tenjou tenge pilte põhiliselt. ja need kõik võid sa tenten-i manga vahelt leida. ja muideks selline topik on olemas ka juba :
http://www.baka.ee/foorum/viewtopic.php?t=754 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Veeb 13, 2006 21:48 Teema:
|
|
|
Ühtlasi kaevasin ühe piltide linkimist õpetava teema aegade hämarusest üles ja tegin sticky'ks - link. Vaata siia, siin on õpetus. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Takama

|
Postitatud: Esm Veeb 13, 2006 23:49 Teema:
|
|
|
Oh tänud Paari minniga olid vastused olemas :wink: |
|
Tagasi üles |
|
 |
Takama

|
Postitatud: Esm Veeb 13, 2006 23:56 Teema:
|
|
|
kammerer ühes kohas sa ütlesid et üks wend saab surma kas too on Nagi we  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Veeb 14, 2006 00:12 Teema:
|
|
|
aa ei tegemist oli rohkem märkusega, et ärgu keegi rääkigu midagi lõpu kohta ära ala keegi sureb ära jne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Kolm Veeb 15, 2006 11:18 Teema: Re: Keegi Sellist Animet teab nagu TENJHOTENGE
|
|
|
Takama kirjutas: | ..räägib ka storyst.Kus üks poiss nimega Souichiro Nagi ja tema must sõber Bob kes tahavad kooli vallutada aga 2 ilusat tütarlast takistavad nende plaane...
|
khm, khm... See "story" on vist paari(mõne) esimese episoodi teema. Ja anime jääb võrreldes mangaga lahjaks, kuna räägib sulle kogu loost vähem kui manga. Muidugi, anime, kus suuretissilised tibid kaklevad ja oma püksikesi välgutavad pidevalt, on alati ligimeelitav 8) |
|
Tagasi üles |
|
 |
|