Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Püh Jan 15, 2006 19:05 Teema: keegi anime filme vaatab we ??
|
|
|
ma tahtsin küsida et kas keegi mingeid manga filme on soovitada ?...mis oleks hea...ma tean ainult kolme...nii et äkki soovitate mõnda filmi mida huvitav vaadata....
need mis mina tean on "howls moving castle"..."spirited away" ja "cowboy bebop"......need on suht head ,kuid esimsed on võib olla rohkem nagu lastele ,kuid ikkagi väga huvitavad...kolmandas on võitlust ja stuff nii ,et soovitan tegelt kõiki kolme.....
ärge dragonball Z ja mingit pokemony soovitage...sest see on suht jama
EDIT:muutsin nime ära kui nii väga tahtsite 
Viimati muutis seda Azuur (Esm Jan 16, 2006 11:48). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
ottkosmoses
|
Postitatud: Püh Jan 15, 2006 19:47 Teema:
|
|
|
hihi nohik.. kle Spirited Away ja Howl's Moving castle on märksa vähem lastele kui kauboi piibop. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Püh Jan 15, 2006 20:15 Teema:
|
|
|
äkki vaataksid foorumi alajaotust "anime"... _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Püh Jan 15, 2006 20:29 Teema:
|
|
|
Hihi... taasringlev .P _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Jan 15, 2006 20:30 Teema:
|
|
|
ottkosmoses kirjutas: | hihi nohik.. kle Spirited Away ja Howl's Moving castle on märksa vähem lastele kui kauboi piibop. |
Mmm....ma päris nii ka ei ütleks. Spirited Away ha Howl's Moving Castle puhul on tegu Ghibli stuudio toodanguga, mistõttu sobib see nii suurtele kui ka väikestele. Ja Cowboy Bebop pole siiski lastele (lähtudes, et laps on veel eelkooliealine või algkklassiõde põngerjas). Kuigi ega see neile ka halba ei tee, sest tegu on hea anime'ga.
recycled_nerd kirjutas: | ma tahtsin küsida et kas keegi mingeid manga filme on soovitada ? |
Ja sinule väike seletus, kuna sa vist pole anime ja manga terminitega eriti kursis: manga on Jaapani koomiks ja anime on Jaapani joonisfilm. Kõige lihtsamalt öeldes
Nüüd sinu küsimuste juurde. Sa võiksid täpsustada, et mis ¾anritest sa huvitatud oled, sest siis oleks kergem soovitada.
Aga noh...mõned asjad, mida iga algaja animehuviline peaks näinud (filmid ja seeriad) olema (minu arvates):
Ghost in the Shell
Mononoko Hime - ka Ghibli stuudi toodang
Neon Genesis Evangelion - see on suhteliselt psühho lõpupoole, seega ära imesta, kui pead arusaamiseks uuesti vaatama : P
Vision of Escaflowne
Rurouni Kenshin
Cowboy Bebop - antud juhul on tegu seeriaga. Ma eeldasin, et sa oled filmi näinud.
Hellsing
Tonari no Totoro - jällegi Ghibli stuudio, aga väga tore ^__^
Nii...teised võiks ka soovitada. Mul kindlasti ununes midagi.
NB! Ehk mõni mode saab pealkirja veidi muuta ja selle anime alla tõsta  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Jan 16, 2006 01:10 Teema:
|
|
|
nagu genky ütles...
muidu lambist võiks soovitada:
Jin Roh - Wolfs brigade
Kakurenbo
Millennium Actress
Tamala 2010 - a punk cat in space
Shinchan - the adult empire strikes back
Angels Egg
Blood the Last Vampire
Cardcaptor Sakura: The Movie
Fist of the Northstar Movie
Goshu the Cellist
Patlabor 2
Macross Plus movie edition
Perfect Blue
Revolutionary Girl Utena movie
Sailor Moon R movie
Urusei Yatsura 2 - Beautiful Dreamer
Wings of Honneamise
Studio Ghibli filmid, filmid Lupinist, Slayersi filmid
jne... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Esm Jan 16, 2006 11:54 Teema:
|
|
|
thx nendele kes midagi soovitavad... :wink: teistest ma nagu eriti eru ei saa miks nad siia postitasid kui midagi öelda ei ole ja inisevad ...??  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Star

|
Postitatud: Esm Jan 16, 2006 21:07 Teema:
|
|
|
Vampire Hunter D: Bloodlust väga hea film. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Esm Jan 16, 2006 21:22 Teema:
|
|
|
Porco Rosso  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Esm Jan 16, 2006 21:26 Teema:
|
|
|
Akira lisaks veel juurde. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ottkosmoses
|
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Jan 16, 2006 22:48 Teema:
|
|
|
recycled_nerd kirjutas: | teistest ma nagu eriti eru ei saa miks nad siia postitasid kui midagi öelda ei ole ja inisevad ...??  |
kui sa mõnda aega siin foorumis oled, siis saad aru, et need on täiesti normaalsed (ja tegelikult ka asjakohased) postitused.
lisaks soovitan soojalt (tegelikult maitse asi, aga mulle maitseb) sellise grupi poolt subitud asju nagu The Jolly Roger. pole just filmid, va Tamala, aga huvitavad väikesed animed siiski. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Teis Jan 17, 2006 15:56 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | need on täiesti normaalsed (ja tegelikult ka asjakohased) postitused. |
Sarkastiliselt võttes või?! .P _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Jan 17, 2006 16:38 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | isaks soovitan soojalt (tegelikult maitse asi, aga mulle maitseb) sellise grupi poolt subitud asju nagu The Jolly Roger. pole just filmid, va Tamala, aga huvitavad väikesed animed siiski. |
mul oli vahepeal mingi periood, kus ma nendest täiesti vaimustatud olin ning spetsiaalselt ainult neid otsisingi. enamuses on ju tegu studio 4c loominguga. endal pole siiani pähe tulnud vaadata, kes neid asju põhiliselt fansubinud on ja siis selle kaudu otsida. tänudn selle jolly rogeri vihje eest - leidsin sealt paar siiamaani mitte nähtud asja isegi. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Jan 17, 2006 22:23 Teema:
|
|
|
BukonoNugashi kirjutas: | Tsiteerin:: | need on täiesti normaalsed (ja tegelikult ka asjakohased) postitused. |
Sarkastiliselt võttes või?! .P |
ei, täiesti tõsiselt. või on sul mingi põhjendus, et miks esimesed postitused ei ole normaalsed ja asjakohased? |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2006 19:04 Teema:
|
|
|
Võib-olla sellepärast, et need olid rohkem pilkavad või ka sarkastilised. Ja esitatud küsimusele ju otseselt vastust ei antud. Ajsakohasest 'teemajuurdejäämisest' polnud eriti haisugi. Loomulikult pean ma silmas (ainult) enda ja võib-olla ka ottkosmosest postitust. Ja üleüldse ma arvan, et ma risustan seda teemat siin praegu .D _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2006 20:57 Teema:
|
|
|
aga kellelgi äkki on mõni tore soovitus, et kuidas anime filme kõige parem saada on....?...ma kasutan muidu igast downloadimis programme..aga nende kiirused on suht kõikuvad... nii, et äkki on kellelgi soovitusi selle koha pealt  |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2006 22:54 Teema:
|
|
|
Eks ikka osta  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Jan 19, 2006 00:16 Teema:
|
|
|
BukonoNugashi kirjutas: | Võib-olla sellepärast, et need olid rohkem pilkavad või ka sarkastilised. Ja esitatud küsimusele ju otseselt vastust ei antud. Ajsakohasest 'teemajuurdejäämisest' polnud eriti haisugi. Loomulikult pean ma silmas (ainult) enda ja võib-olla ka ottkosmosest postitust. |
no sinu esimene postitus on ju tegelikult täiesti asjakohane vihje sellele, et teema on korduv. st sisu on asjakohane, mitte vorm. doujimasani postitus on mõlematpidi asjakohane ja ottkosmoses oma loeks lihtsalt suht normaalseks reageeringuks. päris otsest teemas püsimist ei olnud, aga kas sellise küsimise peale on see ka alati vajalik? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Nelj Jan 19, 2006 14:40 Teema:
|
|
|
mis mõte on selle üle vaidlemisel ?
BukonoNugashi kirjutas: | Eks ikka osta  |
ostaks kui oleks kindel sissetulek...või oleks raha plaju...aga kuna kumbagi pole siis nagu pole suurt tahtmis osta asju või näiteks animet või mangat... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|