Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Sept 19, 2005 11:40 Teema:
|
|
|
kaptengalaktlan kirjutas: | Olen ise seda gürohiirt ka kasutanud. Alguses on raske, täpne liigutamine vajab harjutamist. |
Ilmselt on üks põhjus Gyromouse'i puhul ka selles, et operatsioonisüsteemid, mis praegu kasutusel, ei ole taolise juhtimisvahendi jaoks kohandatud. Revolutioni tarkvara arendatakse täielikus kooskõlas puldi tööpõhimõtetega, mistap võiks loota oluliselt suuremat kasutamismugavust. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
glaurung

|
Postitatud: Teis Sept 20, 2005 08:47 Teema:
|
|
|
Idee ise on kahtlemata veel vanem, nimelt tuli kõigile teada-tuntud Creative Labs kusagil ~1995-1996 a ajal välja produktidega AeroMouse ja AeroPen (mida müüdi ühes karbis AeroDueti nime all).
Kuigi asi kukkus tänu vigasele draiverite toele suuresti läbi, oli antud toote ergonoomilisus ja riistvaraline kvaliteet siiski üle prahi.
Praeguseks on see toode muutunud rariteediks, nimelt ei ole ma suuteline sellest isegi pildimaterjali leidma ning pommiaugus eBay's ei paista viimast ka müüdavat. Soovi korral aga võin üles otsida oma 1996 a PCW UK ajakirjad ja sealt paar pilti skanneerida.
Müts maha Nintendo ees. Kuigi ma ei sattunud sellest puldist ekstaasi (ning tegelikult kannab see siiani sarnaselt PS3 dildole vargsi kommentaari conceptual) ning sarnaselt ei mõista ma inimesi, kes sellest ekstaasi sattusid, siis on mul usaldus tootja vastu, kes pole siiani mitte midagi halba pultide teemas luua suutnud. Call it faith, cleric. Kui nad kallutamise ning intuitiivse vähese liigutamisega suure vahemaa katmise korda saavad, siis ei peata asja enam miski. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Sept 20, 2005 17:39 Teema:
|
|
|
Patlabor + PSP = [url=http://www.1up.com/do/media?cId=3143754]???[/url] _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Sept 21, 2005 08:58 Teema:
|
|
|
Uuemad GBA SP mudelid on tagavalgustusega
See elimineerib ära igasuguse põhjuse endale GB micro hankida. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Sept 21, 2005 10:32 Teema:
|
|
|
Noh, pagan. Kevadise (küljeltvalgustatud ekraaniga) GBA SP omanikuna teeb selline iseenesest ju hea uudis mulle küll tsuti meelehärmi. Hoopis keerulisem on nüüd ent küsimus: mis tundega hangin endale DS'i, kui tollegi ekraan selle uue uhkeldise sära kõrval kahvatub? Või peaksin asuma ootama uut, veelgi parema ekraaniga DS'i?
Nintendo toodete tarbijal ei ole kerge elu, ei ole. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Sept 21, 2005 11:11 Teema:
|
|
|
Ma olen küll teadlik sinu olukorrast ( rohkem mänge kui mängida jõuad ), aga ma sinu asemel ootaks ka uut DS'i ja ostaks esialgu paar kiiresti lettidelt kaduvat mängu. Ja kui uut aparaati tõesti horisondile ei ilmu, siis on sul alati võimalik osta tavaline DS odava hinnaga -- Nintendo produktid ei kao ju nii pea.
Ja noh ... _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Sept 21, 2005 15:44 Teema:
|
|
|
Kohalik meedia võidutseb taas.
See uudis põhineb sama küündimatul Inquireri uudisel -- veidi kummaline, arvestades Inquireri muidu üsna arukaid ( ehkki tabloidilike ) kommentaare tehnoloogia kohta. Oh jah. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Sept 21, 2005 16:21 Teema:
|
|
|
Foorumisisene Q&A inimesega, kes on uue puldiga mänginud!
Kobun Heat kirjutas: | As far as Metroid Prime 2, the honest answer is that it was so intuitive that I wasn't even thinking about HOW the controller was doing it. All I know is that I was easily able to spin in circles. IIRC: if you move it further and further towards the left or right of the screen, Samus will start to spin around, and if you bring it back to the center she stops. | _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2005 19:58 Teema:
|
|
|
real life flamewars.
Ning Miyamoto käis New Yorgis ja tõmbas enda kopsudesse veidi ameerikalikkust !:
 _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2005 23:53 Teema:
|
|
|
(Brownie Brown + Shigesat Itoi) x Kichijoji = Mother 3 / Earthbound 2?
Brownie Browni osalus peaks tagama selle, et mäng on lummavalt ilus 2D, mitte kõhedusttekitav 3D nagu N64 ilmumata jäänud Earthbound.
Ja loodame, et Mr Saturni ka näha saab. Boing! _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|