Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Prospero

|
Postitatud: Laup Mai 07, 2005 20:23 Teema:
|
|
|
Värvilised juuksed on küll toredad, kuid peaasi et nendega ei liialdataks,
mõnel erilisel/peamisel tegelasel võiksid olla küll silmapaistvamat värvi juuksed, et neid massist eristada ja neile isikupärasust lisada.
Kuid kui kõigil on väga kirjud juuksed võtab see peategelastelt isikupärasust ära.
Tegelikult isegi on tehtud animeid, kus jaapanlastele nii isukupärased süsimustad juuksed on ainulaadne nähtus.
Jah, ma räägin hetkel Kyou Kara Maou'st (kirjutatakse ka Kyo Kara Maoh), kus teisse maailma saadetud väga tavalise välimusega jaapanlane muutub järsku "ilueediks", sest ta juuksed ja silmad (mustad/pruunid) on seal maailmas ainulaadsed.
*mainitud anime pole küll eriti populaarne, sest seal on häirivaid seiku sees, ta on shounen-ai, muidu on anime väga hästi joonistatud ja planeeritud
Minu lemmikud on täiesti tavalised mustad või pruunid juuksed!  _________________ http://www.animenfo.com/myanimedb.php?userid=70420 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ghh
|
Postitatud: Kolm Mai 11, 2005 16:11 Teema:
|
|
|
Aga ma nägin täna siniste juustega tütarlast. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Mai 11, 2005 18:03 Teema:
|
|
|
Prospero kirjutas: | Jah, ma räägin hetkel Kyou Kara Maou'st (kirjutatakse ka Kyo Kara Maoh), kus teisse maailma saadetud väga tavalise välimusega jaapanlane muutub järsku "ilueediks", sest ta juuksed ja silmad (mustad/pruunid) on seal maailmas ainulaadsed. |
päris valesti midagi nagu pole, aga sa suudad oma jutuga kuidagi üsna vale mulje tegelikkusest luua. vähemalt minu jaoks. sest esiteks, ta ei muutunud "ilueediks", ta oli niigi hea välimusega, ning teiseks, musta värvi juuksed ei ole seal lihtsalt ainulaadsed, vaid nad on spetsiaalse tähendusega. seega ei muutunud ta "ilueediks" ainulaadsete juuste pärast, vaid sai erilise tähelepanu osaliseks oma juustevärvi pärast millel on spetsiaalne tähendus. vähemalt minu arust tundub niimoodi õigem, sest sinu jutu järgi jääb sellest mulje kui täielikult shounen-ai'le keskendunud animest, mida ta aga ei ole.
Tsiteerin:: | *mainitud anime pole küll eriti populaarne, |
mille alusel sa väidad, et ta pole eriti populaarne? kas oled mingi küsitluse kusagil korraldanud? |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Mai 11, 2005 20:25 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | mille alusel sa väidad, et ta pole eriti populaarne? kas oled mingi küsitluse kusagil korraldanud? |
ruri, ega sa nüüd üle ei pinguta norimisega?
Näiteks selle alusel, et ta pole AnimeNfo top 200-s ning ainult tsipa üle 40-e inimese on suvatsenud selle poolt oma häält anda? _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Mai 11, 2005 21:49 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | ruri, ega sa nüüd üle ei pinguta norimisega? |
ok, jätame siis alles "mille alusel sa väidad ..." kui huvi tundmise selle vastu, miks nii enesekindlalt pannakse mingi seeria populaarsus paika.
Tsiteerin:: | Näiteks selle alusel, et ta pole AnimeNfo top 200-s ning ainult tsipa üle 40-e inimese on suvatsenud selle poolt oma häält anda? |
no minu jaoks on animenfo hindamise mõttes mõttetu koht ja sealne info näitab seda, et ta pole animenfo kasutajate hulgas eriti populaarne.
lõpetuseks lisaks, et newtype andmetel oli "Kyo kara Maou" üleeelmine kuu best 20's kuuendal kohal ja eelmisel kuul neljandal kohal. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Prospero

|
Postitatud: Nelj Mai 12, 2005 00:33 Teema:
|
|
|
Sinule suudan ma alati tegelikusest teise mulje jätta millegi pärast. Ma ei kirjutanud siin Kyo Kara Maohist mitte ülevaadet vaid lihtsal viitasin sellele / mainisin seda, sellepärast ka pikemalt ei kirjeldanud tema juuste tähtsust seal. Juuste värvuse spetsiaalsus on muidugi tähtis aga oleks minu kirjutist pikendanud ja seda esialgsest teemast kaugemale viinud.
Kui see oleks vaid shounen-ai'le pühendunud siis ma seda ei vaataks kah, lausega "sest seal on häirivaid seiku sees" viitasin sellele, et seal on seiku, mis võivad häirida normaalse seksuaalse orientatsiooniga inimesi. Ma tõin välja vaid ühe mitmest ¾anrist mille alla ta mahub.
Aga ma usun et paljud telekanalid näiteks sellist animet enda kavasse ei võtaks ning et see anime müüb paremeni DVDna. Lisaks see, et ta animenfo top 200 ei mahu paneb ta populaarsuse ikkagi mõningase kahtluse alla, sest seal on kasutajate hulgas anime fänne üle terve maailma.
Lõpetuseks, mille alusel newtype oma kuu besti kokku paneb? Mingi küsitlus? Palju küsitletuid? Mis riikides? DVDde müüvuse alusel?
Samuti võiksid sa vahest ka teemast osa võtta selle asemel, et nendes osalejate kirjutisi lihtsalt kritiseerida. _________________ http://www.animenfo.com/myanimedb.php?userid=70420 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Mai 12, 2005 09:28 Teema:
|
|
|
Prospero kirjutas: | Sinule suudan ma alati tegelikusest teise mulje jätta millegi pärast. |
väljenduse/arusaamise viga. aga ma vähemalt tean ühte meetodi mis selle vastu aitab.
Tsiteerin:: | Lõpetuseks, mille alusel newtype oma kuu besti kokku paneb? |
unustasin ütlemata, et Jaapani Newtype. ja tõenäoliselt siis Newtype lugejate tagasiside alusel tehtud top 20.
Tsiteerin:: | Samuti võiksid sa vahest ka teemast osa võtta selle asemel, et nendes osalejate kirjutisi lihtsalt kritiseerida. |
offtopic on huvitavam. seda enam, et siia teemasse midagi teemakohast kirjutada käib mulle üle jõu.
minu poolt lõpp selles teemas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
momo
|
Postitatud: Reede Juun 17, 2005 22:03 Teema:
|
|
|
Värvilised juuksed ongi toredad ja mulle meeldivad kollased kõige rohkem. Või siis sellised, millel on mingi tukk teist värvi. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Juun 20, 2005 02:06 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | unustasin ütlemata, et Jaapani Newtype. ja tõenäoliselt siis Newtype lugejate tagasiside alusel tehtud top 20. |
rikkudes lubadust ja niisama mõnele nina ette määrides - Newtypega kaasasoleva ankeedi alusel saadud tulemustest koostatud top 20. ja Kyo Kara Mao on seal alates jaanuarist juunini olnud kohtadel 6 6 4 4 3 5. ääretult ebapopulaarne show, vähemalt Newtype lugejate hulgas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ashitaka
|
Postitatud: Teis Aug 23, 2005 18:10 Teema:
|
|
|
Mulle meeldib sinine ja pruun!!Need ownivad vahest ka must. _________________ Ashitaka!
OMG kool hakkas uuesti :'( |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Laup Aug 27, 2005 08:45 Teema:
|
|
|
vot rohelised on väga tore minu meelest aga noh must on vist ikke üle kõige  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ritsikas

Liitunud: 4 Veeb 2006 Postitusi: 229 Asukoht: Tallinn /Mustamäe
|
Postitatud: Esm Veeb 27, 2006 00:14 Teema:
|
|
|
Põhiliselt pikkad:
Mustad ,valged (helesinised) , punakas pruunid , punased, jne.
Oleneb tegelt ka isiku näost. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Püh Märts 05, 2006 09:00 Teema:
|
|
|
Mustad pikad juuksed on üle kõige. Väga hea oleks veel tumeroheline, aga kõik tegelased senimaani, kellel on tumerohelised juuksed olnud on rõvedalt stereotüüpsed. Tumesinist on ka vähe kasutatud. Krt, ikka ei teata mis hea on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ritsikas

Liitunud: 4 Veeb 2006 Postitusi: 229 Asukoht: Tallinn /Mustamäe
|
Postitatud: Püh Märts 05, 2006 15:48 Teema:
|
|
|
ega sa sellist äkki ei mõtle? Kui jah ,siis see värv on küll ilus.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
yoo

|
Postitatud: Esm Märts 06, 2006 23:18 Teema: :)
|
|
|
helesinised |
|
Tagasi üles |
|
 |
JohnyB

|
Postitatud: Teis Märts 07, 2006 08:00 Teema:
|
|
|
Minule meeldiks värvida enda pea süngeks mustaks ja hele hallikad salgud sees ma nägin kord linna peal ühte tüdrukut ja siis lõi mõte kohe pähe aga sinna kanti ta ka jäi kuna pole aega läbi proovida. Anime või manga pilti pole ka näinud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Reede Märts 10, 2006 16:13 Teema:
|
|
|
Mulle meeldivad sinised ja siis nais tegelase juures ka roosad :kawaii  _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yumi

|
Postitatud: Reede Märts 17, 2006 15:08 Teema:
|
|
|
roosad ja sinise läikega mustad |
|
Tagasi üles |
|
 |
JohnyB

|
Postitatud: Laup Märts 18, 2006 00:52 Teema:
|
|
|
või siis ülepea sellise tooniks
nagu sellel pildil om  _________________ If U Wana Feel the Darkness Then U Have To Get One With The Darkness
LIFE=A Big And Confusing Place Were You Just Get Draped In.
Remember never to look back " Its Gone Just Let It Be!" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hinoto

Liitunud: 2 Juul 2004 Postitusi: 118 Asukoht: seal kus tuul puhub
|
Postitatud: Reede Märts 24, 2006 13:18 Teema:
|
|
|