Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
mds
|
Postitatud: Laup Dets 27, 2003 23:39 Teema: Appleseed
|
|
|
Oskab keegi ehk sellest tulevast animest rohkem rääkida, igaltpoolt leian ainult juttu 1988 aasta samanimelise filmi kohta.
Trailer ja jaapani(?) keelne info on siin http://www.a-seed.jp/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Dets 28, 2003 11:22 Teema:
|
|
|
Uuest animest ma ei tea siiani midagi. Sellega seoses, aitäh sellele leheküljele viitamast. Reklaamklipi järgi võib öelda, et vähemalt esmapilgul tuleb paljugi tuttav ette ja meenutab algupärast mangat.
Appleseed on Masamune Shirow (avalikkusele enim tuntud Ghost in the Shell'i autorina) siiani mahukaim manga, millest minu teada on seni ilmunud neli köidet. Tegevus toimub Kolmanda maailmasõja järgses killustatud ühiskonnakorraldusega maailmas, kus seiklevad kleenuke tapamasin Deunan Knute ja tema küberneetilise kehaga kaaslane/armastatu Briaereos. Märuliloo taustal lahatakse tasa ja targu inimkonna tulevikuväljavaateid ja vaba valiku/tahte probleeme. Kokkuvõttes oli manga mulle sümpaatne, ehkki esimesed kaks köidet olid märksa huvitavamad kui kaks järgmist.
Appleseed'i on tõesti varemgi ekraniseeritud, aga selles osas ma sõna võtta ei oska, sest pole seda OVA't algusest lõpuni näinud. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
mds
|
Postitatud: Püh Veeb 01, 2004 00:56 Teema:
|
|
|
Uus trailer - natuke pikem (13 MB) |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Esm Veeb 02, 2004 14:15 Teema:
|
|
|
sugoi! seal oli gits-i põhi-hüppamiskoht ka sees  |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Nelj Veeb 12, 2004 13:59 Teema: 6
|
|
|
suht meeldis kuna janunen vahest irreaalsuse järgi ... :wink: |
|
Tagasi üles |
|
 |
mds
|
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Püh Apr 04, 2004 15:36 Teema:
|
|
|
Vaatasin just mds-i viidatud lingile. See Boom Boom Satellites'ide muusikavideo oli ülikõva. Lugu ise on küll kuidagi ebaühtlaselt kokku pandud, aga see, mida seal taustaks näha saab, on tase
Mulle väga meeldib see, et tegu on lõppkokkuvõttes siiski cartoon-stiilis asjaga, mitte nagu Final Fantasy: The Spirits Within'i puhul, kus sihiti realismi, ja välja tuli nagu alati. Igatahes, kõigil, kel on piisavalt ühendust et seda asja endale sealt ülevalt alla laadida (umb. 67MB fail), tehke seda.
Igaksjuhuks veel mainin neile, kellel seda vaja, et kasutage lingil paremklikk--->save target as-i, lihtsalt klikkimine ei vii teid kuhugile. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Apr 04, 2004 18:47 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Lugu ise on küll kuidagi ebaühtlaselt kokku pandud, aga see, mida seal taustaks näha saab, on tase |
kuidas kellelegi. minul näiteks ei tekkinud peale video vaatamist erilist tahtmist filmi näha, pigem vastupidi kuna asi paistab liiga "arvutilik". kui veel üldpilti, masinaid ja roboteid võib vaadata ja nentida, et on kohati isegi ilus vaadata, siis inimesed on minu jaoks koledad. maitse asi muidugi, aga nö 2D asjad, ehk kus arvutiga 3D tegemist niivõrd läbi ei paista, tunduvad siiamaani veel ilusamad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mds
|
Postitatud: Reede Nov 26, 2004 01:07 Teema:
|
|
|
Nüüd on siis DVD väljas ja warez reliis kah, ainult fansube pole veel.
Esmapilgul paistis huvitav, väga ilus igastahes. Ning nägi parem välja kui need filmid, kus tegelasi arvutiga tehakse. Multikastiil sobib paremini. Tegelased olid siiski natuke kohmakad ja liikusid teinekord aeglaselt või imelikult, kuid siiski parem kui kõik senised CGI katsetused. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Reede Nov 26, 2004 14:11 Teema:
|
|
|
Ükski siin toodud linkidest ei tööta. _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
V-QuB

|
Postitatud: Reede Nov 26, 2004 16:06 Teema:
|
|
|
Jaa ! , ükski link ei ole aktiivne.. Tegin nii ja naa, aga üksi et tööta!  _________________ "When Machines Learn to Feel
Who Decides What is Human" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Nov 26, 2004 16:15 Teema:
|
|
|
Esimeses postituses olev link töötab superhästi ja selle kaudu saab kätte mitmeid treilereid ja muud asjakohast. Enne hädaldama hakkamist tasub rahulikult järele mõelda ja proovida, arvan. Kuna kõnealused postitused on 6 - 11 kuu vanused, on loomulik, et osa linkidest on aegunud. Internet ei püsi paigal, see on käibetõde. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~
Viimati muutis seda Vabarnamees (Reede Nov 26, 2004 17:00). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Reede Nov 26, 2004 16:32 Teema:
|
|
|
Nujah, kui keegi veel teab, kust seda muusikavideo oleks võimalik hankida, siis võiksite lingi kusagile lükata... |
|
Tagasi üles |
|
 |
V-QuB

|
Postitatud: Reede Nov 26, 2004 17:10 Teema:
|
|
|
... minu viga , ma ei pannudki tähele, et see postitus on siin juba Dec 27, 2003 11:39 pm  _________________ "When Machines Learn to Feel
|
Tagasi üles |
|
 |
rika

|
Postitatud: Reede Nov 26, 2004 17:57 Teema:
|
|
|
tundub igatahes väga lahe asi olevat...tahax täiega näha!! _________________ Megami nante narenai mama, watashi wa ikiru... |
|
Tagasi üles |
|
 |
V-QuB

|
Postitatud: Reede Nov 26, 2004 19:00 Teema:
|
|
|
Ma olen vaimustuses!
Fantastiline! Ei teadnudki, et Jaapanis on 3D graafika animatsioon nii kõrgel tasemel, varem sai midagi taolist näha GitS2, kuigi seal kasutati 3D graafikat backgroundiks, siin aga on terve film 3D(anime, ei oskagi õieti nimetada seda). Samuti nõustun ka varemate postitustega, hea on see, et on suudetud säilitada multifilmilised kontuurjooned
Ja tõesti on animatsiooni kvaliteet palju parem, kui FF:TSW
 _________________ "When Machines Learn to Feel
|
Tagasi üles |
|
 |
mds
|
Postitatud: Reede Nov 26, 2004 19:45 Teema:
|
|
|
Mul on see musavideo olemas, aga see on 60-70 MB, asjalikes p2p võrkudes on ka olemas.
Aga keda see video enam huvitab kui terve film olemas juba on... |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Nov 26, 2004 20:45 Teema:
|
|
|
V-QuB kirjutas: | Ja tõesti on animatsiooni kvaliteet palju parem, kui FF:TSW  |
nagu kuidas? kui FF oli reaalsusele üsna ligidal oma graafikaga (ilusa ning samas ka hea animatsiooniga), siis Appleseed on oma graafika poolest palju kehvem. Liiga palju paistab läbi, et on arvutiga 3D-d tehtud, inimesed ja robotid läigivad liiga palju ja värvide üleminek on liiga järsk. ja 2D-s paistavad inimesed kenamad ja loomulikumad, rääkimata sellest, et FF-ga ei kannata Appleseedi inimesed üldse võrdlust (võib-olla ehk ainult emotsionaalse väljenduse pool).
lühidalt, niimoodi tehtud asi ei ole minu arust veel sellise tasemeni jõudnud, et visuaalse külje pealt seda kuidagi nautida saaks.
ja Appleseed tundub odav (ja kehv) kui seda Gits 2-ga võrrelda, rääkimata FF-st... |
|
Tagasi üles |
|
 |
V-QuB

|
Postitatud: Laup Nov 27, 2004 00:35 Teema:
|
|
|
ruri , sa vist ei tea üldse, mis on animatsiooni kvaliteet
Animatsiooni kvaliteet on liigutuste/dünaamika kvaliteet, näiteks kui FF-s tegelaste liigutused paistsid mitte just kõige parematena siis Appleseed-s oli animatsioon palju ehtsam ja usutavam.
kui FF oli reaalsusele üsna ligidal oma graafikaga (ilusa ning samas ka hea animatsiooniga), siis Appleseed on oma graafika poolest palju kehvem
kas ma olen öelnud, et FF-is on halb graafika ? Ütlesin, et FF-is on halvem animatsioon, animatsioon ja nagu sa ütlesid "graafika" (modeleering) need on kaks erinevat asja
Ja veel, ma olen täitsa nõus, et FF-is on modelleeringu ja renderingi kallal palju rohkem vaeva nähtud...
Ja sa ei pea siin vaidlema minuga 3D graafika teemal, sest ma ise tegelen sellega ja jagan selles natuke rohkem, kui "mõni" siin...  _________________ "When Machines Learn to Feel
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Nov 27, 2004 01:18 Teema:
|
|
|
V-QuB kirjutas: | Animatsiooni kvaliteet on liigutuste/dünaamika kvaliteet, |
kui sa nii ütled. läheb siis selle definitsiooniga kaasa.
Tsiteerin:: | näiteks kui FF-s tegelaste liigutused paistsid mitte just kõige parematena siis Appleseed-s oli animatsioon palju ehtsam ja usutavam. |
no way. mul kahjuks ei ole praegu FF-i käepärast, aga niipalju kui mäletan, siis oli "animatsioon" seal suht korralik ja loomulik. mida Appleseedis küll paista ei olnud.
Tsiteerin:: | animatsioon ja nagu sa ütlesid "graafika" (modeleering) need on kaks erinevat asja |
jajah, paha mina, võtsin liiga üldiselt asja.
Tsiteerin:: | Ja sa ei pea siin vaidlema minuga 3D graafika teemal, sest ma ise tegelen sellega ja jagan selles natuke rohkem, kui "mõni" siin...  |
no edu siis sellega tegelemisel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|