Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
rika

|
Postitatud: Püh Nov 14, 2004 21:52 Teema: selle anime nimi...
|
|
|
RTL2 pealt tuli kunagi mingi anime, kus mingi kolm(kui ma ei exi) plikat omasid mingeid loomakesi, kellel oli kaelas erinevad kristallid ja siis need loomad oskasid tänu sellele rääkida. tydrukutel endal olid ka kristallid (kuu, sydame ja wel mingi kujuga minu meelest...). yldiselt selline kawaii-stiiliga anime...vbla peax seda isegi multikax nimetama...aga kas keegi mäletab?  _________________ Megami nante narenai mama, watashi wa ikiru... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ran-chan

Liitunud: 1 Aug 2004 Postitusi: 116 Asukoht: Kusagil oma maailmas^-^'
|
Postitatud: Esm Nov 15, 2004 14:04 Teema:
|
|
|
tean millest sa räägid olen seda ka näinud aga nimi ei meenu kuidagi  _________________ You hate me for the things I haven't done,
And all your feelings for me are gone..
Beat me up, take away the pain,
Do not stop, soothe me again...
Knock me down, take away the pain,
Heal my wounds, soothe me again...
PB Forever... |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Nelj Nov 18, 2004 19:03 Teema:
|
|
|
olen näinud aga nimi ei tule meelde enam.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Nov 19, 2004 00:35 Teema:
|
|
|
kuna ma RTL-ist pole kunagi animet vaadanud, siis ei tea kas see on õige, aga see on ainuke mis mälusopist ülaloleva kirjelduse peale välja ujub (filmi olen näinud ja vist esimest tv seeria osa ka): Akihabara Dennou Gumi |
|
Tagasi üles |
|
 |
rika

|
Postitatud: Reede Nov 19, 2004 16:18 Teema:
|
|
|
ma kardan et mitte ma pole kindel, kas see kysimus tglt siin yldse õiges kohas on..järsku see oli hoopis mingi prantsuse anime(nad ahvivad ju päris tihti jaapani kunstnikke järele...kuigi mitte eriti hästi) aga vbla oppih USA oma...tglt seda ma ei usu, aga kes teab.. _________________ Megami nante narenai mama, watashi wa ikiru... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bell

Liitunud: 9 Juun 2003 Postitusi: 99 Asukoht: teisel pool reaalsust
|
Postitatud: Reede Nov 19, 2004 16:35 Teema:
|
|
|
oled sa kindel, et sa seda eesti kanalilt, näiteks TV1-st ei näinud? mul ujub kuskilt mälusopist välja selline nimi nagu Printsess Starla, seal vist oli midagi seesugust. _________________ Kids! Bringing about Armageddon can be dangerous. Do not attempt it in your home.
-- (Terry Pratchett & Neil Gaiman, "Good Omens") |
|
Tagasi üles |
|
 |
rika

|
Postitatud: Laup Nov 20, 2004 12:33 Teema:
|
|
|
hmm...ma ei ole päris kindel, aga minu meelest oli see saksa keeles igatahes. võis ka sat1 v midagi muud ju olla...kuigi ma vatan seda Starla asja... _________________ Megami nante narenai mama, watashi wa ikiru... |
|
Tagasi üles |
|
 |
rika

|
Postitatud: Laup Nov 20, 2004 12:43 Teema:
|
|
|
jap...sul oli õigus. see oli Printsess Starla v inglise keeles Princess Gwenevere and the Jewel Riders. ma kyll ei ole kindel, aga minu meelest ma siiski nägin seda asja kuskilt saksa kanali pealt. vbla näidati mitmes kohas? _________________ Megami nante narenai mama, watashi wa ikiru... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|