Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
rika

|
Postitatud: Teis Okt 19, 2004 22:02 Teema: millal te teada saite, et see mis te vaatate on just anime?
|
|
|
selles mõttes, et ma kyll ei teadnud vanasti et see mis ma vaatan anime on. mingid multikad jooxid seal rtl2-s ja nuh..neid ma vatasin..ma ei teadnund mingi aeg isegi, et need jaapanist pärit on...mis ja kust need pärit on sain teada alles umbes 4-6 aastat tagasi...vbla isegi hiljem..ma olin siis seega umbes 10-12 aastane..
ja teie?  _________________ Megami nante narenai mama, watashi wa ikiru... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Kolm Okt 20, 2004 00:50 Teema:
|
|
|
KUna minu esimene anime millele ma peale sattusin oli VOX DCTP nachtclub jooksul siis enne näitamist seletati ilusti lahti millega tegu. _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Kolm Okt 20, 2004 13:19 Teema:
|
|
|
Tuletegija kirjutas: | KUna minu esimene anime millele ma peale sattusin oli VOX DCTP nachtclub jooksul siis enne näitamist seletati ilusti lahti millega tegu. |
umbes sama moodi...kuid tollel ajal DCTP'd ei olnud veel VOXi peal, vähemalt seda seletust.
Esimene anime oli üldse Mila: Superstar ja see tuli RTL2 pealt. Voxi vahtisin küll pingsalt, et milla järgmine multikas tuleb. Ei mäletagi enam, mis see esimene anime oli mida ma sealt nägin, kuid tollel lõppus otsisin natuke netist ringi (Dial-Up oli tollel ajal kõva sõna) ja leidsin, et see on anime.
loodan, et keegi sai aru ka mida ma siin kirjutasin  _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Okt 21, 2004 21:14 Teema:
|
|
|
hmm...esimene anime, mida ma nägin, oli kanal 2'lt Ultraman. Ka Elukevade. kuid et see on anime, seda ma ei teadnud. kui ma koju püsiühenduse sain...see oli siis mingi 4-5 aastat tagasi ( selleks ajaks olin ma paandunud RTL2 fänn ( 12 aastat satti vaadatud juba ) ) Netis surfates sain teada, et anime. et asi on tehtud jaapanis, seda ma teadsin, kuna sailormooni lõpus jooksnud tiitritel olid jaapani nimed :p _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Reede Okt 22, 2004 09:48 Teema:
|
|
|
ultramänni nägin ka mina miskine vääga ammu.a siis oli ta lihtsalt üks multikas.
anime eksisteerimisest sain aimu rtl2 pealt jooksvatest multikatest.
huvi pärast trükkisin sõbra juures otsingusse multika nime ja tuli mingi leht kus oli kirjas anime.nii ta natukeseks ajaks jäigi...
mingi 3-4 aastat tagasi hakkasin rohkem huvi tundma ja nii ta läks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Reede Okt 22, 2004 13:25 Teema:
|
|
|
minujaoks olid väikesena kõik animed või asjad multika nime all
ainus vahe oli see et anime oli vaadatav
no igatahes sain ma üsna hiljuti teada et see on anime ja siis oli veel üks brobla, nimelt ei teinud ma pool aastat animel ja mangal vahet |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Reede Okt 22, 2004 16:38 Teema:
|
|
|
Ei oska nagu eriti öelda, kunagi tõesti sai mingeid megamanne jms vaadatud, aga siis olin ma ikka väga noor. Paar aastat tagasi ühel foorumil keegi andis animesuki lingi ja siis sealt maalt tirisin juba teadlikult sellist asja nagu anime. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sardokaur

|
Postitatud: Kolm Okt 27, 2004 08:58 Teema:
|
|
|
Esimene anime mida ma vaatasin oli ,nagu Xinilgi, RTL2 peal jooksnud Mila:Superstar.
Seda, et tegu on animega sain teada mõned aastad tagasi. _________________ Kupo? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kriz

|
Postitatud: Esm Dets 06, 2004 09:12 Teema:
|
|
|
..nii 6-7 aastat tagasi umbes.. _________________ ..Retudi aka jigoku no hikari.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
udimon

|
Postitatud: Esm Dets 06, 2004 22:46 Teema:
|
|
|
et siis kui tundmatuks jääda sooviv "baka" mulle ütles et ise oled korea multikad  _________________ korea multfilmid, keeks, kiired naised ja ilusad autod (vai oli see nüüd vastupidi) - that`s me and my wired |
|
Tagasi üles |
|
 |
|