Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
digimoni fänn
|
Postitatud: Reede Apr 09, 2004 20:24 Teema: Digimon
|
|
|
Tere, ma olen siis foorumis suhteliselt uus ja tundus et siit saan ma vastuse oma "murele" nimelt nagu nimestki aru on saada olen ma digimoni fänn ja tahaks teada kus kohast saaks endale digimon 1 (parimal juhul ka 2) kõik osad nagu sarjana (txt'es oon neid igal pool) ja kui see on nati keerulisem siis palun antke korralik juhend olen näind mõningaid osasi kuid siiski tahaks näha PS:keel ple oluline oleks teile vääga tänulik
kazaast olen otsind aga ple leidnud aga kui seal on antke siis palun otsingu nimi
ette tänades digimon fänn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tanka

|
Postitatud: Teis Apr 13, 2004 19:11 Teema:
|
|
|
oioi, veab, et sõimata veel saanud pole  |
|
Tagasi üles |
|
 |
digimoni fänn
|
Postitatud: Kolm Apr 14, 2004 14:50 Teema:
|
|
|
nu nu maitse yle ei vaiielda  |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Nelj Apr 15, 2004 13:53 Teema: Re: Digimon
|
|
|
digimoni fänn kirjutas: |
kazaast olen otsind aga ple leidnud aga kui seal on antke siis palun otsingu nimi
ette tänades digimon fänn |
siin eriti piraatlust ei propageerita. aga vihjeks võin öelda, et peale kazaa on ka veel teisigi failivahetusprogramme, kust võib märksa rohkem asju leida (emule, dc). loomulikult vajavad sellised asjad masinaresurssi ja aega.
teine variant on osta need osad, kindlasti on need dvd peal väljas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tanka

|
Postitatud: Laup Apr 17, 2004 19:40 Teema:
|
|
|
ega ma paha pärast  |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Püh Apr 18, 2004 03:35 Teema:
|
|
|
tõesti parim soovitus on kasutada mõnda muud failijagamis programmi, nagu eelpool mainiti eMule ja näiteks DC. Digimon pole just kõige soosituim sari siin ilmas, sellepärast on seda ka vähe liikvel (väiksed lapsed ei oska sarju encodeda). Kui veab siis komistad kellegi otsa kellel on. Võid ka loomulikult selleteemalisi IRC kanaleid otsida, vist olen silmanurgast märkand mõnda. mIRC kasutamisjuhendid on foorumis üleval. |
|
Tagasi üles |
|
 |
terraomegamon

|
Postitatud: Esm Märts 13, 2006 16:48 Teema:
|
|
|
sa saad neid[url]forum.digimonhimitsu.com .aaru buil on alati neid.aga ma soovitan digimon X-evolutionit vaadata[/url] |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Esm Märts 13, 2006 18:15 Teema:
|
|
|
Mina soovitaksin kasutada hoopiski torrentitega töötavaid programme. _----Pagana piraadid olete!! ----_
(See käib enda kohta ka) _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|