Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Helen.
|
Postitatud: Esm Okt 04, 2010 18:55 Teema: Hetalia!
|
|
|
Hetalia!
Osad:
Hetkeseisuga (suvi 2013) on väljas 110 osa, 5 hooaega. Iga episood umbes 5 minutit pikk.
Anime on jagatud kolmeks osaks:
1)Axis Powers (1.-2. hooaeg)
2)World Series (3.-4. hooaeg)
3)The Beautiful World (5. hooaeg)
®anr: Komöödia (ning ka ajalugu)
Sisu:
Hetalia! sisu on üpris raske kirjeldada, sest sellel ei ole kindlat lineaarset lugu. Põhiidee seisneb selles, et tegelasteks on eksisteerivad ja kunagi eksisteerinud riigid. Igas osas on mitu sket¹i, mis on mõnikord omavahel seotud, mõnikord ei ole. Üle mitme episoodi (ja läbi hooaja) on näha jätkuvate sket¹ide storyline'i. Rõhk on komöödial ning riikidevahelistel suhetel, tihti kasutades ära ajaloolisi sündmusi.
Lisa:
Nimi "Hetalia" tuleb Italia ja hetare kombinatsioonist.
Hetalia oli algselt veebikoomiks. Nüüdseks on sellest tehtud anime, manga ning täispikk film Paint It, White. Veel leidub muusika CD-si, video-mänge, jms.
Pildid:
(All nurgas Jaapan, Põhja-Itaalia; keskel Saksamaa; üleval Inglismaa chibina)
(Vasakul Inglismaa, paremal Sei¹ellid)
(Eesti)
Minu arvamus :
Mina leian, et Hetalia! on anime, mida ei tohiks liiga tõsiselt võtta. See tore meelelahutus, kui on soovi midagi lihtsamat vaadata.
Viimati muutis seda Helen. (Kolm Juun 05, 2013 00:23). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
CutenessInCube
|
Postitatud: Teis Apr 24, 2012 20:20 Teema: Tere
|
|
|
Ma olen alles uus siin aga seda animet olen ma küll näinud, väga huvitav oli . see on mu lemmikanime. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2012 23:02 Teema:
|
|
|
Ma olen siin olnud nüüd mõnda aega, mitte küll liiga palju, aga seda animet mina näinud ei ole. Seega lemmikanimeks seda pidada ma vist küll ei saa. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Apr 25, 2012 08:25 Teema:
|
|
|
Blawk kirjutas: | Ma olen siin olnud nüüd mõnda aega, mitte küll liiga palju, aga seda animet mina näinud ei ole. Seega lemmikanimeks seda pidada ma vist küll ei saa. |
Selline vend oledki vä?
Ise olen paari osa näinud, suhteliselt külmaks jättis. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keissy

|
Postitatud: Kolm Apr 25, 2012 14:46 Teema:
|
|
|
Ma olen ise päris päris mitut osa näinud. Eelistan seda isiklikult koomiksi formaadis. Samas ma ei ole ka enam Hetaliale rohkem kui aasta tähelepanu enam pööranud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Kolm Juul 04, 2012 18:51 Teema:
|
|
|
Täiesti teemast mööda postitus, vabandan. _________________

Viimati muutis seda Blawk (Nelj Juul 05, 2012 20:07). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Juul 12, 2012 10:36 Teema:
|
|
|
Ei imponeerinud. Ehk ma olen liiga kuivik, aga teist maailmasõda sellisel tasemel kujutada, kui see ei ole huumor ega sarkasm ja massiliselt inimesi fangirlivad mingeid totraid kombinatsioone... jätab külmaks. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
SilverWolf112

|
Postitatud: Nelj Aug 09, 2012 17:26 Teema:
|
|
|
Nägin Deviantart selle kohta pilte kuid ei uskunud ,et anime on olemas . Kohe kindlasti hakkan vaatama
Väike edit: Vaatan esimest osa tundub väga komöödiline. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Sept 10, 2012 17:22 Teema:
|
|
|
Ma lihtsalt ei suuda, andke mulle mu entusiasm andeks.
KIRJAVAHEMÄRKIDE ETTE EI KÄI TÜHIKUID! Koma puhul läheb tühik selle järele, mitte ette. Vastik on lugeda.
Animest nii palju, et Axis Powersist õppisin Kolmikpakti osapooltest ja ka selle sõlmimise kuupäeva, millega oli hea mõni päev hiljem ajalootunnis hiilata. World Series on pooleli, praegu oleks hea kõik otsast peale ära vaadata ainuüksi sellepärast, et eksamiks õppimisel on kõik värskelt meeles ja ehk saab animest ka paremini aru. Mitte et sealt väga palju aru saada oleks. Fänn kas just olen, aga üks cosplay on sealt kirjas ja täiesti tegemisel, nii et kunagi vist fännasin ka. (dAs pooleli olev Hetalia Art Challenge ainult kinnitab seda.) _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Sept 10, 2012 22:58 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | Ma lihtsalt ei suuda, andke mulle mu entusiasm andeks.
KIRJAVAHEMÄRKIDE ETTE EI KÄI TÜHIKUID! Koma puhul läheb tühik selle järele, mitte ette. Vastik on lugeda. |
anna meile surelikele ,palun ,fakkin ANDEKS ,raisk
sa oled liiga entusiastlik ,tõsiselt _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Esm Sept 10, 2012 23:04 Teema:
|
|
|
http://www.baka.ee/foorum/viewtopic.php?p=88389#88389
teshrin kirjutas: | Vastik on lugeda.
|
tõsi ta on . Eesti keele rüvetamine ,ütleks mina .
Teemasse ka veidi :üritasin kunagi väga ammu paari episoodi vaadata ,sain aru ,et ma pole sihtgrupp( noor tüdruk ,kellele meeldivad nunnud poisid) .Ütleks, et otakudele moe-moe kindralid ja fujoshidele siis antud teos .Äkki ma eksin ,aga ei viitsi Hetaliat vaadata ka . _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Teis Sept 11, 2012 06:44 Teema:
|
|
|
OT: ma püüan ikka veel aru saada, miks sa selle lingi panid. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Teis Sept 11, 2012 08:09 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | Mis sa ise arvad? Pipardas ju  |
Might it be the missing dot from the end?
Võiks nagu öelda, et põhiliselt kõik internetis on kas poolärkvel zombid, või nad tegelevad millegi kõrvalisega (Oma teisel käel.).
To sum this up, grammatika internetis on alati allatõmmatud meie laiskusest. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Teis Sept 11, 2012 08:25 Teema:
|
|
|
Mitte et link sellele postitusele viitaks. Ja ise tegid ka just vea. Also, üks puuduv punkt, mida emotikoni pärast õieti nagu vajagi pole, on pisut väiksem viga kui liigsete tühikute pruukimine.
Taas vabandan OT pärast ja rohkem seda siia ei tekita. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Teis Sept 11, 2012 09:57 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | OT: ma püüan ikka veel aru saada, miks sa selle lingi panid. |
Sest minu arust on veidi silmakirjalik möliseda selle pihta ,et inimene paneb kirjavahemärgi ette tühiku ,kui sa ise tunned karjuvat vajadust eestikeelset animeportaali oma (internetistunud) inglise keelega reostada .Mind isiklikult häirib vales kohas tühik palju vähem kui kohutava üles- ja lauseehitusega 12-aastasele sobiva kirjapildiga postitus.
EDIT: lisandus ka 12-aastasele sobiv reaktsioon.
Seletasin ju probleemi ilusti siinsamas postituses ära. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|