Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
erik_schults
|
Postitatud: Laup Dets 29, 2007 23:23 Teema: Battle programmer Shirase
|
|
|
Siit tuleb inglise keelne tutvustus ja paar pilti.
Battle Programmer Shirase, also known as BPS, is a free programmer with super hacking abilities who doesn't work for money. What he does work for is certainly something that only people like him would appreciate. But, his demeanor certainly doesn't suit the jobs he is hired for. With the evil King of America causing trouble via the internet, Shirase is nothing but busy as each new adventure brings even more interesting people into the picture.
Siin on minu tutvustus siis...
Shirase on maailma parim häkker ja k6ik firmad mis on hädaohus (Kuri kuningas amerika on syydi k6ikides nendes asjades) tulevad tema juurde abi paluma.Shirase suudab telefoniga igasuguseid lahedaid asju teha ja see anime sisaldab äärmiselt lahedaid viiruseid (Kuna see seriaal on nii lyhike, siis eriti sellest animest midagi rääkida aint saab mingi tutvustuse teha) .
Peategelane on selline lahe yksk6ikse näoga mees.
See on illegaalne eks??
Neid pilte vaadates on mul tunne nagu, et midagi on puudu...  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Teis Märts 04, 2008 16:07). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Dets 30, 2007 00:11 Teema:
|
|
|
Hea lühike (15 12-minutilist episoodi)... Ecchi komöödia... tundub päris lahe asi, vaatan järgi kohe, kui aega leian. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Püh Jan 13, 2008 06:23 Teema:
|
|
|
Siin on veel pilte, aga ma v6tsin need screenshotid crunchyrollist nii, et nende kvaliteet pole vga hea.Ma v6tsin need pildid esimesest 3 osast...
Huvitav kas tal ei ole kaisukaru??
Imelikud viirused...
Hmm mida k6ike on v6imalik teha mobiilidega..
Ma v6tan rohkem pilte varsti... _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
keldriauk

|
Postitatud: Teis Märts 04, 2008 15:55 Teema:
|
|
|
väga muhe anime geeniusest häkker, kes raha eest ei tee midagi...aga nii kui mingit ilget arvutividinat töö eest pakutakse, siis tyybil kohe sära silmis ja ila jooksmas...geeky stuff...
ja kui mingi ametivend parasjagu mingil ajal tuppa astub ja juhuslikult "lapsepilastuslikku" stseeni (BPS ja väike tydruk on mingist teatud poosis) endaarust näeb ja siis sismas tykk aega piinleb ja mingist suurerinnalisest isabella nimelisest välismaa näitlejannast pobiseb..."i must take super regulatory measures"... ja siis veel häbist kõigi ja kõige ees, kui ta midagi ette ei võta...ja siis kokkuvõtvalt ytleb "lets pretend i didnt see anything"
mulle meeldis ja soovitan soojalt ^_^ _________________ "What is it about the fire? So calm and peaceful but...inside, all power and destruction. It's hiding something. Just like people do. Sometimes you have to get close to find out what's inside. Sometimes you have to get burned to see the truth." |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Teis Apr 14, 2009 19:48 Teema:
|
|
|
keldriauk kirjutas: | ... ja mingist suurerinnalisest isabella nimelisest välismaa näitlejannast pobiseb... |
Tegu oli Isabelle Adjaniga.
Täitsa vaadatav seriaal oli. Kahju, et nii lühike... _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
shinigami

|
Postitatud: Nelj Juun 25, 2009 23:41 Teema:
|
|
|
jaa.. koom anime on
on ja tõesti liiga lühikene teine... :S _________________