|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
uupps

|
Postitatud: Laup Dets 15, 2007 02:16 Teema: Pugyuru
|
|
|
Osa pikkus on 4 minutit ja osi kokku 13, tegu on väikese eelarvelise 2004. aasta animega.
Lugu pole just otseselt seotud, osad on tehtud võrdlemisi suvalt. See-eest sobib suurepäraselt ajaviite-animeks, mille üle saab tükk aega naeru lagistada.
On olemas ka OP ja ED lood, mis on küll väga lühikesed, kuid meeldejääva viisiga, täpsem oleks isegi öelda, hakkab kummitama.
No jutt, algab nii, et tüdruk nimega Ma******* (imekombel ei saagi me tema nime teada) kohtub teenijatekülast tulnud pisikese teenija Chekoga, kellel käib pea otsast ära ja ta teeb igasuguseid imetrikke. Rohkem ma ei saagi kahjuks eriti öelda, sest see lihtsalt spoiliks nii lühikese loo ära.
Ja vot nii käiaksegi vannis, teenija vette hulpima....
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xire

|
Postitatud: Laup Dets 15, 2007 03:34 Teema:
|
|
|
Sai see sari ka hiljuti ära vaadatud ja pean tõdema, et üllatusin meeldivalt. Huumor oli küll mitte päris minu maitse järgi, aga täitsa nauditav sellegipoolest. Kuna pikkus on nii lühike, siis ei viska seal midagi üle ka enne, kui see läbi on.
7/10 in my list. _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|