Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
HotPapa banned

|
Postitatud: Teis Sept 02, 2003 15:58 Teema: Kare Kano
|
|
|
Minuarust väga huumorimeelne anime, naljakamat pole veel siiamaani vaatand,peale huumori peitub seal ka armastuslugu ning palju inimesi, kes pole sellega eriti nõus.Üpris realistlik anime, kui mitte tähelepanna neid koomilisi näoväljendusi , mis kohati vägagi naljakad on
keegi vaatand?mida arvab? (initail d puhul unustasin vist seda küsida...grr) |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Sept 02, 2003 16:35 Teema:
|
|
|
Ooot, sinu jutu järgi on animesse surgatud ka terve hulk skeptikuid, kes ei ole sellega eriti nõus, et sinna armastuslugu pandud on? Seega Gainax tegi tembu ning pani kriitikud kohe anime sisse ära? Vägev ju...
Aga näe, ma olen sinuga isegi ühel nõul- Gainax ja Hideaki Anno on teinud midagi tõeliselt head, mõtlema panevat ja samas ka naljakat. Kuigi see aeg-ajalt venitamine käib ikka tõeliselt närvidele ja ka lõpp jättis soovida. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ewu.

|
Postitatud: Laup Juun 13, 2009 21:05 Teema: -.-
|
|
|
Oli, Oli ja siis kuhu jäi lõpppppp????? selles mõttes suur petumus, et kõik jäi poolikuks  _________________ はじめまして, わたし は エヴェリン で す。 とうぞよろしく! |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Teis Juun 16, 2009 01:39 Teema: Re: -.-
|
|
|
Ewu. kirjutas: | Oli, Oli ja siis kuhu jäi lõpppppp????? selles mõttes suur petumus, et kõik jäi poolikuks  |
Holy thread necromancy, Batman!
Hea anime muidu. Lõppu kõrvale jättes. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa1
|
Postitatud: Püh Juun 21, 2009 09:11 Teema:
|
|
|
lol, mõni ikka kaevab vana teema üles.Naljakas lugeda oma teksti, nii puberteetlik
Peaks anime uuesti üle vaatama. GTO'd pole ka ammu vaadanud..hmhm |
|
Tagasi üles |
|
 |
DarkWings

|
Postitatud: Teis Aug 25, 2009 23:09 Teema:
|
|
|
Vaatan, et suht ammu algatatud teema aga ikkagi:)
Olen kõik anime osadära vaadanud ning mulle meeldis väga. Kuid lõpus hakkasid osadkuhugi ära jooksma olid lihtsalt piltlikumad ja minu jaokskohe mitte üldse enam anime ja lõppes kuidagi poole pealt ära, eks peab manga siis lõpunilugema ehks iis saab midagi põnevat ka veel teada  |
|
Tagasi üles |
|
 |
princess

|
Postitatud: Kolm Aug 26, 2009 18:37 Teema:
|
|
|
olen peaaegu lõpuni vaadanud. niipalju kui vaadatud on olen väga heaks pidanud aga jäi millegipärast vahepeal poolikuks kavatsen lähitulevikus lõpuni vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DarkWings

|
Postitatud: Kolm Aug 26, 2009 19:15 Teema:
|
|
|
Vahepeal oli osa osi raske kätte saada:/ see venitas vaatamist, aga see on anime mida võibmitu korda vaadata ^ ^ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|