|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 23:45 Teema: Night Head Genesis
|
|
|
Genres: Drama, Horror, Mystery, Psychological, Supernatural
Osasid: 24 (täna sain ma viimase osa kätte )
Mulle se anime meeldis kuigi vahel oli selline pedemaitse juures et ilusaid sexykaid tsikke seal kaelas peategelastel ei rippund...
Lugu on seal 2 vennast kellel on võime kasutada oma halli ollust kõrgetel protsentidel ning sellega kaasneb igasugu sekeldusi (mystilisi uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...!).Se anime ei ole selline iisi andmine (vähemalt mina pidin natuke mõtlema kaasa kui seda vaatasin) vaid pigem detektiivi loo moodi aetakse jälgi ja võideltakse pahadega (a no ega need pahad ka pole pahad ytleme nii et nad on just kui eksind lambukesed...)
Mulle iseenesest selle anime idee meeldis kõrgematest sfääridest.
Horror, Mystery, Psychological on seal hästi välja mängitud, kuigi häiris se et lugu oleks võinud ka kuhugi jõuda peale 24 osa vaatamist jäi mul mulje et kohe kohe tuleb veel 24 osa et äkki siis tuleb grand finale ka, sama pull oli selle Louie, el guerrero de las Runas -iga ka, et oleks tahtnud näha mingit loo haripunkti (mul pole midagi selle vastu kui natuke jäetakse otsi lahti vaatajale fantaseerimiseks...)
irw
sai vist vifti vifti viriseda ja mulfitilmi tutvustada
 _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
gravitation bishounen labu

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 00:00 Teema:
|
|
|
Mulle meeldis see anime juba peale esimese osa vaatamist. Kuigi mõnikord tundus, et seda eelmiste osade meenutamist oli liiga palju. Mul kõik osad olemas aga pole veel kahte viimast ära vaadanud...
Igatahes- Lahe  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
dakillabeib

|
Postitatud: Esm Jan 22, 2007 22:29 Teema: night head genesis
|
|
|
sattusin ka seda vaatama, meeldis
oli selline suhteliselt põnev ja mõtlema panev
aga lõpus jäi nagu miski puudu, ei tea, võib olla tundub see ainult mulle nii
plusss see, et need vennad olid kobedad
aga Naoya pidev karjumine käis küll kohati pinda, ta oleks võinud nagu natuke tugevam ja kindlam olla, tal olid need võimed juba aastaid ju
saax aru sellest kui keegi need alles sai  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|