Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Kolm Dets 20, 2006 09:56 Teema: Tsubasa Chronicle
|
|
|
Genres: Adventure, Drama, Fantasy, Mystery, Romance, Shounen, Supernatural
Osasid: 2x26
teeme siis lyhidalt:
Taavi(peategelane) on noormees kes tahaks saada geoloogiks ja Triinu on printsess need kakas on väääääga lähedased... , kuni yhel hetkel printsess kaotab kõik oma mälestused (loe pahad keerasid käkki).
Ning siis meie noor ryytel Taavi pöördub Konksmoori poole (yllatust yllatust kes on tuttav Kunksmoor ja KaptenTrumm multikast), ning eelpool mainitud nõid aitabki, ainult et kaup kaubavastu tähendab seda et printsess kaotab kõik mälestused seoses oma kallimaga aga no mudu saab ta ylejäänud mälestused tagasi, kuid "tagasi" mõistet tuleb ka nii lugeda et nad peavad ise neid mälestusi=sulgi" otsima erinevatest maailmadest, kaaslasteks veidrikud teistest maailmadest, kellel kõigil on mingi klikk kyljes...
ja seiklus lähebki lahti
Mulle väga meeldis, esiteks osi on meeldivalt palju ja teiseks joonistusstiil on tore, kolmandaks peategelane on sellises õiges "vormis" justkui bleach või mis iganes sarnane et algulon äpu ning seebi edenede muutub maatsoks (kyll mitte nii maatsoks kui gio-spo), neljandaks muusika se on sarnane .//hack ect. stiilile.
KokkuvõteKokkuvõte:
ja mõned screencapsid
 _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ritsikas

Liitunud: 4 Veeb 2006 Postitusi: 229 Asukoht: Tallinn /Mustamäe
|
Postitatud: Nelj Dets 21, 2006 22:31 Teema:
|
|
|
Sa meelega panif mingid muud nimed või
Olen paari osa algusest näinud ja pean ütlema, et täitsa armas. Stiil on väga ilus ja rahustav. Taustamuusikast ei hakka rääkimagi (minu arvates ühe parima soundtrack-iga ültse) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Reede Dets 22, 2006 09:34 Teema:
|
|
|
Olen näinud ühte täispikka animet, kuid tuleb tunnistada, et see mulle eriti muljet ei avaldanud, pigem jättis külmaks . _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Reede Dets 22, 2006 09:59 Teema:
|
|
|
Venib, jubedalt venib see anime. Esimesed kaks osa pidasin vastu, kuid siis piisas. Vaadates tekkis tunne, et ujuks kui liimi sees. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Reede Dets 22, 2006 11:25 Teema:
|
|
|
no minul seisid ta mitu kuud ja paarkorda sai proovitud vaatama ka hakata kuid kui esimesed ytleme et ää 5-10 osa vastu peate vaatate kõik 52 ära _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
Gneif

|
Postitatud: Reede Dets 22, 2006 11:54 Teema:
|
|
|
Paari esimest osa olen vaadanud, aga ei pakkunud eriti huvi. Jubedalt venib see anime. |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Reede Dets 22, 2006 19:07 Teema:
|
|
|
mingi kerge stiiliseos XXXHOLiC'uga? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ritsikas

Liitunud: 4 Veeb 2006 Postitusi: 229 Asukoht: Tallinn /Mustamäe
|
Postitatud: Reede Dets 22, 2006 19:48 Teema:
|
|
|
electra kirjutas: | mingi kerge stiiliseos XXXHOLiC'uga? |
Sest need samad peategelased on seal samas. Yuuko (kes esineb isegi Cardcaptor Sakura-s) , Watanuki on vähemalt. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Dets 22, 2006 20:40 Teema:
|
|
|
jubedalt venib jah, seega ütleks, et kui esimese hooaja oled vastu pidanud, siis pead teise kah.
Ritsikas kirjutas: | electra kirjutas: | mingi kerge stiiliseos XXXHOLiC'uga? |
Sest need samad peategelased on seal samas. Yuuko (kes esineb isegi Cardcaptor Sakura-s) , Watanuki on vähemalt. |
ei mingit kerget stiiliseost, vaid see on segapudru Clampi tegelaskujudest.
nagu ikka, wiki räägib lähemalt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Püh Jan 21, 2007 23:58 Teema:
|
|
|
kirjeldus oli küll lahe,kuid võiks siiski teisi Eesti nimesid kasutada
Olen vaadanud kõiki 52-te osa.Esimene hooaeg meeldis mulle rohkem kui teine.Teine kippus juba igavavõitu olema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|