|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Kolm Okt 11, 2006 23:34 Teema: Red Garden
|
|
|
OK! Postitan siis esimese soovituse!
Genres: Drama, Mystery
Hetkel on küll 1 osa subitult väljas, aga just see eimene osa pani tahtma edasi vaadata seda, nii on ka just see esmane mulje suht hea.
Räägib siis nagu algul arusain 4 tütrukust kes käivad samas koolis ja nad ei mäleta seda mis juhtus nendega eelmisel õhtul. Samas saavad teada, et nende üks kas nüüd klassi või siis pigem koolikaslane on leitud surnuna paksust metsast. Ja samas nad tunnevad, et midagi on väga valesti ja ühel hetkel nad siis kogunevd ühteb parki...( oli vist park)
Mis edasi sai uurige ise.
Oleks pildi ka pannud, aga ei leidnud ühtegi. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 10:57 Teema: Re: Red Garden
|
|
|
bio-tmnt kirjutas: | Räägib siis nagu algul arusain 4 tütrukust kes käivad samas koolis ja nad ei mäleta seda mis juhtus nendega eelmisel õhtul. Samas saavad teada, et nende üks kas nüüd klassi või siis pigem koolikaslane on leitud surnuna paksust metsast. Ja samas nad tunnevad, et midagi on väga valesti ja ühel hetkel nad siis kogunevd ühteb parki...( oli vist park)
Mis edasi sai uurige ise. |
Et põnevam oleks, võib ju siia veel panna selle lause, mis see naine, kes nende juurde parki tuli, ütles - Last night, you all... died.
Ise loodan, et edasi ei lähe väga klizheeliseks, mingiks kollitapmise asjaks, aga eks seda näeb. Animatsiooni koha pealt lisaks, et tegelaste kujundus on üsna originaalne(vajab natuke harjumist jällegi) ja tõi esimese hooga ette Paradise Kiss anime, kuid ma ei leidnud, et neil kahel mingit ühist tegijat animatsiooni või autori osas oleks. Character design on hoopis sellise tegelase poolt nagu Fujijun(Või Jun Fuji) ning tema tööst saab pildi ette siit - http://fujijun.under.jp/gallery/g-top.htm
Ja lõpumuusika ning video vaadake ka kindlasti ära. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Kolm Apr 11, 2007 10:41 Teema:
|
|
|
Nüüdseks läbi siis. Sügise poole lubatakse ka OVA't.
http://www.animenation.net/news/index.php?id=10940
An OVA sequel called Dead Girls starts in August, and it's set in the -future-.
Ja paar asja ka, mis mulle seeria juures ei meeldinud. Üks oli see tüdrukute laulmine kuskil seal alguse poole ja teine asi mis kuidagi imelikuks mulle jäi oli see Delors versus Animus konflikt. Kui aga vaadata seda inimeste poole pealt, kuidas tüdrukud käitusid, arenesid, mida tegid, siis oli päris hea anime.
Viimati muutis seda zork (Nelj Apr 12, 2007 00:18). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Apr 11, 2007 12:41 Teema:
|
|
|
Vaatasin järgi ja tundub üllatavalt hea. Joonistusstiil mulle meeldib, see on kuidagi värske ja iga inimene on omanäoline ehk tegelastel ei tehta vahet ainult soengu ja silmavärvi poolest. Soovitan vaadata küll, kuigi ei tea.. ma ei ole veel üldse kaugel ja edasi võib see muutuda.. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
Postitatud: Kolm Apr 11, 2007 13:28 Teema: Re: Red Garden
|
|
|
zork kirjutas: | bio-tmnt kirjutas: | Räägib siis nagu algul arusain 4 tütrukust kes käivad samas koolis ja nad ei mäleta seda mis juhtus nendega eelmisel õhtul. Samas saavad teada, et nende üks kas nüüd klassi või siis pigem koolikaslane on leitud surnuna paksust metsast. Ja samas nad tunnevad, et midagi on väga valesti ja ühel hetkel nad siis kogunevd ühteb parki...( oli vist park)
Mis edasi sai uurige ise. |
Et põnevam oleks, võib ju siia veel panna selle lause, mis see naine, kes nende juurde parki tuli, ütles - Last night, you all... died.
Ise loodan, et edasi ei lähe väga klizheeliseks, mingiks kollitapmise asjaks, aga eks seda näeb. Animatsiooni koha pealt lisaks, et tegelaste kujundus on üsna originaalne(vajab natuke harjumist jällegi) ja tõi esimese hooga ette Paradise Kiss anime, kuid ma ei leidnud, et neil kahel mingit ühist tegijat animatsiooni või autori osas oleks. Character design on hoopis sellise tegelase poolt nagu Fujijun(Või Jun Fuji) ning tema tööst saab pildi ette siit - http://fujijun.under.jp/gallery/g-top.htm
Ja lõpumuusika ning video vaadake ka kindlasti ära. |
Selles galeriis eriti pildid ei meeldinud..Aga vaatan openingu ntx ära ja kui meeldib vaatan ka osa ära.
Edit:Vaatasin openingu ja nati pilte, joonistus stiil on ok, opening huvitav..Aga..See on mystery/drama?Väga veider..Kuna opening oli väga rõõmus ja ei läinud üldse selle descriptioniga kokku et mingi surnud inimene leiti ja mingi muti ütles et eile te kõik surite.. _________________
Kui sa siia vajutad siis sa oled lahe
See pole vampiiri mäng..See on DS-play..Vajuta
740011
924 |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Apr 11, 2007 14:42 Teema:
|
|
|
Ära seda küll tee, et openingu järgi animet hindad.. Minu arvates see opening tegelikult sobib sinna. Kuid selle teadasaamiseks peaks animet ka vaatama.. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Nelj Okt 09, 2008 15:51 Teema:
|
|
|
Red Garden on nüüd ammu lõpuni subitud ( kes veel ei teadnud ).
Dead Girls on OVA, mis järgneb Red Gardenile. Ja see on nüüd väljas ja Animanda poolt subitud ka. Kas tasub vaadata või mitte? Ikka tasub, kuid ärge enne selle synopsist lugege, siis on veidi põnevam. _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|