|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Esm Okt 09, 2006 21:41 Teema: .hack//Roots
|
|
|
Genres: Adventure, Drama, Fantasy, Science Fiction, Shounen
Kui aus olla siis ma juppa aega peaks mõtlema mida siia kirjutada...
... ... ...
Helitaust on sarnane eelmistele tsyklitele pilt on ilusam.
Tegevus on sellime ee mitte äktsionit täis pikitud vaid pigem selline avastamine seda animet vaadates kujutasin ma ette runesceipi tulevikku...
Ni kui ikka on seal animes head pahad ja keskmised ning loomulikult peategelane kelleks seekord on "perspektiiviga" noormees.
Kes eelmised tsyklid suutis ära kannatada suudab ka nyyd või siis et kes leidis et eelmised osad (eelmised=vanemad gift&dusk&sign&intermezzo&liminality)olid "jamad" (jamad = pask) leiavad seda ka ilmselt nyyd.
 _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Esm Okt 09, 2006 22:41 Teema: Re: .hack//Roots
|
|
|
c0en kirjutas: | Kui aus olla siis ma juppa aega peaks mõtlema mida siia kirjutada... |
Mina vist ka, tegevust seal natuke oli ja huvi suutsid nad tekitada, et mis edasi saab, aga mida lõpupoole edasi, seda enam jäi õhku rippuma küsimus - kus nüüd küll otsad kokku tõmmatakse? Ja lahti nad minu jaoks jäidki ning mulle jäigi peale lõppu selline tunne, et see on eellugu mingile järgmisele "dot hack <midagi>" seeriale. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|