Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Punkt 1 või punkt 2? |
|
Kokku Hääli : 20 |
|
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Nelj Nov 11, 2004 21:54 Teema: küsimus omaloomingu kohta |
|
|
kuna praegu pole veel omaloomingu jaoks foorumit olemas ja kindlasti tahetakse panna pilte kusagile, kus saab ka eestikeelset vastukaja, siis mõtlesin mõningate võimaluste peale, mida teha.
1. Fan-Art Planet foorumis
asjal on kaks halba külge
- kuna tegu on ainult ühe teemaga, siis kõik panevad oma pildid ühe selle alla.
- foorumisse saab regada ainult siis, kui sind kutsub keegi, kes juba kasutaja on. seega uutel on raske sinna saada. mina ise saan hetkeseisuga kutsuda foorumisse kaks inimest nädalas ja seda eeldusega, et ennast korralikult üleval peetakse. muidu on see minule ka kahjulik.
2. teha mingi ajutine pisike foorum kuskil. hiljem kolida ümber jaanuaris avatavale üleüldisele omaloomingufoorumile.
asjal on üks halb külg
- kuna foorumi tõlkimine võtab aega, siis ilmselt saab tegu olema lihtsa ja inglise keelse kohaga. juttu saab muidugi ajada eesti keeles
Ootaks siis teie vastuseid. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
|
hjarg Post count matters!
|
Postitatud: Reede Nov 12, 2004 10:01 Teema: |
|
|
Genkyke, leia õige foorum...
Mul läks baka tõlkimiseks nii umbes tunnike. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Reede Nov 12, 2004 11:12 Teema: |
|
|
hjarg kirjutas: | Genkyke, leia õige foorum...
Mul läks baka tõlkimiseks nii umbes tunnike. |
hjargike...minul läheks siis vähemalt 3-4 tundi, kuna minu inglise keel on suht nadi. ja pealegi...kui ma hakkakas seda tõlkima, siis poleks ajutises mõttes suurt mõtet. ma võiks juba siis kohe kõik kujunduse ka ära teha ja servu otsida, kuhu üles panna. samas ma ei oska phpbb foorumit sättida.
kui sa viitsid, siis võid sa muidugi mulle baka tõlkefaili anda. ma mõnes kohas parandan siis baka millekski muuks ja küsin xinilt, kas tema servusse võib toppida.
NB! sa saatsid mulle kunagi tõlke, aga ma ei leia seda kuskilt üles enam _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
|
hjarg Post count matters!
|
Postitatud: Reede Nov 12, 2004 11:13 Teema: |
|
|
Ja minul lihtsalt ei ole seda enam alles, ma kardan... _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
|
erick küps PSP-d plõgistav noormees
|
Postitatud: Laup Nov 13, 2004 01:49 Teema: |
|
|
Tõlkimise pärast ära muretse, genky.
Mõni meil siin on juba viiendat aastat inka fillis. Midagi peab ju sellest kasu ka olema
Kui aeg käes, võta ühendust, ja kuidagi ikka kombineerib selle ära teha :wink: _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
|
BukonoNugashi
|
Postitatud: Laup Nov 13, 2004 23:52 Teema: |
|
|
Ma vaatan, et siin on ikka päris tõsised tegijad. Asja saab kindlasti. _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
|
|