Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 20:19 Teema: nuputa |
|
|
Kuna "arva ära" on üpriski lihtne, mõlesin teile anda pureda üks veidi keerulisem mõistatus.
Leia sarnasus:
Pildil on Kanokoni peategelane, Black Star Soul Eaterist ja Väike Merineitsi. Vihje on Merineitsis. Ta võib kuuluda siia gruppi, aga kui teisiti vaadata, siis on ta hoopis otsitava poolest täiesti vastupidine. Nii et vaadake ette.
Nii, aitab vihjetest. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
Misty-chan
Liitunud: 12 Okt 2008 Postitusi: 182 Asukoht: In that barrel behind the bush.
|
Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 20:34 Teema: |
|
|
nad äkki armastavadvetti ? |
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 20:38 Teema: |
|
|
Misty-chan kirjutas: | nad äkki armastavadvetti ? |
Väga lampi ja väga vale vastus. Siin pole tegelikult huupi pakkumisest midagi kasu. Vaja on teada infot tegelaste kohta. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
acousmatique
|
Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 20:47 Teema: |
|
|
Kõikide häälenäitlejad on naissoost, ehkki esimesed kaks on meessoost tegelased, elik "vastupidi" Arielile?
See vast ei ole see mida sa otsid, lol. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 21:03 Teema: |
|
|
acousmatique kirjutas: | Kõikide häälenäitlejad on naissoost |
Väga lähedal, loeks õigeks.
Kuigi tegelikult panin Merineitsi sisse teise eesmärgiga. Niisiis, järgmiseks küsin põhjendust, miks Merineitsi on "vastupidi". Sohu seekord ei pea kihutama. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
Trash
|
|
Tagasi üles |
|
|
Stopa kibestunud sotsiopaat
Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 21:16 Teema: |
|
|
Merineitsi on vastupidi sest ta ei ole animest
UPD: Merineitsi saab ise oma vormi muuta(vbla mitte, ma ei mäleta seda enam hästi) aga teistel on naissoost tuttavad kes nii teevad? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Viimati muutis seda Stopa (Nelj Dets 04, 2008 21:57). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega
|
Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 21:41 Teema: |
|
|
Merineitsi on tegelikult olemas aga teised on multikategelased. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 22:33 Teema: |
|
|
Asi on ikka selle häälega seotud. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
cenorig
|
Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 23:02 Teema: |
|
|
Merineitsti on "vastupidi", sest ta kaotab hääle.
perhaps?
Kuigi, kui see on "vastupidi", siis teised peaksid häält juurde saama või midagi... _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 23:16 Teema: |
|
|
cenorig kirjutas: | Merineitsti on "vastupidi", sest ta kaotab hääle.
perhaps?
Kuigi, kui see on "vastupidi", siis teised peaksid häält juurde saama või midagi... |
Õigemini, kahele esimesele tegelasele annavad naised hääle, kolmandalt võtab naine hääle ära. Samas, kõigi hääled kuuluvad naistele. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
acousmatique
|
Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 23:23 Teema: |
|
|
Ühesõnaga mina ja cenorig võitsime või? Mis auhinnaks on? _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 23:28 Teema: |
|
|
acousmatique kirjutas: | Ühesõnaga mina ja cenorig võitsime või? Mis auhinnaks on? |
Võite esimesest postitusest pildi võtta. Või uue mõistatuse välja mõelda. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
ruri hammustab rrrRRRRRrr
|
Postitatud: Reede Dets 05, 2008 04:50 Teema: |
|
|
Ummi kirjutas: | acousmatique kirjutas: | Kõikide häälenäitlejad on naissoost |
Väga lähedal, loeks õigeks. |
"kõikide häälenäitlejad on naissoost" vs "tegelasele annavad naised hääle" ja see on lähedal? vaadates sinu arusaamisi sellistest asjadest, siis tundub, et teistel on suht võimatu lahendada mõistatusi mida sa pakud kuna teiste "nii ta on" on sinu jaoks "lähedal".
Tsiteerin:: | Õigemini, kahele esimesele tegelasele annavad naised hääle, kolmandalt võtab naine hääle ära. |
palun selgita. esimest poolt võtaks mina kui reaalsed häälenäitlejad annavad tegelasele hääle, samas teist poolt kui seda, et filmis naistegelase poolt peale pandud needus võtab hääle filmitegelaselt ära (vabanda, aga kui sisu nõuab ja häälenäitleja vaikib tänu sellele, siis seda ei saa lugeda kui tegelaselt hääle äravõtmiseks). kas on õige võrrelda seda mis reaalselt toimub filmis toimuvaga? st reaalsed inimesed annavad hääle filmitegelastele, aga filmitegelane võtab hääle filmitegelaselt? |
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Reede Dets 05, 2008 08:40 Teema: |
|
|
ruri kirjutas: | palun selgita. esimest poolt võtaks mina kui reaalsed häälenäitlejad annavad tegelasele hääle, samas teist poolt kui seda, et filmis naistegelase poolt peale pandud needus võtab hääle filmitegelaselt ära (vabanda, aga kui sisu nõuab ja häälenäitleja vaikib tänu sellele, siis seda ei saa lugeda kui tegelaselt hääle äravõtmiseks). kas on õige võrrelda seda mis reaalselt toimub filmis toimuvaga? st reaalsed inimesed annavad hääle filmitegelastele, aga filmitegelane võtab hääle filmitegelaselt? |
Ole normaalne, sellepärast kutsutaksegi seda mõistatuseks. Ma ei otsinud täpset vastust, tahtsin näha, kui lähedale kui kiiresti inimesed jõuavad. Kui ma panen kõrvuti kaks tegelast animest ja ühe kuskilt mujalt ja ütlen, et võti on temas, siis ma eeldan, et need, kellel silmaring laiem on (mitte nagu sinul), saavad vihjest aru ja otsivad sarnast joont tema loost, mitte sellest, et ta on multikategelane. See on siis see "lõks" kust mõned edasi ei vaatagi.
Igatahes, otsisin sugu ja häält. Kuna fushi ütles ära mõlemad, lugesin vastuse õigeks.
Koosta parem ise mõistatus ja näita kuidas see tegelikult käib. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
ruri hammustab rrrRRRRRrr
|
Postitatud: Reede Dets 05, 2008 10:05 Teema: |
|
|
Ummi kirjutas: | Ole normaalne |
ole ise normaalne. mis mõistatus see on kui küsid, et mis on ühist tegelastel kellest üks on "vastupidi" ja vastus on "kahele filmitegelasele annavad reaalsed naised hääled ja kolmandalt filmitegelaselt võtab neljas filmi naistegelane hääle". |
|
Tagasi üles |
|
|
kammerer mitjok
|
Postitatud: Reede Dets 05, 2008 11:35 Teema: |
|
|
|
|
Tagasi üles |
|
|
cenorig
|
Postitatud: Reede Dets 05, 2008 13:41 Teema: |
|
|
Ma veel kommentaariks, et olen sellist teemat ammu oodanud. Loodan, et siin saab mõistatusi igat moodi teha, näiteks ka "mis anime on pildil" tehtud sõnamängu kaudu.
Võidu saab endale acousmatique, sest minu mõte poleks hääle suunas liikuma hakanudki.
Ja, ruri, sinult ootan siis ka ühte ja loogilisemat. Ära siis ise feili. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
|
ninjaking241
|
Postitatud: Esm Veeb 07, 2011 21:08 Teema: |
|
|
Väike katse seesugune teema elu äratada.
(Persona 3 PS2, 3D Dot Game Heroes PS3, Bomberman Land Touch! DS)
Nuputa, mis on nende mängude sarnasus.
Viimati muutis seda ninjaking241 (Esm Veeb 07, 2011 21:29). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Veeb 07, 2011 21:19 Teema: |
|
|
kõik atluse poolt tehtud |
|
Tagasi üles |