Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?
|
|
Tagasi üles |
|
|
Seichi bakaer than thou
Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 17:24 Teema: |
|
|
Täiesti lõpp kui hea see oli, ma ei saanud naeru pidama, lihtsalt polnud võimalik. "There are different kinds of otaku, and otaku is wotaku because it's a good word with better reputation." etc. _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
|
poizzz123 sumimasen
|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 19:57 Teema: |
|
|
Päris vaimukas _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
|
Will
|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 21:21 Teema: |
|
|
Ma naersin oma ema teisest toast magamast üles =D
See on saavutus! ;P
Ülikõwwa ... otsin juba siin, kust neid heas formaadis tõmmata saaks ... |
|
Tagasi üles |
|
|
zindrel
|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 22:21 Teema: |
|
|
Will kirjutas: |
Ülikõwwa ... otsin juba siin, kust neid heas formaadis tõmmata saaks ... |
Kui leiad, siis anna ka siin palun teada. Mul endal täna eriti aega pole olnud ja kiire otsingu tulemusena ei leidnud midagi.. |
|
Tagasi üles |
|
|
erick küps PSP-d plõgistav noormees
|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 08:14 Teema: |
|
|
Uskumatult hea... alguses ma arvasin, et see tsikk on mingi näitlejahakatis seal, kes on lihtsalt palgatud sinna veidi üldinfot andma... aga siis ta jõudis 12 otaku alaliigini ja NGE cosplayini ning mulle hakkas tunduma, et sellised kenad otaku-neiud on vist päriselt ka olemas _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
|
hjarg Post count matters!
|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 08:41 Teema: |
|
|
Muideks, miks sa arvad, et näitlejahakatist ei saa panna rääkima 12-st (w)otaku alaliigist ja talle Asuka Langley kostüümi selga panna? Äkki olid ülemteener ja 16-aastane ojo-sama (või kuidas seda iganes kirjutati) sinu arust ka reaalsed?!? _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
|
Seichi bakaer than thou
Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 08:42 Teema: |
|
|
Ei ole siis või? _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
|
ruri hammustab rrrRRRRRrr
|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 10:26 Teema: |
|
|
erick kirjutas: | aga siis ta jõudis 12 otaku alaliigini ja NGE cosplayini ning mulle hakkas tunduma, et sellised kenad otaku-neiud on vist päriselt ka olemas |
on küll: Nakagawa Shouko
hjarg kirjutas: | Äkki olid ülemteener ja 16-aastane ojo-sama (või kuidas seda iganes kirjutati) sinu arust ka reaalsed?!? |
mis nad siis on, ebareaalsed või? Wada Akiko reaalelus küll ojou-sama ei ole (ülemteenri kohta ei oska kahjuks midagi öelda. sa oskad?), kui sa seda mõtled, aga muidu on ta päris reaalne naine. |
|
Tagasi üles |
|
|
Ryujin
Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 12:29 Teema: |
|
|
ruri kirjutas: | erick kirjutas: | aga siis ta jõudis 12 otaku alaliigini ja NGE cosplayini ning mulle hakkas tunduma, et sellised kenad otaku-neiud on vist päriselt ka olemas |
on küll: Nakagawa Shouko
| njah, ta on kas väga tark ärinaine või tõesti (w)otaku. kuigi siinkohal ei saa ignoreerida tema blogisissekandeid, mida ta paistab tegevat iga päev kuskil paarikümne ringis... - source _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
Tagasi üles |
|
|
acousmatique
|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 13:25 Teema: |
|
|
Shoko-tan tahab Dragon Quest'i tegelastega abielluda, nii et ta on üsna otaku, ehkki loomulikult mitte nii hardcore kui mõned.
Tema blogi loen ma peamiselt nende kassipiltide pärast. Ta lasi vist raamatu ka välja nende kohta, kunagi.
.torrent. Kui see ei tööta ja keegi ikka väga tahab seda asja, siis ma võin ta uploadida ka. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
|
Robin, komadori idioot
|
|
Tagasi üles |
|
|
acousmatique
|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 13:31 Teema: |
|
|
Artisti nimi on Hayami Kishimoto, loo nimi aga "Go! My Heaven". Ülejäänud töö tuleb sul endal teha. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
|
Robin, komadori idioot
|
|
Tagasi üles |
|
|
zindrel
|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 20:48 Teema: |
|
|
acousmatique kirjutas: |
.torrent. Kui see ei tööta ja keegi ikka väga tahab seda asja, siis ma võin ta uploadida ka. |
See torrent ei tööta jah
Palun uploadi see kuhugi. |
|
Tagasi üles |
|
|
chi
|
|
Tagasi üles |
|
|