Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
JohnyB
|
Postitatud: Kolm Okt 25, 2006 18:27 Teema: Hey All. |
|
|
Jah olen tagasi ja huvi veel suurem kui varem anime j2rgi. Olen lidnud hea koha kus neid vaatata. www.youtube.com pane nimi sisse ja vaata kohe isu t2is.
Mis hetkel siin uusim anime on voi mis on hetkel huvitavat vaatata. _________________ If U Wana Feel the Darkness Then U Have To Get One With The Darkness
LIFE=A Big And Confusing Place Were You Just Get Draped In.
Remember never to look back " Its Gone Just Let It Be!" |
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Kolm Okt 25, 2006 18:31 Teema: Re: Hey All. |
|
|
Youtube's on mugav ja mõtetu animesid vaadata. Kvaliteet on lihtsalt nii vilets.
A uutest animedest võib soovitada ju Death Note'i _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega
|
Postitatud: Kolm Okt 25, 2006 19:38 Teema: |
|
|
Yoyoyoyoyoyoyoooooo... siin Ryan Angelos!
"Death Note" (praegu vist vaid 3 osa väljas) olevat jah popp.
Youtube on tõesti hirmus koht. |
|
Tagasi üles |
|
|
Ryujin
Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Kolm Okt 25, 2006 19:48 Teema: |
|
|
Ya Death Note nokib täiega aga yootuub?!?, ossa kus on vägev asi, suur tänu mees, aadressi eest. Ma luippasin korra juba anime tšekkimisest nirvanast läbi, tuttav tunne mees. a trash mekkib asja paremeni, ma jum hale selles mees. |
|
Tagasi üles |
|
|
JohnyB
|
Postitatud: Kolm Okt 25, 2006 20:39 Teema: |
|
|
kui aus olla pole seal hullu mindagi. Kui aus olla siis on 6 osa olen n2inud 5 neist Death Note animest. Midagi normaalset mis l2heb h2sti peale. aga midagi muud on? _________________ If U Wana Feel the Darkness Then U Have To Get One With The Darkness
|
Tagasi üles |
|
|
Ritsikas
Liitunud: 4 Veeb 2006 Postitusi: 229 Asukoht: Tallinn /Mustamäe
|
Postitatud: Kolm Okt 25, 2006 20:59 Teema: |
|
|
Ma tean seda lehekülge mingi X ajast juba. _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
mimmu hilja juba
|
Postitatud: Kolm Okt 25, 2006 21:08 Teema: |
|
|
Nendele kes siin aktiivsemad on olekski väga imelik kui ei teaks youtube'i sest see on siin nii lugematuid kordi üles tulnud. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
|
JohnyB
|
Postitatud: Kolm Okt 25, 2006 21:14 Teema: |
|
|
huh juu siis aga mainita v5ib ikka ju? _________________ If U Wana Feel the Darkness Then U Have To Get One With The Darkness
|
Tagasi üles |
|
|
Cliodna Villager mob target
|
Postitatud: Kolm Okt 25, 2006 21:46 Teema: |
|
|
YouTube säästab aega. ''Chobits''i ja ''Inuyasha'' (esimesed 30 episoodi) olen ma seal läbi vaadanud ja ka ''Vampire Princes Myiu'' esimese episoodi vaatasin seal läbi ja käin seal muidu iga päev muusikat kuulamas jne. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
|
Ritsikas
Liitunud: 4 Veeb 2006 Postitusi: 229 Asukoht: Tallinn /Mustamäe
|
Postitatud: Nelj Okt 26, 2006 14:23 Teema: |
|
|
Kas pole mitte mainida pole kindel... endalgi kirjavigadega probleemid _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
JohnyB
|
Postitatud: Reede Okt 27, 2006 16:15 Teema: |
|
|
Nuh jah eks mu eesti keel longab vahest ikka. Aga Youtube on hea koht kus lugusid otsida ja selle järel arvuti alla laadida _________________ If U Wana Feel the Darkness Then U Have To Get One With The Darkness
|
Tagasi üles |
|
|
yuna
|
Postitatud: Reede Nov 10, 2006 14:14 Teema: |
|
|
YouTube ei oleks just minuvalik.
Torrent failid on mugavamad ja siiski on võimalus saada parem kvaliteet, muidugi see nõuab allalaadimist.
YouTubes on kehv kvaliteet ja enamasti poolikud. _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
|
Dejiko-nyo! 紅魔館
|
Postitatud: Reede Nov 10, 2006 16:15 Teema: |
|
|
Mina YouTube`i anime vaatamiseks üldiselt ei kasuta, põhiliselt otsin uut muusikat või muud kraami (reklaame, mängude videosid jms) selle kaudu. Või siis esimese episoodi mõnest anime`st, mis huvi on äratanud.
Kuigi ühe seeria olen YouTube`i kaudu küll ära vaatanud - Ichigo100% nimelt. Seal olid kõik osad+specialid tervenisti üleval, nii et vaatasin siis kõik ära. Erilist vaimustust ei tekitanud minus ei manga ega anime, kuigi manga joonistusstiil mulle üldiselt meeldis. _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!
Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Kolm Nov 29, 2006 22:47 Teema: |
|
|
Anime vaatamiseks Youtube oma kvaliteedi tõttu küll eriti ei sobi, kuid animete algus- ja lõpuvideoid ja muud säärast võib sealt küll vaadata, kui kuskilt parema kvaliteediga materjali ei leia. |
|
Tagasi üles |
|
|
himiko
Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Püh Dets 31, 2006 13:44 Teema: |
|
|
mina vaid youtubis animeid vaatangi,sest muid kohti ma ei tea.Mingi ftp failide peal mul on paar täispikka animefilmi,aga neid mul millegipärast ei avata.Kuskil on vist mingi viga. |
|
Tagasi üles |
|
|
Keitarō Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Püh Dets 31, 2006 14:17 Teema: |
|
|
Ise vaatan ka Narutot sealt. Kuna ma vaatan iga päev vähemalt 5 osa, siis sorry, aga mu kõvaketas ei võimalda sellist asja. Lühemaid sarju tirin.
Muide, sealt on hea vaadata anime esimene osa või siis esimesed kolm osa ära ning siis tead, kas on mõtet tirida või mitte. Oleks ikka halb küll, kui tirid 20gb animet ja siis avastad, et see on piece of crap. |
|
Tagasi üles |
|
|
JohnyB
|
Postitatud: Teis Jan 02, 2007 12:50 Teema: |
|
|
Hey m5tlesin korra uuesti l2bi vaatata.
Youtube on hea server kus animeid vaatata see on loogiline et inimesed vaatavad sealt kuna kes ei ole v5imelised alla laadima v5i siis kellel pole oma arvutit. Nuh kuna ainuke asi mis seal kannatab on kvaliteet. Aga asi ju nii hull kah pole _________________ If U Wana Feel the Darkness Then U Have To Get One With The Darkness
|
Tagasi üles |
|
|
Vabarnamees mario with money
|
Postitatud: Teis Jan 02, 2007 14:43 Teema: |
|
|
JohnyB kirjutas: | Nuh kuna ainuke asi mis seal kannatab on kvaliteet. |
Eks ole. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
|
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?
|
Postitatud: Teis Jan 02, 2007 14:59 Teema: |
|
|
JohnyB kirjutas: | Nuh kuna ainuke asi mis seal kannatab on kvaliteet. |
Kvaliteet? Millist põrgut sa veel näinud oled, et suudad Youtubei ja kvaliteeti ühte lausesse toppida? Pole mõtet otsida midagi sealt kust seda ei leia. Isegi need kõige esimsed Robotech animed, mis aasta 97 realmedia formaadis tõmmatud sai, olid tunduvalt parema kvaliteediga. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
|
Yoshy U.C.0079
|
Postitatud: Teis Jan 02, 2007 15:00 Teema: |
|
|
Keitarō Urashima kirjutas: | Oleks ikka halb küll, kui tirid 20gb animet ja siis avastad, et see on piece of crap. |
Selle asemel, et esiteks esimene osa tirida ja selle alusel otsustada, kas see asi meeldiks sulle või mitte? Lisaks on suhteliselt vähe seeriaid, mida on vähemalt 20gb... |
|
Tagasi üles |
|
|
|