Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
himura kenshin
|
Postitatud: Esm Nov 29, 2004 10:39 Teema: |
|
|
ei see pole hästi joonistatud ja ma võtan seda solvanguna sest isegi mina joonistan paremini ja olen alles laps |
|
Tagasi üles |
|
|
hjarg Post count matters!
|
Postitatud: Esm Nov 29, 2004 10:43 Teema: |
|
|
himura kenshin kirjutas: | ei see pole hästi joonistatud ja ma võtan seda solvanguna sest isegi mina joonistan paremini ja olen alles laps |
Mina julgeksin sinu esimeses väites küll väga kahelda. Teises aga olen sinuga täiesti ühel meelel. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
|
himura kenshin
|
Postitatud: Esm Nov 29, 2004 15:28 Teema: |
|
|
nii et sa arvad et see on hästi joonistatud.ma ei tea see nägu on liiga imelik nagu liiga reaalne |
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Esm Nov 29, 2004 15:43 Teema: |
|
|
nägin ka selle reklaami lõpuks ära : ) ( tegelikult juba nädal tagasi, aga teema taasavastasin alles nüüd )
mulle see aninmetibi isegi meeldib. kuid sellise reklaami võiks siiski teha inimestega, kui nad neid juukseid reklaamivad. või siis täiesti anime. kaks koos pole eriti hea kooslus :/ _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Esm Nov 29, 2004 16:01 Teema: |
|
|
himura kenshin kirjutas: | nii et sa arvad et see on hästi joonistatud.ma ei tea see nägu on liiga imelik nagu liiga reaalne |
Mhmh, poole reklaami pealt muutub animetibi päris tibiks. Seda pidasid reaalsuse all silmas?
Muideks, ma ei öelnud sõnagi selle kohta, kas mainitud tibi oli hästi joonistatud või mitte. Ma kahtlesin sinu võimetes joonistada paremini. Kusjuures, kahtlen siiamaani. _________________ Roses are red
Violets are blue
|
Tagasi üles |
|
|
ShadowofGoth Külaline
|
Postitatud: Esm Nov 29, 2004 16:52 Teema: |
|
|
head and shouldersi reklaam pole ainuke.. On ka veel POP. Võib-olla haakavad inimesed rohkem tähelepanu animele pöörama. Siis võib olla saabub ka Eestisse aeg millal animet on lihtsam kätte saada kui praegu |
|
Tagasi üles |
|
|
yuna
|
Postitatud: Esm Nov 29, 2004 20:47 Teema: |
|
|
ShadowofGoth kirjutas: | head and shouldersi reklaam pole ainuke.. On ka veel POP. Võib-olla haakavad inimesed rohkem tähelepanu animele pöörama. Siis võib olla saabub ka Eestisse aeg millal animet on lihtsam kätte saada kui praegu |
ma ei ütleks et POP nüüd anime oleks.. _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
|
himura kenshin
|
Postitatud: Teis Nov 30, 2004 10:30 Teema: |
|
|
tegelt ma ei teagi ma pole naisi eriti joonistanud, dum de dum mingi kaks korda olen aga see oli ikkagi imelik ja vahel joonistan paremini. :wink: kuigi ma praegu harjutan chibi maanteed mööda jalutada |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Teis Nov 30, 2004 10:38 Teema: |
|
|
himura kenshin kirjutas: | tegelt ma ei teagi ma pole naisi eriti joonistanud, dum de dum mingi kaks korda olen aga see oli ikkagi imelik ja vahel joonistan paremini. :wink: kuigi ma praegu harjutan chibi maanteed mööda jalutada |
Seega, sa oled naisi mingi kaks korda joonistanud, tulemus on ikkagi imelik, kuid vahel joonistad paremini? Üks naisepilt tuli paremini välja kui see teine ning see üks naisepilt, mis ei olnud see teine, vaid ikka see esimene, on vahel parem kui ¹ampoonitibi, aga näiteks õhtuti kell 20:07 ja kuuvalgeted öödel, kui taevas pole ühtegi pilve ja nukralt säravad tähed, teeb see ¹ampoonitibi eespoolmainitud esimesele, paremale, mitte teisele, halvemale, pika puuga ära, seda vähemalt vahepeal. Selge, selge, rohkem küsimusi ei ole.
Muideks, see minu tekst oli ilusasti arusaadav, võrreldes sinu teksti lõpuga. Mis see viimane "lauseosa" oli vaid sõnad, mis sa suvalises järjekorras ritta ladusid, hoolimata sellest, kas neil on mingi mõte sees või pole seda teps mitte? _________________ Roses are red
Violets are blue
|
Tagasi üles |
|
|
himura kenshin
|
Postitatud: Teis Nov 30, 2004 11:54 Teema: |
|
|
no küll norib |
|
Tagasi üles |
|
|
yuna
|
Postitatud: Teis Nov 30, 2004 15:19 Teema: |
|
|
himura kenshin kirjutas: | tegelt ma ei teagi ma pole naisi eriti joonistanud, dum de dum mingi kaks korda olen aga see oli ikkagi imelik ja vahel joonistan paremini. :wink: kuigi ma praegu harjutan chibi maanteed mööda jalutada |
ma sain jutu lõpust üldse nii aru et et.. sa harjutad 'elus' chibi vms. mööda maanteed jalutama, nagu et õpetad teda kõndima.. eesti keele tundides oled tähele pannud? _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
|
Sato-chan
|
Postitatud: Teis Nov 30, 2004 15:23 Teema: |
|
|
Mul läks ka nac aega sellest chibi maantee kõndimise asjast arusaamisega...himurake, ära kiirusta postitamisega. Mõtle enne korralikult läbi mida sa kirjutad. _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
himura kenshin
|
Postitatud: Teis Nov 30, 2004 15:56 Teema: |
|
|
noh ma üritan kõigest väest teile lollusi kirjutada
oskused on ikka alles |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Teis Nov 30, 2004 16:11 Teema: |
|
|
himura kenshin kirjutas: | noh ma üritan kõigest väest teile lollusi kirjutada
oskused on ikka alles |
Palun, ära näe enam vaeva. Tüütu. _________________ Roses are red
Violets are blue
|
Tagasi üles |
|
|
himura kenshin
|
Postitatud: Teis Nov 30, 2004 17:06 Teema: |
|
|
oi ära minu pärast muretse see pole vaev see tuleb loomulikult |
|
Tagasi üles |
|
|
yuna
|
Postitatud: Kolm Dets 01, 2004 06:59 Teema: |
|
|
himura kenshin kirjutas: | oi ära minu pärast muretse see pole vaev see tuleb loomulikult |
bumbum.. lapsik _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
|
himura kenshin
|
Postitatud: Kolm Dets 01, 2004 15:29 Teema: |
|
|
lubatud on olla lapsik kui sa oled laps.ma ei peagi teie sugune olema ja kui oleks siis teil peaks häbi olema sest ma arenen teist kiiremini |
|
Tagasi üles |
|
|
yuna
|
Postitatud: Kolm Dets 01, 2004 16:18 Teema: |
|
|
himura kenshin kirjutas: | lubatud on olla lapsik kui sa oled laps.ma ei peagi teie sugune olema ja kui oleks siis teil peaks häbi olema sest ma arenen teist kiiremini |
irw.. nalja kah ma olen ka alles laps eksole.. niiet tssshhh! _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
|
ruri hammustab rrrRRRRRrr
|
Postitatud: Kolm Dets 01, 2004 16:56 Teema: |
|
|
himura kenshin kirjutas: | lubatud on olla lapsik kui sa oled laps. |
ei ole, paljudes kohtades ei ole ja siin ka mitte. vähemalt ma ei näe teemas Kuidas käituda baka.ee foorumites? midagi lapsikuse lubamise kohta. |
|
Tagasi üles |
|
|
himura kenshin
|
Postitatud: Nelj Dets 02, 2004 18:00 Teema: |
|
|
ma ütlen lihtsalt prääks |
|
Tagasi üles |