Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Yoshy U.C.0079
|
Postitatud: Kolm Jan 23, 2008 17:03 Teema: |
|
|
Tegelikult kanname küll silte(kogemustest tean). |
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Kolm Jan 23, 2008 17:04 Teema: |
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Kui ma õigesti mäletan, siis seal Kopra talus on ühes abihoones kohalik kartser (kütteta). Alkoholiga vahele jäänud alaealised veedavad öö seal. |
Kusjuures plaan on küll alaealistelt alkohol ära võtta. Kartser on hea idee!
Ja nagu yoshy mainis, enne kui jõudsin kirjutada, nimesildid on kõigil kaelas
Tundub, et suppidest lähevad herne-lihasupp ning seljanka loosi. Hääletamise lõpuni on veel aega, aga vaevalt suurt midagi muutub. Siiski ootab nati. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
|
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?
|
Postitatud: Kolm Jan 23, 2008 17:12 Teema: |
|
|
genky kirjutas: | Vabarnamees kirjutas: | Kui ma õigesti mäletan, siis seal Kopra talus on ühes abihoones kohalik kartser (kütteta). Alkoholiga vahele jäänud alaealised veedavad öö seal. |
Kusjuures plaan on küll alaealistelt alkohol ära võtta. Kartser on hea idee! |
Mina abistan hea meelega noortel tekkinud alkoholi muredega. Vaikne kong on päris hea koht võõrustamiseks.
Peaks lausa eraldi särgid tegema: 'Kained lapsed on parimad'. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
|
Vabarnamees mario with money
|
Postitatud: Kolm Jan 23, 2008 17:18 Teema: |
|
|
The cake is a lie ehk tegelikult ei ole seal mingit kartserit (vist). _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
|
Random Hero muumikontroll
|
Postitatud: Kolm Jan 23, 2008 17:27 Teema: |
|
|
üks variant on muidugi minu juurde kappi kinni panemine. Tegelikult on jääkülmas ja valgustuseta kartseris öö veetmine siiski inimlikum. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Kolm Jan 23, 2008 18:03 Teema: |
|
|
Oli arusaada @ vabarna
Sain majutuslehe, küll aga ei saa seda etteanda, kuna mainitud on lihtsalt toanumbrid. 12 kahelist tuba külailstemajas ning 2-4 inimese toad peamajas. Seega sooviks hakata nüüd teada saama neid isikuid, kellel on kindel soov kellegagi tuba jagada! Kellel pole kindlat soovi, nendel saab tuba lihtsalt hetkel pandud, hiljem võite ümber vahetada. Panen tubadesse järjest.
Osad inimesed teadsin ise tubadesse panna, neid saate esimesest postitusest kontrollida (toanumber on nimekirjas nime taga).
Kõigil, saata oma täisnimi privaatsõnumiga mulle! Selle märgin sinna tabelisse, mis läheb Kopra Talule. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Kolm Jan 23, 2008 18:05). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
Sporkness
|
Postitatud: Kolm Jan 23, 2008 18:05 Teema: |
|
|
Mina ja Kuroneko tahame ühes toas olla _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Kolm Jan 23, 2008 23:39 Teema: |
|
|
Tegin mingi toanaabrite plaani.
Järgnevatel isikutel paluks saata mulle enda täisnimi ning oma telefoni number:
- 0h00
- ssj_silver
- nele
Need, kellelt on ainult numbrit vaja:
- kammerer
- chiisan
- ops
- nux _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Nelj Jan 24, 2008 18:33). Kokku muudetud 5 korda |
|
Tagasi üles |
|
|
douji
|
Postitatud: Nelj Jan 24, 2008 00:09 Teema: |
|
|
selline küsimus: kas seal ise vett saab keeta? ma nimelt saan ilma alkota elada, aga ilma teeta on keerulisem.
ja genky, ma olen su numbri ära kaotanud, palun pm-i. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Nelj Jan 24, 2008 00:27 Teema: |
|
|
doujimasan kirjutas: | selline küsimus: kas seal ise vett saab keeta? ma nimelt saan ilma alkota elada, aga ilma teeta on keerulisem.
ja genky, ma olen su numbri ära kaotanud, palun pm-i. |
Ma arvan, et vett saab ikka keeta. Peab lihtsalt teada andma, et soov on. Homme uurin järele _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
|
dipsy katto katto KATTO!!
|
Postitatud: Nelj Jan 24, 2008 00:32 Teema: |
|
|
ma võtaks ka siis teed kaasa jms _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Random Hero muumikontroll
|
Postitatud: Nelj Jan 24, 2008 00:37 Teema: |
|
|
kupongi ettenäitamisel kuulub kogu majas leiduv alkohol kupongi leidjale _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
|
0h00
|
Postitatud: Püh Jan 27, 2008 21:45 Teema: |
|
|
ma tahaks küll seljankat |
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Teis Jan 29, 2008 16:15 Teema: |
|
|
Tundub, et toidu osas on asi pmst paigas. Pool tuleb seljanka ja pool hernesupp. 2 inimest saavad taimetoidulisesupi.
--
Nüüd aga tahaks teada, kas saunalised tahavad suitusauna või elektrisauna? See on oluline teada, sest suitsusauna hinna järgi hinnates tuleb see eelarvesse arvestada ning maksta ennem, mitte kohapeal. Elektrisaun peaks kohapeal maksta saama. Lähemalt olen kirjutanud nendest esimeses postituses. Saunalised maksavad ise sauna kinni!
Elektri: 2
Suitsu: 0
Hääletama! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Esm Veeb 04, 2008 15:05). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
|
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?
|
Postitatud: Teis Jan 29, 2008 17:08 Teema: |
|
|
Tavalist sauna. Suitsu sees võin ka tööjuures istuda. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
|
erik_schults
|
Postitatud: Teis Jan 29, 2008 18:10 Teema: |
|
|
Hmm kui millalgi tuleb jälle mingi kokku tulek, mis on odavam ja parema asukohaga, siis ma kindlasti tuleks.. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
|
ZeroEndorphine
|
Postitatud: Teis Jan 29, 2008 18:36 Teema: |
|
|
erik_schults kirjutas: | Hmm kui millalgi tuleb jälle mingi kokku tulek, mis on odavam ja parema asukohaga, siis ma kindlasti tuleks.. |
Ma ei taha küll õelalt kõlada, aga seda võid sa vist igavesti ootama jääda Kui sa just oma elamist välja ei paku
Ja genky kas see hind on nüüd suhteliselt kindel või? Saunast ma huvitatud pole, endalgi see keldris olema Küsin tegelt selleks, et tahaks raha kiiresti ära maksta, enne kui ma veel korra eksamil põrun. Siis kulub kõik tuju tõstmisele |
|
Tagasi üles |
|
|
Vabarnamees mario with money
|
Postitatud: Teis Jan 29, 2008 19:15 Teema: |
|
|
erik_schults kirjutas: | Hmm kui millalgi tuleb jälle mingi kokku tulek, mis on odavam ja parema asukohaga, siis ma kindlasti tuleks.. |
Pigem tule siis, kui oled alustanud enam-vähem iseseisvat elu. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
|
erik_schults
|
Postitatud: Teis Jan 29, 2008 19:46 Teema: |
|
|
Hehe... Siis ma arvan et ennem kui ma 30 olen ennem ei saa tulla, sest siis alles saan ma tulla, sest ma alles saan 27 päeva pärast 15 ja kui ma gymnaasiumist lähen jaapanisse 6ppima ja seal läheb kindlalt mingi 10 aastat,(Ma usun, et ma paar korda tulen eestisse selle aja jooksul, aga eriti ei usu kas ma just kokku tulekute ajal siin olen, ja kurat ma ei tea kas ma yldse jaapanisse saan ja kui ei saa siis ma pean ootama 18-ne aastase synnani, mida ma kindlalt ei tee, ma olen kindel, et ma tulen mingi 4 aasta jooksul kasv6i 1 kokkutulekule) aga v6ib ka venida 15-neks. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Teis Jan 29, 2008 19:50 Teema: |
|
|
erik_schults on minu iidol.
Tõsiselt, ma tahaks ka niisuguseid konkreetseid unistusi omada. Et mul oleks siht selge. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
|