Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Võhik
Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Teis Juun 09, 2009 23:41 Teema: |
|
|
Ma mäletan, et see sari oli suht tore ajaviide. Siisik mind häiris veidi naiivne sisu ja osade tegelaste üheplaanilisus. OVA kirjeldus on küll suht imal ning ma oleksin ¹hokeeritud kui see OVA oleks hea. _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
|
Clawson Manlius Maximus
Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Kolm Juun 10, 2009 20:29 Teema: |
|
|
Kõigepealt mängisin mängu lõpuni, nüüd vaatan animet. Selline mõnus nostalgiline tunne tuleb. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
|
Random Hero muumikontroll
|
Postitatud: Kolm Juun 24, 2009 21:04 Teema: |
|
|
OVA oli see mida võis oodatagi - animes läbi võtmata mängu osa joonistati OVAks. Kasutati süüdimatult mängu soundtracki, opening oli vanas vaimus, aga viletsa teostusega. Kardetud character design oligi liiga ümar ja harjumatu.
Halb ei olnud, päris hea neile, kes pole mängu mänginud. Jääme lootma, et ülejäänud 2 ova keskenduvad mõnele huvitavamale arc'ile. näiteks Touka's doll arc koos lõpus oleva legendiga oleks üsna muhe. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
|
|