Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
syne
|
Postitatud: Laup Juul 05, 2008 20:37 Teema: |
|
|
uhh, sorri, polnud piisavalt asja uurinud.
niiet vabandust valeinformatsiooni eest. _________________
Loen | Loetud |
|
Tagasi üles |
|
|
Võhik
Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Laup Juul 12, 2008 14:08 Teema: |
|
|
Mõnda aega tagasi sattusin Lissaboni kondama ja käisin seal ka plaad/raamatu poes ja mõtlesin et huvi pärast vaatan kas neil mangasid üldse on (noh vahemereline kant, et seda sorti värk seal vb pole nii väga arenenud kui Soomes pealegi Portugal on küllaltki väike ja vaesema poolsem riik ka). Kui ma jõudsin manga riiulini lõi see mul suu laht-nimelt ma ei tahtnud enam olla eestlane kuna sellist valikut, mis seal oli pole Eesti maapind kunagi nautida saanud (plaadipoest ma ei hakka rääkima-Tallinna kaubamaja on selle kõrval nagu plaate müüv kiosk).
Huh ma tahan Eestist ära . _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
|
Vabarnamees mario with money
|
Postitatud: Püh Juul 13, 2008 13:18 Teema: |
|
|
Masendav jutt. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Püh Juul 13, 2008 14:17 Teema: |
|
|
Portugal on kahtlemata palju vähemarenenud riik kui Eesti, vaata kui lühike nende omariikluse ajalugu on! Seal elab ka mingi tühine hulk inimesi ja kahtlemata lokkab seal vaesus (eriti turismiäri ebaõnnestumise pärast, turiste saavad nad u. 2 tükki aastas). Sellepärast panebki mind imestama sinu jutt, nagu Portugali kaubanduskeskused oleksid hulga suuremad kui meie võimas Kaubamaja. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
Sign3
|
Postitatud: Laup Juul 19, 2008 14:17 Teema: |
|
|
Pähh, Tsehhis oli mingit imelikku mangat ainult ja seda VIIEKORDSES raamatupoes PRAHAS. Mujal polnud üldse. -.- _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
princess
|
Postitatud: Laup Juul 26, 2008 09:26 Teema: |
|
|
Vabandan kui asi ei lähe praegusesse teemasse. Aga kas keegi oskab õelda kust mul oleks võimalik leida the wallflower manga volume 20. Ma olen netist otsinud nii tasuta tõmbamis kohtadest kui ka mõnest tasulisest neti poest aga pole leidnud. |
|
Tagasi üles |
|
|
Hypno
|
Postitatud: Laup Juul 26, 2008 10:06 Teema: |
|
|
Inglise keeles on Wallflowerit välja lastud kuni 15. volüümini hetkel, nii et poest sa seda ilmselt ei leia. _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
|
princess
|
Postitatud: Laup Juul 26, 2008 15:50 Teema: |
|
|
Mul endal on hetkel ainult vol 1 olemas raamatuna varsti tellin ülejäänud ka. Aga ma olen netist lugenud 19 vol-i läbi ja kusagil oli kirjas et 20-nes on ka ilmunud Jaapanis aga ju siis ei ole keegi seda netis veel ära tõlkinud. |
|
Tagasi üles |
|
|
kammerer mitjok
|
Postitatud: Laup Aug 30, 2008 14:28 Teema: |
|
|
Viru keskuse raamatupoes on minu arvates eesti parim mangalett. Olen täheldanud, et pealkirjad vahelduvad umbes iga kuu aja tagant ning enamus mangasid müüakse kiiresti maha. Tihti seisab lett paar nädalat peaaegu tühjalt - natuke kapsaks loetult vedelevad seeriate viimased volüümid. Hetkel on seal Death Note vist terves ulatuses ja NGE on uuesti sisse toodud. Veel ka Angel Sanctuary. Kõik ilusad raamatud. Battle Royale on vist täiesti välja müüdud. Peale selle on seal kõik Bleachi osad hetkel ! lol. Ja mina sain Gits'i Man-Machine Interface'i. |
|
Tagasi üles |
|
|
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Laup Aug 30, 2008 15:02 Teema: |
|
|
kammerer kirjutas: | Viru keskuse raamatupoes on minu arvates eesti parim mangalett. Olen täheldanud, et pealkirjad vahelduvad umbes iga kuu aja tagant ning enamus mangasid müüakse kiiresti maha. Tihti seisab lett paar nädalat peaaegu tühjalt - natuke kapsaks loetult vedelevad seeriate viimased volüümid. Hetkel on seal Death Note vist terves ulatuses ja NGE on uuesti sisse toodud. Veel ka Angel Sanctuary. Kõik ilusad raamatud. Battle Royale on vist täiesti välja müüdud. Peale selle on seal kõik Bleachi osad hetkel ! lol. Ja mina sain Gits'i Man-Machine Interface'i. |
Seal on Death Note?
Ükskord käisin nii viru keskuse rahvaraamtus ja viru tänava appollos ja mõlemas polnud ühelgi esimest osa + seal oli väga väike valik seeriaid.. Olen käinud seal ka siis, kui on päris suur valik olnud aga viimati pole näinud head valikut.. |
|
Tagasi üles |
|
|
kammerer mitjok
|
Postitatud: Laup Aug 30, 2008 15:27 Teema: |
|
|
Seal Viru raamatupoes on kvaliteetsemad mangad kui mujal. Apollos on kõik mangad ühe ja sama kirjastuse välja antud - mingi Delrey kui ma ei eksi. Aga Virus tundub olevat ka mingi kõrgem strateegia mangade tellimisel.
Edit::
Tsiteerin:: | Seal on Death Note |
Seal on Desu Noutu !!! |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Püh Aug 31, 2008 13:02 Teema: |
|
|
kammerer kirjutas: | Seal Viru raamatupoes on kvaliteetsemad mangad kui mujal. Apollos on kõik mangad ühe ja sama kirjastuse välja antud - mingi Delrey kui ma ei eksi. Aga Virus tundub olevat ka mingi kõrgem strateegia mangade tellimisel.
Edit::
Tsiteerin:: | Seal on Death Note |
Seal on Desu Noutu !!! |
No ma pole seal umb. nädal või kaks käinud, vb. on mangakogu suuremaks läinud nagu räägid, reedel käin vast ära. |
|
Tagasi üles |
|
|
shether
|
Postitatud: Püh Aug 31, 2008 14:10 Teema: |
|
|
Kus kohas Ra's see manga riiul on? |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Püh Aug 31, 2008 14:36 Teema: |
|
|
shether kirjutas: | Kus kohas Ra's see manga riiul on? |
Keerd-trepi juures, müüjatest vasakul. |
|
Tagasi üles |
|
|
ninjaking241
|
Postitatud: Püh Aug 31, 2008 14:50 Teema: |
|
|
Ma käisin täna kaubamajas ja manga riiul oli täiesti täis kuigi mõned mangaosad olid puudu nt. death note vol 6 ja bleach vol 10 ja 12. |
|
Tagasi üles |
|
|
kammerer mitjok
|
Postitatud: Püh Aug 31, 2008 15:17 Teema: |
|
|
Tsiteerin:: | No ma pole seal umb. nädal või kaks käinud, vb. on mangakogu suuremaks läinud nagu räägid, reedel käin vast ära. |
Riiuli suurus on sama lihtrsalt uued mangad tulid . |
|
Tagasi üles |
|
|
ninjaking241
|
Postitatud: Nelj Sept 04, 2008 13:15 Teema: |
|
|
Käisin täna Tallina kaubamajas ja seal olid mõned uued mangad näiteks love hina, gintama, hana-kimi ja veel mingi uus sari ja seal oli bleachi kõik osad ka. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Nelj Sept 04, 2008 19:14 Teema: |
|
|
käisin täna ja nägin ninjakingi, kõhutunne ütles, et see tema, ja oligi. |
|
Tagasi üles |
|
|
animegun1
Liitunud: 10 Sept 2008 Postitusi: 397 Asukoht: Tallinn - LA/Mustakivi
|
Postitatud: Kolm Sept 10, 2008 18:49 Teema: |
|
|
mina ostan enda mangasid tavaliselt rahvaraamatust sest sinna tuuakse
tavaliselt terve seriaal _________________ Error 404: Cake not found |
|
Tagasi üles |
|
|
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Sept 10, 2008 19:05 Teema: |
|
|
Ra raamatupood virus on siiani parim koht mida ma tean.Seal hunnikute v2el t2itsa h2id mangasi.Apollos pole eriti h2id, kuigi mangasi oli vist rohkem. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Kolm Sept 10, 2008 20:20). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
|