Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kaoru
|
|
Tagasi üles |
|
|
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Teis Märts 29, 2011 23:34 Teema: |
|
|
kellel srk user võib siia teemasse postitada, capcom ise on sellest teemast teadlik. |
|
Tagasi üles |
|
|
Stopa kibestunud sotsiopaat
Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Märts 30, 2011 00:53 Teema: |
|
|
viimasel ajal mängin ainult Super Street Fighter IV 3d editionit sest see on ainus mitte preinstalled mäng mis mul hetkel 3DSil on. ootan huviga nintendo app store'i...see pidi alles mingi mais valmis saama. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
|
EvilKatarn
|
Postitatud: Kolm Märts 30, 2011 15:43 Teema: |
|
|
Stopa kirjutas: | ootan huviga nintendo app store'i...see pidi alles mingi mais valmis saama. | Sellest eriti enamat ei oodata, kui DSiWare pakkus. Ehk siis lademetes keskpärast jama ja terve elu peale ~5 asja, mida tasus proovida. Samas üllatusi võib alati tulla.
Ise mängin praegu Final Fantasy XIII (360) ja League of Legends (PC). Mõlemad toredad. |
|
Tagasi üles |
|
|
Stopa kibestunud sotsiopaat
Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Märts 30, 2011 18:09 Teema: |
|
|
EvilKatarn kirjutas: | Stopa kirjutas: | ootan huviga nintendo app store'i...see pidi alles mingi mais valmis saama. | Sellest eriti enamat ei oodata, kui DSiWare pakkus. Ehk siis lademetes keskpärast jama ja terve elu peale ~5 asja, mida tasus proovida. Samas üllatusi võib alati tulla.
Ise mängin praegu Final Fantasy XIII (360) ja League of Legends (PC). Mõlemad toredad. |
afaik tuleb 3DSil nii dsiware kui ka nintendo eShop ehk lihtsalt lambist mängude ostmise võimalus. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
|
shether
|
Postitatud: Kolm Apr 06, 2011 22:02 Teema: |
|
|
Keegi DS-i ja mõne pokemon'i mänguga viitsib aidata mul magmarit magmortariks arendada? |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Kolm Apr 06, 2011 22:07 Teema: |
|
|
shether kirjutas: | Keegi DS-i ja mõne pokemon'i mänguga viitsib aidata mul magmarit magmortariks arendada? |
võib küll, mis teha vaja? |
|
Tagasi üles |
|
|
shether
|
Postitatud: Kolm Apr 06, 2011 22:18 Teema: |
|
|
Vaja oleks kokku saada ja ma vahetan oma magmarizeriga magmari sulle kellegi teise vastu, see paneb ta arenema ja siis vahetame tagasi. Gengar, Alakazam, Machamp jt arenevad ka vahetuses, kui soovid ise ka sellest kasu lõigata.
AHJAA, ma unustasin tähtsa teguri - keegi Tallinnast. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Nelj Apr 07, 2011 14:34 Teema: |
|
|
Jup elan Tallinnas.. well, Viimsis, aga see on suht Tallinna kõrval nii, et np. |
|
Tagasi üles |
|
|
KameKami
|
Postitatud: Nelj Apr 07, 2011 14:52 Teema: |
|
|
Davai, JAFFi nädalal Solarises JAFFi infoleti juures Pokémeeting. _________________
Stay sane inside insanity. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Nelj Apr 07, 2011 14:53 Teema: |
|
|
KameKami kirjutas: | Davai, JAFFi nädalal Solarises JAFFi infoleti juures Pokémeeting. |
suht juustune |
|
Tagasi üles |
|
|
lostinthemist
|
Postitatud: Laup Apr 09, 2011 17:16 Teema: |
|
|
Proovisin esimest korda S4 League't, mida mõned inimesed mängisid päris aktiivselt siin foorumist ja tekkis huvi. Esimene lahing oli Touchdown ja kuna ma ei teadnud midagi reeglite kohta, siis mind sõimati kohe esimeses mängus läbi. Üks inimene oli kogunisti täielikult veendunud, et ma olen troll. No tore siis.
Muidu selle kõrval mängin Assassin's Creed 2. Järjest paremaks läheb. Eelmine kord sai 10 tundi järjest mängitud, täna saan vist sama pika maratoni teha. Ooo, ilus Veneetsia, mu arm. _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
|
skullkiller
|
Postitatud: Laup Apr 09, 2011 17:36 Teema: |
|
|
lostinthemist kirjutas: | Proovisin esimest korda S4 League't, mida mõned inimesed mängisid päris aktiivselt siin foorumist ja tekkis huvi. Esimene lahing oli Touchdown ja kuna ma ei teadnud midagi reeglite kohta, siis mind sõimati kohe esimeses mängus läbi. Üks inimene oli kogunisti täielikult veendunud, et ma olen troll. No tore siis. |
Ega esimesed korrad on jah rasked, aga soovitavalt mine rookie serverisse, sest seal ei saa nii palju sõimu kui oled algaja. Ise pole viitsinud eriti mängida viimasel ajal S4. Aktiivselt mängin League of Legends'it ning vahepeal ka Stepmaniat. Loodan et mängid veel S4 edasi, sest tegelikult on see huvitav mäng. |
|
Tagasi üles |
|
|
raidomees Kasemees Enn elab kase sees
|
Postitatud: Laup Apr 09, 2011 19:14 Teema: |
|
|
Ma ka kunagi proovisin S4 League'i. Ma olin jube pro esimese paari tunniga ja siis tulid mingid lagi probleemid ja siis ma enam ei viitsinud.
Aaa, muide!
Kes teis Freejacki mängivad, sest see on väga äge parkouri-võidujooksumäng, mida ma olen juba kaua mänginud. Äge on see sellepärast, et tavaliselt ma ei viitsi mänge kaua mängida, aga seda olen viitsinud, nii et ilmselgelt on see hea. Mingi treiler. |
|
Tagasi üles |
|
|
erik_schults
|
Postitatud: Teis Apr 12, 2011 14:37 Teema: |
|
|
Soovin küsida ShinNatsumelt, kuidas talle Fate/Stay visual novell meeldis?
Kui sulle asi meeldis, siis soovitan sul ka lugeda läbi Fate/Zero (Ei ole mänguna saadaval, aga praegu on üks grupp seda tõlkimas ja 3 raamatut puhast lõbusat lugemist on valmis..) ja kui huvi pakub siis ka Fate/hollow ataraxia, mis on ka tõlkimisel hetkel, aga kusagil 60-70% on valmis ja patchina olemas. >.> _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Teis Apr 12, 2011 14:37 Teema: |
|
|
erik_schults kirjutas: | Soovin küsida ShinNatsumelt, kuidas talle Fate/Stay visual novell meeldis?
Kui sulle asi meeldis, siis soovitan sul ka lugeda läbi Fate/Zero (Ei ole mänguna saadaval, aga praegu on üks grupp seda tõlkimas ja 3 raamatut puhast lõbusat lugemist on valmis..) ja kui huvi pakub siis ka Fate/hollow ataraxia, mis on ka tõlkimisel hetkel, aga kusagil 60-70% on valmis ja patchina olemas. >.> |
Pole ikka veel seda lugeda jõudnud... millalgi võtan kätte ja hakkan lugema.. also, fate/zero anime announciti. |
|
Tagasi üles |
|
|
aerodu
|
Postitatud: Kolm Apr 20, 2011 22:55 Teema: |
|
|
Mul on vähe anime teemalisi mänge minu arvades:
Wii:
Dragonball: BT3
One Piece: Unlimited Cruise 2
Onechanbara: Bikini Zombie Slayer (sellel on minu teada 2 live-action filmi)
Naruto: Clash of Ninja revulution (EU version)
Ps2:
Naruto Ultimate Ninja (1,3,Shippuuden_1 /4)
DS:
Bleach: Dark souls
Naruto Ninja Council 3 EU version
ja peaks lisama, et Naruto mänge on mul sellepärast palju, et neid on suht kõige rohkem tootetud... _________________ Ero sennin |
|
Tagasi üles |
|
|
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Apr 20, 2011 23:05 Teema: |
|
|
Võtsin ennast kätte ja proovisin ära, kuidas mu arvuti kannatab Ps2 mänge mängida.. Tulemus oli äärmiselt rahuldav, kus mängud jooksid kõik üle 45 freimi sekundis ja paljudel juhtudel täis kiirusega.
Mul on PS2 mängudest olemas nüüd:
1.Shining tears
2.Naruto Shippuuden Ultimate Ninja 2
3.Fate/Unlimited Codes
4.God of War 1
5.Shinobi
6.DBZ infinite world
7.Kingdom of Hearts 1 ja 2
8.Yakuza 2
Rohkem vist ei olegi PS2 mänge.. -.- _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
|
Kaoru
|
|
Tagasi üles |
|
|
Piu tavaline eesti naine
|
Postitatud: Kolm Mai 04, 2011 10:19 Teema: |
|
|
Kas kellelgi on siin ka päris ostetud Portal 2-te? Soovituslikult PC versioon, sest muidu ma ei ole kindel kas ja kuidas see töötab. Väidetavalt saab PS3 versiooniga ka, aga see on minu jaoks magnetid.
Nimelt ei ole mul piisavalt mitte-piraatidest sõpru, kellega kahte co-opi achievementi ära teha. Üks nendest seisneb selles, et ma pean veel kaks inimest oma sõbralistist (mis on küllaltki tühi, sest enne Portal 2-te ma Steami ei kasutanud) läbi kallistama. Teine, et ma pean kellegagi, kes co-opi pole veel mänginud, kalibreerimiskursuse (esimene co-opi asi) läbi tegema.
Ühesõnaga see teeks mind väga rõõmsaks, kui keegi lisaks Steami sõbraks piupiiu ning kutsuks mind kallistama
Eriti oodautd siis need, kes co-opi veel teinud pole. Kui on soovi, võin ka kogu co-opi uuesti läbi teha koos, aga see oleks natuke spoiler, ma kardan.
PS: Väike Stopa tahab ka kallistada
Muidu minu kiidusõnad Portal 2-le ning soovitan seda soojalt kõigile. Kuigi see on minu meelest kergem esimesest (mis võib tingitud olla ka sellest, et ma oskan portaalides mõelda juba), on story tasemel ning mängurõõmu jätkub ikka kordades kauemaks kui esimese puhul. Suveks lubati veel tasuta allalaetavaid laiendusi ka. _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
|