OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Talv, 2017

 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Jan 15, 2017 23:03    Teema: Talv, 2017 Vasta viitega

Masamune-kun no Revenge - 12 aasta eest tuli välja anime nimega Gankutsuou, mis sättis krahv Monte Cristo loo steampunk maailma vampiiride ja mustritega. Nüüd on taas tulnud aeg see raamat tolmust puhtaks pühkida, sest Monte Cristol on uus nägu - Masamune-kun.

Noorena oli ta tüse ja teda kiusati, kuid kõige tipuks andis ta südamedaam talle korvi. Sellest päevast peale on Masamune-kun näinud vaeva, et ennast muuta. Et ennast parandada? Oh ei, ikka selleks et kätte maksta! Uus nägu, uus nimi ja kurja geeniuse mõistus aitavad Masamunel haududa kõige riukalikkemaid skeeme, et kunagise armastuse süda võita ja siis talle korvi anda. Algab paeluv kassi-hiire mäng - selline, mida pole pärast Lighti ja Li heitlust animes nähtud.
_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Jan 16, 2017 18:52    Teema: Vasta viitega

ACCA: 13-ku Kansatsu-ka - Kui miski on animetegijatel alati hästi välja tulnud, siis see on düstoopiate elegantne kujutamine. Mu enda lapsepõlvest tuleb meelde Metropolise anime VHS, mida ma vist mitukümmend korda olen läbi vaadanud. Rõõm on näha, et see stiil on laienenud ka teistele eluvaldkondadele kui hirm küberintellekti ees.

Jean Otus on meie kangelane, kes töötab Organisatsiooni (ACCA) inspektorina. Ta on tõeline James Bond, oma loomuliku sarmi ja tubakasõltuvusega. Tegevus toimub küll väljamõeldud riigis, kuid see peegeldab maailma, kuhu meiegi võime tüürida - ühendatud EL ja bürokraatia ühel pool, ning teisel pool meeletu soov elus midagi enamat näha kui hall masinavärk.

Jean elab maailmas, mida valitsevad hipsterid. Tema rännakute käigus aga saame näha, mis toimub hammasrataste vahel, pruulimisvaatide taga ja sõõrikuahju all.
_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Will



Liitunud: 11 Märts 2005
Postitusi: 485
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 02, 2017 22:51    Teema: Vasta viitega

Väga hea aeg anime-vaatamiseks:
3-gatsu no Lion ja Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu jätkuvad.
Uutest valikutest Demi-chan wa Kataritai tundub päris omapärane, kuigi viimased paar osa kisub juba kli¹eeks, vaja mingit uut muutust, muidu läheb Sleeping with Hinako-ks ära.
Kuzu no Honkai... wow... miks nii tõsiseid adult-koolidraamasid minu ajal ei tehtud? Samas, arusaadav, põhikanalitesse near-porno lähenemise tõttu juba ei jõua.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
shibs0



Liitunud: 26 Dets 2016
Postitusi: 1

PostitusPostitatud: Laup Veeb 04, 2017 14:40    Teema: Vasta viitega

Mulle on väga meeldinud Gabriel Dropout ja Kobayashi-san Chi No Maid Dragon, ma arvasin, et Kobayashi tuleb lihtsalt 'moesitt', aga olin üllatunud. Ka väga on meeldinud Chaos;Child, see on iga osaga paremaks läinud, minu arust peaaegu fantastiline. Kurb, et inimesed ei vaata, sest Chaos;Head oli ülimalt halb. Ja jumal tänatud enam di swordidega ei tegeleta.
_________________
lol
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
inz002



Liitunud: 1 Mai 2007
Postitusi: 410
Asukoht: kus, mis ja mida krdit

PostitusPostitatud: Teis Veeb 14, 2017 18:39    Teema: Vasta viitega

Acca on uutest tulijatest parim, ülejäänud kraam on nõrk, Yowamushi Pedal tõestab jätkuvalt vana tegija näol, et anime väntamine on väga produktiivne tegevus.
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Veeb 17, 2017 09:10    Teema: Vasta viitega

Kuzu no Honkai - Ammu aega tagasi õpetas School Days animeentusiastidele, kuidas lõdva püksikummiga noormees võib mitme õrnas eas neiu pea sassi ajada. Too lugu lõppes kuidas ta lõppes, aga temas kujutatud peategelase nö laskumine voorusest pahesse oli hästi efektne ja jäi pikaks ajaks kummitama.

See kummitus on tagasi, ta nimi on nüüd küll tüdruku oma - Hana. Koolitüdruk Hana süda murdub, kui ta näeb oma pikaaegset armastust teise naise küüsi langevat. Ta leiab aga lohutust oma klassivennas, kellel on sarnane suhe sellesama naisega. Nad sõbrunevad ja teevad pakti, et kuni nad oma pärisarmastustele jaole saavad, mängivad nad üksteisele armukese asendajaid.

Sarja kannavad tegelaste sisedialoogid, mistõttu sü¾ee on meeldivalt tihe ja tundeküllane, aga ei liigu üleliia kiiresti edasi.
_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Märts 30, 2017 22:46    Teema: Vasta viitega

Kuna ma kütsin suure suuga lootusi üles, siis mõtlesin, et peaks mõned lõpumuljed ka lisama.

Masamune-kuni kättemaksu tegi heaks tasakaal - ühelt poolt kättemaksuplaani suurejoonelisus, teiselt poolt kohmetu koolipoisi romantika, kolmandalt poolt hoolikalt lavastatud draama. Seepärast oli kurb näha, kuidas see tasakaal vähehaaval paigast hakkas nihkuma ja lõpuks ümber läks. Ja on üpris selge, et ümber ajasid ta mingid episoodiülesehituse reeglid, mida peab animetööstuses täitma: alates rannaepisoodist ja lõpetades ninatüdrukute lauluesitusega, pool sarjast oli täis tipitud mõttetut täidist, mis takistasid rahuldava lõpu leidmist (ilmselt tuleb loo viimane peatükk mõnes OVAs, kui üldse). Sellegipoolest oli Masamune-kuni kättemaksus üksikuid säravaid hetki, mis ei lase seda täiesti mahavisatud ajaks pidada. 4/10

ACCA jäi silma oma värvide ja stiiliga, kuid kandis juba alguses parajat pretensioonikuse aurat. Igas augus, kus ACCA oma malbet stiili keerutas, redutas porikärbes sü¾ee, mis ei osanud huvitava välimusega tegelastele huvitavat iseloomu ega tegevust pakkuda. Enamus ajast nad rääkisid saiast või sõid seda. Võrreldes eelmise animega jõuti siin aga otsad kokku tõmmata. 7/10

Kuzu no Honkai viimast osa pole veel näidatud, kuid selle sarjaga ongi tunne, nagu iga osa oleks viimane. See on monoloogide sari, mis põrgatab tegelaste tundeid järjest üksteise vastu kuni midagi kinni jääb või katki läheb. Siis liigub jutujärg järgmise hapra südame kätte, kes samamoodi talitab. Palju seksi on ka. 9/10

Läbi said ka pikemalt jooksnud sarjad:

3-gatsu no Lion sai küll läbi, kuid ta ei jõudnud lõppu. Pigem jõudis ta oma otsaga algusesse. Lugu rääkis depressiooniga vaevlevast shogi-mängijast, kes oma varajase karjääri ja keeruka koduelu tõttu tundis nagu ta oleks suures ookeanis üksi ujumas. Lõpus sõidab ta aga rongiga tähtede vahel nagu too jaapani lasteraamat kus nad sõidavad rongiga tähtede vahel. Ma jätsin natuke vahepealt välja, aga ütleme nii et see on päris liigutav sari värvikate metafooridega. Masendunud peategelasele pakuvad kontrasti energiapommidest inimesed tema elus, kes teevad vaatamise meeldivaks ja värviküllaseks. 8/10

Rakugo Shinjuu teine hooaeg sai oma lõpu kätte. Selle ajaga jõuti ära rääkida terve posu rakugoarmastajate lugusid ning vahepeale vesteti ka ohtralt rakugo stiilis jutte. See anime tõstis oma häälenäitlejad kahtlemata suure aupaiste sisse, kuna nende tehtud tööd oli lausa lust kuulata. 10/10

Jookseb veel mu meelissari Little Witch Academia, mis pmst täidab tükk tüki haaval kõiki mu lapsepõlve rõõme võlukunstist ja värvidest ja optimismist.
_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaoru



Liitunud: 14 Dets 2007
Postitusi: 1264
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Apr 01, 2017 07:16    Teema: Vasta viitega

lion läheb oktoobris edasi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: