OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Sügisel välja tulevad animed 2014
Mine lehele Eelmine  1, 2
 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  

Kas arvate, et see hooaeg saab olema hea?
Jah
65%
 65%  [ 15 ]
Ei
13%
 13%  [ 3 ]
Vähemalt loodan, et see saab olema hea.
13%
 13%  [ 3 ]
Nagunii läheb kõik sinnasammusessegi
8%
 8%  [ 2 ]
Kokku Hääli : 23

Autor Teade
Muusik
kohvijumal


Liitunud: 13 Jan 2008
Postitusi: 322
Asukoht: Ei

PostitusPostitatud: Teis Okt 14, 2014 22:09    Teema: Vasta viitega

On ainult üks anime see hooaeg. Ore, Twintails ni Narimasu.

GET. HYPE!

11/10
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Okt 15, 2014 17:20    Teema: Vasta viitega

Gundam Reconguista In G oli esimeses osas paras clusterfuck ja vilets vaadata, kuid seal ja hiljem, kui asjad maha rahunevad, on sealt näha väga palju elavust ja sarmi, millest uuemates märulianimetes tõsine puudus on. Kõik tahavad olla kas tõsiseltvõetavad ja sünged või tobedad ja over-the-top; uues Gundamis on aga pisut viletsast re¾issööri/kirjatööst hoolimata (või isegi tulenevalt) kõiki nelja näha. Lust vaadata.

Ore, Twintails ni Narimasu on näide sellest tobedast märulist. Komöödia osa on päris nõrk, kui mitte temaatika absurdsust ennast arvesse võtta, aga lühike võitlus osa lõpus oli selle võrra ägedam, kohe näha et anime loojad teadsid, kuhu tuleb energiat ja raha kulutada, kui su animel mingit omaväärtust ei ole - vähemalt märul on äge ja muul ajal saab muheleda. Norm ajaviide.

Shigatsu wa Kimi no Uso on seekordne shoujo-soovitus, mitte et valik oluliselt suur oleks. Ma pole mingi shoujo ekspert, nii et tavaliselt ootan ma neilt lihtsalt, et nad oleksid ilusad ja romantilised. See tabas mõlemat märki, kuigi palju muud ei oska enne uusi osasid öelda. Tore.

See hooaeg on müstiliselt palju keskaja fantaasiaid eetris, neist kõige korralikum paistab Shingeki no Bahamut, kuigi tegu on paraja hampelmannlusega*.

Fantaasiast rääkides, siis tagasi on tõsiselt-parem-kui-SAO-anime, seiklussari Log Horizon ning veel üks anime, kus on palju tähelepanu pööratud heale (fantaasia)märulile (ja sel juhul ka sisule) - Hitsugi no Chaika. Tagasi on ka Psycho Pass, mille viletsavõitu eksistentsialism saab minu meelest tähelepanu vaid selle pärast, et keegi teine ei ürita enam GitSi matkida.

Prügikasti saatsin Terra Formars (nagu Gundamiga, oli vastik vaadata esimest osa, kuid stilistiliselt oli Gundam meeldiv ja see absoluutselt mitte), Garo Honoo no Koukin (Jaapanis on levinud ¾anr 'halb dark fantasy'), Trinity Seven (kui anime esimese osaga ütleb sulle 'vaata kui äge meie maailm on' ja 'muudame selle maailma kooliks', siis on oma aja kulutamise prioriteedid ümber vaadata), World Trigger (kole, ebahuvitav; anime algab demonstratsiooniga, kuidas hästi kõrgele hüppamine on nende arust võitlus) ja Nanatsu no Taizai (polegi nii halb ajaviide, kuid selline..meh). Rohkem pole vaadanud või unustasin ära.

*sõnaraamatust leidsin

EDIT: Cross Ange meenutab oma olemuselt ühtaegu Code Geassi ja Queen's Blade'i. Igal juhul on sellel tissianimel kaasahaarav lugu ja ilus animatsioon.
_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Random Hero
muumikontroll


Liitunud: 16 Sept 2007
Postitusi: 712
Asukoht: Kosmos

PostitusPostitatud: Laup Okt 25, 2014 10:50    Teema: Vasta viitega

olen vanaks jäänud, ei mõista enam seda anime värki vist.
Eile sai animepillamisel järgmisi asju vaadatud:

World Trigger Halb CGI, Ayanami Rei shota versioon, kohati oli mittehalb, aga kokkuvõtvalt lihtsalt mõttetu.

Gugure! Kokkuri-san Oleks täiesti legitiimne komöödia-feelside kompott, kui see oleks kestnud 15 minutit. Paraku venitati see täispikaks ära ja juba oli tunne, et materjal on otsas. Pealoli char design oleks võinud muutuda vastavalt toimuvale, aga jäi mulje, nagu prooviti lihtsalt erinevaid animaatoreid. Ei taha mõelda, milline selle anime 8. episood välja näeb.

Nanatsu no Taizai Printsess nägi välja nagu nunnum-pehmem versioon DBZ C-18'st, kiiduväärne tagumik jne. Siga oli ka äge. Peategelane oli 12-aastane katkise mõõgaga poisike. Ei. 7 surmapattu, kellel on ouroborose tätoveering? Holy FMA rip-off. Isegi kui Piuxu kõvahäälselt väidab, et antud teemat on korduvalt erinevas loomingus tuimalt kopeeritud-kleebitud ja see on täiesti ok, siis väike otsing sellele tõestust ei leidnud. Ja mulle tuim kopeerimine ei meeldi.

Twintail mingiasi sai ükshäälselt openingi käimaminekul dropitud, ei usu et sealt midagi head tuleb.

Gundam Reconquista ma löön seda robotit. mu kätes on püssirohtu mis teeb mu keevitusaparaadi püssiks. Selle roboti kokpitti saan ainult mina minna.... ja peategelane. GGEEEEEEE Püha issand jumal.

Shingeki no Bahamuth Attack on .... behemoth? Kas ma võin oma asja teha ja nimetada selle "Attack on Leviathan?" Õnneks-kahjuks piirduvad sarnasused sellega, et Titanis oli 3D manouver gear, siin on 3D manouver.... hobused. Muidu selline klassikaline "ma aktiveerin oma lõksukaardi" jauramine, kus on kaugelt näha, et kaardimängule on stoorit juurde keevitatud. Ainus hea asi oli kena tagumikuga naisdeemon.

Inou-Battle wa Nichijou-kei no Naka de Chuunimoe vol 2. Copypastat niipalju, et ühe peategelase nimi on Takanashi ja peatüübi supervõime on Dark Flame. Üldse tundub jällegi kopeeritud asjadest kokku laotud olevat. Ei saanudki esimese osa lõpuks aru, kas kõik on veits peast soojad või on tegu pärisvõimetega, mis oli huvitav nüanss, tänapäeval tuleb ju sisu pehme ködina lusikaga ette sööta.

Ehk siis: palju sisu tootmist kopeeri-ja-kleebi meetodil, halb CGI igal pool, 2 kena tagumikku (krt, ma olen räpane vanamees). Midagi heapoolsemat ka:

Kiseijuu Selle hooaja päästja minu jaoks hetkel. Kui välja arvata klassikaline "ma olen sild koletiste ja inimeste maailma vahel" kli¹ee, siis täiesti tahe vaatamine. Peategelane pole ei suitsidiaalne lahingussetormaja ega lootusetu argpüks, vaid kuskil täiesti normaalse inimese skaalal. Migi on ka üsna õnnestunud tegelane. Verd ja soolikaid näidatakse ka nagu peab, mitte pole pool ekraani mustaks võõbatud.

Terra Formars Tekitab tahtmise mangat lugeda, sest tundub kuradima äge, aga tsensuur rikub kõik ära ning on tunda, kuidas asja on üritatud võimalikult lihtsaks ja niisama kaklustele keskenduvaks ära lükata. Potentsiaali oleks, aga nigel teostus.


Lisaks, järjed:

Yowamushi pedal - pole säravalt hea, aga selline mõnus südantsoojendav vaatamine, mida kohe kuidagi pooleli jätta ei saa.

Fate Stay Night rinse and repeat Äge nagu FSN ikka, aga sellest on juba 1 täispikk sari JA film. Kõik on juba mitu korda nähtud, proovige midagi uut teha palun.


Psühhopass 2 ja Mushishi tuleb ka kindlasti ära vaadata veel. Psühhopassi kohta ei tea, aga Mushishi lihtsalt peab hea tulema.
_________________
Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
erik_schults



Liitunud: 22 Aug 2007
Postitusi: 1070

PostitusPostitatud: Laup Okt 25, 2014 12:02    Teema: Vasta viitega

Random Hero kirjutas:

Fate Stay Night rinse and repeat Äge nagu FSN ikka, aga sellest on juba 1 täispikk sari JA film. Kõik on juba mitu korda nähtud, proovige midagi uut teha palun.


Mõlemad, nii sari kui ka film, olid uskumatult halvasti tehtud. Sari mixis kõik mängu teed üheks padaks ja mis välja tuli oli ainult väärakas olend. See võis olla huvitav, aga kõik Visual noveli fännid vihkasid seda seriaali.
Filmiga oli jällegi sama moodi. Esiteks see oli film nii, et absoluutselt kõik oli läbi kiirustatud ja see ka ei olnud midagi head, sest see tegeles kõikide eventidega visual novelist niimoodi, et lihtsalt iga event listis oleks lihtsalt olemas (Ja tegelikult oli seal päris palju puudu sellegi poolest.).

FSN vajab seda uut sarja, et midagi tõesti head tuleks sellest välja, mis kasvõi natuke annab edasi seda lugu mis Visual novelis jutustatakse.
_________________

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews


Viimati muutis seda erik_schults (Laup Okt 25, 2014 15:44). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Okt 25, 2014 12:03    Teema: Vasta viitega

Random Hero kirjutas:
Verd ja soolikaid näidatakse ka nagu peab, mitte pole pool ekraani mustaks võõbatud.

Ma ootan tulevikus andekaid lahendusi sellest võõpamisprobleemist kõrvale hiilimiseks. Näiteks see lahendus, kus tehakse paremaid animesid kus pole vaja toetuda ¹okifaktorile, et vaataja huvi hoida.
_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
ShinNatsume
Robin, komadori


Liitunud: 12 Juun 2007
Postitusi: 1785

PostitusPostitatud: Püh Okt 26, 2014 20:07    Teema: Vasta viitega

Shingeki no Bahamut oli päris lahe, mingit meistriteost sellest arvatavasti ei tule aga selline lõbus, hästi animeeritud vaatamine. Parasyte ja Fate/Stay Night vaatan ka kindlasti edasi.
FSN kohta nii palju, et ma olen küll õnnelik, et sellest korralik sari tuleb sest DEEN'i käkerdis ei kõlba küll mitte kuhugi ning UBW film oli küll vaadatav, kuid mitte midagi erilist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
cenorig



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 1695

PostitusPostitatud: Nelj Dets 11, 2014 19:47    Teema: Vasta viitega

Pool hooaega läbi, keegi mõnest peidetud pärlist ei taha rääkida? Ma sattusin kogemata Cross Ange peale ja see täitsa meeldib mulle.
_________________
xyz
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Vabarnamees
mario with money


Liitunud: 9 Jan 2003
Postitusi: 1802
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Dets 12, 2014 07:17    Teema: Vasta viitega

Enamikele pärli definitsioonidele see küll kindlasti ei vasta, aga kuna olen lõviosa jooksul oma kolmekümne viiest eluaastast pööranud tähelepanu videomängudele, otsustasin kohemaid, kui selle asja avastasin, ühe osa ära vaadata ja pmst ei kahetsenud: http://myanimelist.net/anime/23787/

Tõenäoliselt vaatan edasi ka, ehkki pentsik oleks seda kellelegi aktiivselt soovitama kukkuda.
_________________
Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~


Viimati muutis seda Vabarnamees (Laup Dets 13, 2014 09:07). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
cenorig



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 1695

PostitusPostitatud: Reede Dets 12, 2014 11:58    Teema: Vasta viitega

Aa ja jumala kahju, et selle Röövlitütar ronjaga läks nagu läks. Esimese osa põhjal ütleks, et väga hea re¾issöör ja stsenaarium (nojah, algmaterjal ju vastav). Ma usuks, et pisematel on seda küll tore vaadata, kahjuks 3D nägude tuimus on animatsiooni pisutki austavale inimesele häirivalt võõrastav.
_________________
xyz
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Dets 12, 2014 13:37    Teema: Vasta viitega

Mu arvamused on umbes samad kui hooaja alguses.

Gundam G on jätkuvalt tore ja kohutav. Twintails on jätkuvalt loll ja lõbus. Kimi no Uso on olnud rohkem muusikast ja unistustest, kui armastusest, mis on ka hea.

Shingeki no Bahamutil on päris eepiline plot ja ilus animatsioon, aga midagi on seal nagu puudu. Cross Ange on andnud sama palju põhjust end vihata kui armastada. Lõpuks, Log Horizon 2 läheb üpris tõsiseks kätte ja Hitsugi no Chaika: Avenging Battle oli suurepärane.
_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaoru



Liitunud: 14 Dets 2007
Postitusi: 1264
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Dets 20, 2014 09:12    Teema: Vasta viitega

Gundam G - see on ikka minu jaoks üks imelikke animesid. Viimases osas tuli veel üks vaenlane juurde ja asi läks täitsa segaseks juba. Praeguse seisuga kes olid eile vaenlased on täna sõbrad. Ma vaatan seda ikkagi edasi, huvitab kes ikka Raraya on.

Cross Ange - see on mimu silmis selle aasta üks paremaid animesid, üle tükki aja, mida näinud olen. Viimases osas lõpuks tulid ka õiged vaenlased lagedale, kes juhib draakoneid. Kindlasti vaatan edasi. Sellel animel on veel palju saladusi. Üks saladus tuli juba ilmsiks, kes on tegelikult Ange venna sekretär.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Jan 05, 2015 22:33    Teema: Vasta viitega

Mul on üsna lõplik arvamus tekkinud Cross Ange kohta, et see kõlbab üks kord nädalas vaatamiseks või üks kord kahe nädala jooksul, kuid tihema graafiku puhul ilmselt võib hakata natukene paha olla. 5/10

Parasyte on ilmselt parim neist mida ma valisin, sest teema on huvitav ja lugu on ühtaegu melanhoolne ja põnev. 8/10

Twintails jääb kõige lõbusamaks ja lollimaks. 5/10

Gundamile ma panin vist liiga palju lootusi, kuna elav maailm kaob ära ja nad istuvad oma robotites ja kiirustav re¾issöör teeb jälgimise jõle segaseks. 3/10

Kimi no Uso oli ilus aga natuke liiga palju räägiti. 6/10

Lõpuks siis Bahamut, mis on üllatavalt äge eepos. Kuigi seal on näha natukene mängukli¹eesid, on presentatsioon super ning fantaasiamaailm kütkestav. 8/10

Skooriskaalast nii palju, et 3 on väike kahetsus pärast vaatamist, 5 on okei ajaviide, 6 on meeldiv vaatamine ja 8 on hea elamus, mida ilmselt siiski teist korda ei vaataks.
_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
AndreS



Liitunud: 3 Märts 2007
Postitusi: 548

PostitusPostitatud: Esm Jan 12, 2015 23:30    Teema: Vasta viitega

Ummi kirjutas:

Lõpuks siis Bahamut, mis on üllatavalt äge eepos. Kuigi seal on näha natukene mängukli¹eesid, on presentatsioon super ning fantaasiamaailm kütkestav. 8/10


Ma tegin mida Ummi pidas heaks. Jäin ka ise rahule. Esimesed kolm ep näid hetkel.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
magicalmuffin
tik-tak


Liitunud: 17 Veeb 2008
Postitusi: 156

PostitusPostitatud: Kolm Jan 14, 2015 09:49    Teema: Vasta viitega

Vastuseks sinu küsimusele "Kas arvate, et see hooaeg saab olema hea?"

Assumption Is The Mother Of All ...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
erick
küps PSP-d plõgistav noormees


Liitunud: 29 Märts 2004
Postitusi: 934
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Märts 07, 2015 16:29    Teema: Vasta viitega

Vaatasin tagantjärele Shingeki no Bahamut'i (kokkutulekul mainiti) ja see oli lihtsalt kohutav segapudru ja jaburus. No ei kannata vaadata, kuidas üks ebaloogiline "coolness" teise järel sulle risti kurgust alla proovitakse suruda.

2/10, võibolla animatsioon meeldib kellelegi.
_________________
--taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi--
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
cenorig



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 1695

PostitusPostitatud: Laup Märts 07, 2015 23:21    Teema: Vasta viitega

Kas esimese osa põhjal või jaksasid kaugemale vaadata?
_________________
xyz
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
erick
küps PSP-d plõgistav noormees


Liitunud: 29 Märts 2004
Postitusi: 934
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Püh Märts 08, 2015 20:23    Teema: Vasta viitega

Vaatasin 8nda osani. Siis enam ei suutnud T_T
_________________
--taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi--
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
cenorig



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 1695

PostitusPostitatud: Esm Märts 09, 2015 00:25    Teema: Vasta viitega

Ok, tänks, siis ma ei üritagi esimesest kaugemale pushida.

Ise naudin jätkuvalt Cross Anget. Lõbus vaadata, sest loll sari. Nüüd lõpukurvides on animatsioon eriti halb ja sü¾eepöörded eriti jaburad. Soovitada ei julge, ei taha vastutust võtta kellegi pettumuste ees, aga kui vastav tuju on, võib aega surnuks lüüa küll.
_________________
xyz
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: