OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

teema kõigest ja mitte millegist III
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 115, 116, 117  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
shether



Liitunud: 25 Jan 2007
Postitusi: 765
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Okt 14, 2013 17:19    Teema: Vasta viitega

Soobel kirjutas:
Aga laiendagem haaret? Mida see või too rezisöör oma taiesega öelda on tahtnud, mida meite Ernitsatel-Tenderitel sealtpoolt õppida on või mida nemad võiks meilt õppida. Tuli lihtsalt meelde kui suure hurraa ja trummipõrinaga tuli kinodesse muumide "Ohtlik jaanipäev, "mis pärast seanssi pani ohkama ja meelekohti masseerima ja esimene emotsioon oli, et nood soomlased või kes iganes võinuks enne nukukeste meisterdamist siiapoole tulla ja vanameister Parsi käest pisut õppida, kuda üldse nukufilmi teha. Pärast selgus, et polnudki uus ja uhke nukufilm, vaid hoopis Poolast toodud posu 70-date seriaali juppe, mis restaureeritud ja kokku liidetud...
Igasugu teisi sarnaseid asju võiks veel luubi alla võtta ja analüüsida?


Pooldan sellist lähenemist! ja kirjutasin natuke pika vastuse sellest kuidas foorumis ei saa tihti erilist vastukaja võrreldes sellega kui ma arutlen mõne oma sõbra/sõprusringiga mingil teemal. (võtsin selle nüüd kokku ühe lausega ja vaatan kas see vajab edasist täpsustamist/lahkamist või läheb nagu tavaliselt)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
erik_schults



Liitunud: 22 Aug 2007
Postitusi: 1070

PostitusPostitatud: Esm Okt 14, 2013 21:29    Teema: Vasta viitega

Soobel kirjutas:
Aga laiendagem haaret?

Kahjuks on mul haardel omad piirid peal. Lisaks koolile, tulevastele eksamitele (Nii eriala kui ka riiklikud.), Starcraft 2le, muude arvutimängudele, Paari uue anime vaatamisele, youtuubi videode vaatamisele ja muidu inimestega suhtelemisele.
Kui inimesel tõesti on täielik igavus peal ning midagi pole teha, siis muidugi soovitaks uurida midagi, mis huvi pakub. Igati mõistlik soovitus kui näpud on põhjas huvitegevustega.
Kuigi ei saa öelda, et mul eriti palju animesõpradest/Jaapaniotakudest sõpru on, seega ei oska öelda, kas sõprusringigs on võimalik rohkem feedbacki saada (Küllap see on tõsi.).

Kui ma just ei spoti midagi uut animega seonduvat, millega ma saaks foorumis tulihingeliselt aktiivsust tõsta oma jama ajades ning oma prioriteete muuta, et see ''midagi'' lisanduks minu päevaste tegevuste hulka. Siis ma arvan, et ma jään pikemaks ajaks kummituseks, kes lihtsalt vahepeal näitab ennast foorumis.
_________________

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
AndreS



Liitunud: 3 Märts 2007
Postitusi: 548

PostitusPostitatud: Esm Okt 14, 2013 23:43    Teema: Vasta viitega

Meh. Foorum on lihtsalt vaikne, kuna animu toodang on nii kehv. Kui ma siin pardale hüppasin oli huvitavat toodangut rohkem. Hetkel on aga kõik kokkuvõetav tekstimüürides, kus on lõikude järel 3/10 jms. Väljatulnud animud ei tekita kirge, nad ei ole innovaatilised ega kunstipäraselt silmapaistvad.

Anime maastik on jube igav hetkel. Pole mõtet tühja pada ajada.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Soobel



Liitunud: 24 Dets 2007
Postitusi: 344

PostitusPostitatud: Teis Okt 15, 2013 15:30    Teema: Vasta viitega

Eks see haardelaiendamine ole ka natuke nagu tulega mängimine. Kui haarata kampa ka muumid ja ponid, siis üsna pea tuleb hakata tegelema ühekohalise vanusenumbriga naishingede hingeprobleemide ja tülidega. See lisaks foorumisse elu küll, aga iseasi, kas sellist elu me tahaksime LaLaLaa

Hähh, pole ise ammu pepu ja suurte silmadega tibinatki joonistanud...
_________________

Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
cenorig



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 1695

PostitusPostitatud: Kolm Okt 16, 2013 20:54    Teema: Vasta viitega

AndreS kirjutas:
Meh. Foorum on lihtsalt vaikne, kuna animu toodang on nii kehv. Kui ma siin pardale hüppasin oli huvitavat toodangut rohkem. Hetkel on aga kõik kokkuvõetav tekstimüürides, kus on lõikude järel 3/10 jms.

T_T

Aga tead, ega see toodang nii kehv polegi. Kuigi mingil hetkel tulid üksteise otsa järjest vaid väga nukrad hooajad, siis tegelikult on tase võrreldav selle ajaga kui sina ja mina ja suur osa siinsest teisest (kolmandast?) põlvkonnast pardale hüppas. Lihtsalt paljud lood kannatavad, sest nad on meile mingis vormis juba tuttavad, kuid ega see tähenda, et järgnenud sama tüüpi lood siis kehvemad oleks. Hea ei pea tingimata olema originaalne, hollivuud taaskasutab enamikku oma toodetest, kuid ometi ilmub sealgi aastas mitu filmi, milles on novaatorlikku lähenemist mõnikord vaid paari pisidetaili jagu, kuid mis ikkagi nii publiku kui kriitikute hulgas kõrgelt hinnatuks saavad. Eks see viimane väide ole muidugi hinnanguline, aga pean silmas, et värskele vaatajale võib sama tüüpi anime täna tunduda kordades parem kui sama tüüpi anime mitme talve tagusest ajast ning see hinnang võib ka lõppkokkuvõttes objektiivsemaks osutuda (näiteks ei näe ma põhjust, miks eelistada FMA-d FMA:B-le, kuigi ka esimene on hea anime ja mitmes osas ka uuemast parem. Nostalgia tõttu eelistan ma isiklikult esimest, kuid suudan näha igati uue väärtust).

Teiseks, mis seal salata, ka anime uudsus on kadunud. Kõige keskpärasem sari suutis minus algusaastatel tekitada kordumatut põnevust ja pinget. Eks noorus mängis ka oma rolli, aga põhjendada saab seda ka tundmatusse ja eksootilisse maailma sukeldumisega - ma olin tollal vapustatud, et multifilmides näidatakse selliseid asju, käsitletakse selliseid teemasid. Viimast palun mitte mõista vaid porno ja vägivalla imetlemisena, sest kuigi ka faktil, et tisse näidati, oli oma roll (varem selles meediumis kogemata), pean rohkemgi silmas siirast põnevust, maailmade ning lugude tõsiseltvõetavust.

Kuid nostalgilise heietaja maski heites ütlen nüüd väga mundaanse põhjuse, miks mitme kuu jooksul pole siia midagi kirjutanud: nimelt puudub personaalne arvuti ja raamatukogus animed ei vaata ega arvustusi ei tee. Kuid küll ükskord saabub aega, mil Ummi lubatud tanukimultika kirjelduse saab (kui ta seda ise enne ei tee!).

Mis haarde laiendamisse puutub, siis ei usu, et see foorumile kuidagi elustavalt mõjub. Inimestel on lugemiseks-kirjutamiseks vaba voli ja kui seltskond ei haaku või - mis on ka juhtunud - seltskonna suhtlusvajadus on muudes ringides rahuldatud, pole midagi teha. Ning huvialade käsitlus võib olla nagu erick_schultsil, kus "kirjutamine" nimekirja ei jõudnudki. Ja siingi on mure - nagu 90ndate muusika, pole kirjutamine enam popp. Ma jään siiski lootma comebacki.
_________________
xyz
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Okt 17, 2013 00:12    Teema: Vasta viitega

Ma väga hoolin baka elujärjest. Paraku, nagu cenorig rääkis, on kirjutamine kui hobi mul tagaplaanile jäänud.

Vaadake, enne mu viimast suurt idleperioodi ma olin väga väga väsinud. Ja mida teeb üks väsinud inimene? Mängib dotat. Dota on selline mäng, mida tuleb mängida kahe käega, välja arvatud siis kui sa oled surnud. Surnud olles on sul aega tegeleda muude asjadega nagu kirjutamine - mängus on isegi funktsioon selleks, et oma luuletusi kõigi teiste mängijatega jagada.

Paraku olin ma nii luulelembeline, et dotast sai sõltuvus. See on omamoodi kaval nõks, kuidas see mäng on disainitud. Alguses sa mängid halvasti ja sured hästi palju, nii et sul jääb palju aega luuletada. Mida rohkem aga skill kasvab, seda vähem on aega sul luuletada (mõnes mängus on mul lausa nii vähe kui 2 surma) ning rohkem luuletamiseks tuleb rohkem aega mängida. Nii möödusid mu päevad ja ööd dotat mängides ja luuletades, kuni ma sain aru, et mul pole enam aega animesid vaadata ja nende kohta sisukaid ja asjalikke arvustusi kirjutada.

Spoiler:

ÄRGE MÄNGIGE DOTAT!! mökk!


_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Stopa
kibestunud sotsiopaat


Liitunud: 18 Nov 2008
Postitusi: 1719
Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo

PostitusPostitatud: Nelj Okt 17, 2013 01:50    Teema: Vasta viitega

Ummi kirjutas:

Spoiler:

ÄRGE MÄNGIGE DOTAT!! mökk!



Ma toetan seda sõnumit. Võibolla küll veidi teistel põhjustel, aga ma täiega toetan seda sõnumit!
_________________

Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Tasuja



Liitunud: 13 Veeb 2010
Postitusi: 23
Asukoht: Jäneda

PostitusPostitatud: Nelj Okt 17, 2013 16:23    Teema: Vasta viitega

Kuna minu põhitegevus siin foorumis on postituste lugemine, siis seekord mainiksin, et üks bakalaste põhilisi aruteluteemasi on mitte anime, vaid, mida bakalased bakasse kirjutamise asemel teevad. Viimati juhtus see aprillis.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Soobel



Liitunud: 24 Dets 2007
Postitusi: 344

PostitusPostitatud: Laup Okt 19, 2013 13:09    Teema: Vasta viitega

Ja tegelikult võib süüdistada ka feisspuuki ja sküpet. Baka pole ainus foorum, millel vinn justkui maha käib. Inimesed kolivad oma lobisemistega teistesse keskkondadesse. Mis muidugi ei tähenda seda, et foorumid nüüd kinni peaks panema. Las olla edasi. Ja modedel ka elu kergem kui vähem kakeldakse ja läbustatakse.
_________________

Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tõrvik



Liitunud: 26 Apr 2006
Postitusi: 477
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Okt 26, 2013 15:36    Teema: Vasta viitega

Ega keegi tea kust oleks võimalik osta poroloni nii 100x100cm suured.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
dipsy
katto katto KATTO!!


Liitunud: 25 Juun 2006
Postitusi: 1239
Asukoht: tln

PostitusPostitatud: Nelj Okt 31, 2013 11:59    Teema: Vasta viitega

Miks on vaja sellist jama müüa?? http://www.mysushi.ee/menu/sushipizza/
Aru ma ei või---
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Random Hero
muumikontroll


Liitunud: 16 Sept 2007
Postitusi: 712
Asukoht: Kosmos

PostitusPostitatud: Nelj Okt 31, 2013 12:48    Teema: Vasta viitega

sööks sellist asja küll @dipsy.

Miks on hoog maha käinud - vana raskekahurvägi (fushi, vabarna, hjarg, manic) on kõik juba 30nda eluaasta kandis või sellest üle, keskmine põlvkond üritab oma elu joonele saada, pole enam aega arvuti ees istuda ja animet passida, veel vähem on aega selle kohta pikalt kirjutada. Muidugi on kõige vähem aega teemade jaoks "vaatasin esimese osa ära, mis arvate sellest?" mida võib baka arhiivist leida kuhilate kaupa. Uue hooaja animete arvamused lähevad hooaja teemasse, et siis sinna ka unustatud jääda. Noort põlvkonda aga lihtsalt ei huvita baka.ee sarnane reliikvia.

Eks oma puudus ole ka uutest ja hüperaktiivsetest kasutajatest, nagu seda olid omal ajal Karstike, ShinNatsume ja muidugi, kõige jubedam üldse, Random, kes ei kartnud ei hunti, tonti ega banhammerit. Sellised kasutajad töötavad jäälõhkujatena, jättes mulje, et foorum pole surnud ja sinna postitamine pole võrdväärne surnud hobuse togimisega. Vahel tekibki mõni uus nägu, kes teeb paar postitust ja siis haihtub. Palju on ka ka Asashio ja Miyako liikmeid, kes on oma klubitegevuses aktiivsed, aga baka vastu erilist huvi ei tunne.

Ma ei ütleks, et anime on saastaks läinud. Olen jätkuvalt arvamusel, et kui mõni erakordselt hea aastakäik välja arvata, on iga hooaeg välja tulnud animest ca pool puhas saast olnud, proovige leida suvalist 2007 välja tulnud animet, mis pole uusklassikuks saanud - pea võimatu. cenorig ütles õigesti - uudsus on meie jaoks kadunud. Ja kui aega on ühel emme-issi tiiva alt välja lennanud ja oma elu korda seadval inimesel niigi vähevõitu, siis seda lihtsalt ei jätku keskpärase meelelahutuse jaoks.
_________________
Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Vabarnamees
mario with money


Liitunud: 9 Jan 2003
Postitusi: 1802
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Okt 31, 2013 22:59    Teema: Vasta viitega

Oh seda elu-elukest. Enda kaitseks võin öelda, et enamus mu omaaegsetest postitustest siin foorumis ei olnud niiehknii animeteemalised, sest ma pole kunagi suurem asi animevaataja olnud! Samuti tuleb tunnistada, et kuna Soobel'i mainitud muid suhtluskanaleid on aastate jooksul tõesti juurde tulnud, siis on suur osa mu privaatsest ja (pool)avalikust mölast tõesti lihtsalt neisse üle kandunud. Raske öelda, kas baka.ee sellest pigem võitnud või kaotanud on, aga oma osa foorumi soikujäämisel mul kindlasti on (isegi kui mu tegevus selle "hoidjana" kõrvale jätta), nagu ka paljudel teistel kõrvalejääjatel.

Pentsiku poole pealt märgiksin, et tegin endale veebruaris MyAnimeListi konto ja võtsin selle üleeile ka lõpuks kasutusele, üritades sinna nüüd jõudumööda infot lisada. Kahjuks ei mäleta ma enam kõiki neid (kindlasti sadu) seeriaid, mille olen pärast esimese osa vaatamist nn pooleli jätnud, muidu saaks need kohusetundlikult kõik üles märkida ja pärast imetleda, kui palju aega on kulutatud säärase tegevuse peale. Igatahes päris võimas tööriist, oleks aastal 2002 midagi sellist olnud. Siis leidus ainult AniDB ja seegi oli tollal tunduvalt spartalikum sait võrreldes praeguse üsna mitmekülgse inkarnatsiooniga. Muhe

Kui ma siin juba olen, siis paar sõna ka animest. Hakkasin jälle GitS: SAC'i üle vaatama ning loodan seekord ka 2nd GIG-ini jõuda, mis omal ajal vaatamata jäi. Paari viimase aasta animetest jäin hetkel pidama Psycho-Pass'i juurde, mis tundub esimese osa põhjal päris huvitav, ehkki oma teemakäsitluselt lihtsustatumgi veel kui GitS'ist tuttavad lõputud heietused inimlikkuse ja tehislikkuse suhte üle. Eks näis, kuidas edasi.
_________________
Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
cenorig



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 1695

PostitusPostitatud: Laup Nov 02, 2013 13:09    Teema: Vasta viitega

Vau, vabarna MaL on küll lahe! Täpsemalt on lahe see, et sa selle loomise ette võtsid, kuigi tundub, et sa oled ka väga lahke hindaja, mistõttu animesoovitusi on seal raske leida. Aga minu uudishimu kiidab seda projekti.

Ning hoolimata sellest, et ma ise vaatasin näiteks Akirat esimest korda vast paar aastakest tagasi, ei osanud siiski oodata, et sul FLCL, Paprika ja Perfect Blue nägemata. Olid ikkagi sinu aja kõrgteosed.
_________________
xyz
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Will



Liitunud: 11 Märts 2005
Postitusi: 485
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Nov 02, 2013 13:35    Teema: Vasta viitega

Minu meelest pole Bakal häda midagi. Sisutühja teksti on vähem kui varem ning sellest lugejana puudust ei tunne.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Vabarnamees
mario with money


Liitunud: 9 Jan 2003
Postitusi: 1802
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Nov 02, 2013 18:34    Teema: Vasta viitega

cenorig kirjutas:
...tundub, et sa oled ka väga lahke hindaja, mistõttu animesoovitusi on seal raske leida

Kriitikameel pole mul tõesti eriti kõrgelt arenenud. Õnneks polnudki mu eesmärk selle nimekirjaga kedagi teist peale iseenda aidata. :)

cenorig kirjutas:
Ning hoolimata sellest, et ma ise vaatasin näiteks Akirat esimest korda vast paar aastakest tagasi, ei osanud siiski oodata, et sul FLCL, Paprika ja Perfect Blue nägemata. Olid ikkagi sinu aja kõrgteosed.

Jah, puudumised on alati kõnekamad kui kohalviibimised, eks. Lisaksin su kummastusele piinlikud faktid, et oman juba hea kuus aastat Paprika ja Tekkonkinkreeti Blu-Ray'sid ning vähemalt neli aastat Honneamise Blu-Ray/DVD box setti. (Viimasest olen isegi paar aastat tagasi Estconil targa näoga ettekande teinud.)

EDIT: Aga nagu vist ka öeldud, on see loend endiselt work in progress. Näiteks meenus mulle just hetk tagasi, et olen ju vaadanud selliseid asju nagu Haruhi esimene hooaeg ja Manabi ning et need mõlemad mulle täitsa meeldisid. Ja kahjuks ei suuda ma ilmselt enam kunagi tuvastada, mitu osa Rurouni Kenshinist ma läbi vaatasin ja mitmenda juures käega lõin.

:P
_________________
Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
Bushidon
sucker mc


Liitunud: 9 Juul 2006
Postitusi: 970
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Nov 06, 2013 16:35    Teema: Vasta viitega

Minu animevaatamine piirudb sellega, et peale Animatsurit tekib väike süümekas, seejärel üritan midagi vaadata ning kui see tehtud, siis sellega asi ka piirdub. Sel aastal vaatasin ära kõik neli Pokemon Originsi osa, aga seda ka paljukestki selle tõttu, et asi oli tihedalt seotud videomängudega - hobiga, mis erinevalt animest, on minu elus olnud tunduvalt püsivam.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
EvilKatarn



Liitunud: 16 Jan 2011
Postitusi: 43
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Nov 08, 2013 16:47    Teema: Vasta viitega

Tegin ka selle myanimelisti. Lõpetades oli üsna tühi tunne sees.
http://myanimelist.net/animelist/GoodKatarn

cenorig kirjutas:
...tundub, et sa oled ka väga lahke hindaja

ehehehheheheheheheheheheheehehheheh
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaoru



Liitunud: 14 Dets 2007
Postitusi: 1264
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Nov 09, 2013 16:01    Teema: Vasta viitega

Eestis elavad Jaapanlased
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
erik_schults



Liitunud: 22 Aug 2007
Postitusi: 1070

PostitusPostitatud: Püh Nov 10, 2013 00:28    Teema: Vasta viitega

EvilKatarn kirjutas:
Tegin ka selle myanimelisti. Lõpetades oli üsna tühi tunne sees.
http://myanimelist.net/animelist/GoodKatarn


Sul on veel palju õppida noor rohutirts!

Anime list ja tuleb nentida, et väga palju animesi on mul märkimata seal (Pole seal midagi uuendanud 2-3 aastat.)
_________________

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 115, 116, 117  Järgmine
Lehekülg 108, lehekülgi kokku 117

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: