OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Ettepanek cosplay alafoorumiks

 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> tagasiside
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
MangaFan



Liitunud: 31 Okt 2008
Postitusi: 26
Asukoht: Saarema/Tartu

PostitusPostitatud: Reede Juun 01, 2012 19:07    Teema: Ettepanek cosplay alafoorumiks Vasta viitega

Teeksin ettepaneku, et cosplayle võiks olla eraldi alafoorum. See oleks koht, kus saaks küsida üksteise käest nõu, arutada cosplay teemadel ja otsida inimesi näiteks grupicosplay jaoks. :)
Kas kellelgi oleks huvi?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
shadowman



Liitunud: 6 Veeb 2007
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Reede Juun 01, 2012 19:36    Teema: Vasta viitega

Aitäh ettepaneku eest.

Minu arvamus on, et alafoorumite loomine peab sündima konkreetsest vajadusest. Praegu ei ole meil bakas isegi ühtki korralikku cosplay teemat, kus mingit aktiivset arutelu toimuks. Seepärast ei näe ma hetkel ka mingit erilist mõtet selleks eraldi alafoorumit teha.

Kui sa aga oled cosplayst huvitatud ja sul on midagi, mida ka teistega jagada või mille üle arutleda - palun väga, tee näiteks Üldise alafoorumi alla vastav teema; kui mingil hetkel hakkab tunduma, et arutelu ei mahu enam ühe või paari teema piiresse ära, siis võime juba mõelda ka spetsiaalse alafoorumi loomise üle. Praegusel hetkel aga tundub mulle, et selleks pole (veel) vajadust.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
cenorig



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 1695

PostitusPostitatud: Reede Juun 01, 2012 23:50    Teema: Vasta viitega

Palvele vastan ma hetkel samal viisil kui shadowman, kuid siiski pani stampvastusest hoiduda soovimine mind pisut mõtlema ja lühikest kaitsekõne kirjutama. Pead murdma hakkasin selle üle, kas baka.ee kui suurim (ning olgem ausad, ainuke tõsiseltvõetav) eestikeelne animekogukond peaks töötama vaid vajaduspõhiselt või peaks foorum tegelema ka tavaliselt animeklubide (i.e Asahio) pärusmaale jääva propaganda- ja arendustööga. Heakene, ma vist suurendan teemaaluse ettevõtmise mastaape, kuid point on see, et mõnda teemat võiks ka peale suruda just kui Lang Kierkegaardi külaraamatukogudesse.

Cosplay subkultuur väärib ja vajab mu meelest ka foorumipoolset toetust, kuivõrd on see suur osa tänapäeva animekultuurist. Tõestusi selle kohta, et ka eesti noort huvitab enda ümberkehastamine lemmiktegelaseks, võib näha igal sügisel Animatsuril. Ka välismaal käiakse, aga nagu foorumist lugeda võib, vähe. Ehk aitaks cosplay propageerimine meid lähendada naabermaade fännidega, kuid piisaks ka sellest, et omade seas olles ei pea algajad entusiastid häbenema, sest eestlase tagasihoidlik mentaliteet on ju teada küll. Kui eesti cosplayeritel pole veel kohta, kus rääkida üritustest ja võrrelda kostüüme, kirjeldada töökulgu ja jagada näpunäiteid, imetleda näidiseid siit ja meretagustest maadest - siis võiks see koht olla baka.ee.

Muidugi, jutt on ilus, aga ma pole isegi kindel, kellele see üleskutse on mõeldud. Nimelt jäävad mulle animetegelaseks ümberkehastumise võlud niisama võõraks kui naiste südamesoovid. Seega ei kavatse ma cosplay teemal ette näidata rohkem algatust, kui siinne pisku seda on. Kahtlen, et ka teised foorumi juhtpulgad sellest väga huvituvad. Minu eesmärk on vaid cosplay fänne julgustada, et ettevõtlikkust ja algatust ei rabata kohe jalust, vähemalt mitte baka.ee-s, vähemalt mitte minu poolt. Ning kui ma näen aktiivseid inimesi arvamas, et cosplay alafoorum tõepoolest huvitab rohkemat kui paari ning et see oleks pikas perspektiivis ka jätkusuutlik, siis kätt ma ette ei pane. Pigem aitan oma häälega kaasa.

***
Seda postitust kirjutades märkasin, et manga alafoorumis on poole aasta jooksul ilmunud vaid peotäis postitusi, needki pea eranditult ostu-müügi kuulutused. Teadmiseks. Seos eelneva jutuga puudub.
_________________
xyz
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Stopa
kibestunud sotsiopaat


Liitunud: 18 Nov 2008
Postitusi: 1719
Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo

PostitusPostitatud: Laup Juun 02, 2012 01:18    Teema: Vasta viitega

meil pole olnud ühtegi cosplay-teemalist teemat isegi vähemalt minu ajal mitte. Alafoorum kõlab nagu seal oleks sama palju diskussiooni kui Pripyatis.
_________________

Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Blawk



Liitunud: 1 Aug 2009
Postitusi: 438

PostitusPostitatud: Laup Juun 02, 2012 02:48    Teema: Vasta viitega

Minu arvates võiks kõik alafoorumid üheks suureks kompotiks sulatada. Palju lõbusam oleks.
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Juun 02, 2012 11:43    Teema: Vasta viitega

Hakkame asjaga pihta siis!
_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Bushidon
sucker mc


Liitunud: 9 Juul 2006
Postitusi: 970
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Juun 03, 2012 10:28    Teema: Vasta viitega

cenorig kirjutas:
Seda postitust kirjutades märkasin, et manga alafoorumis on poole aasta jooksul ilmunud vaid peotäis postitusi, needki pea eranditult ostu-müügi kuulutused. Teadmiseks. Seos eelneva jutuga puudub.

Võtan enda kohustuseks seda asja parandada!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
SilverWolf112



Liitunud: 11 Märts 2012
Postitusi: 174
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Juun 11, 2012 14:26    Teema: Vasta viitega

Kellel cosplay kohta huvi on leiab siit palju huvitavaid pilte http://cosplay.paheal.net/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
teshrin



Liitunud: 18 Aug 2009
Postitusi: 532
Asukoht: Fujoshi land

PostitusPostitatud: Nelj Sept 27, 2012 15:15    Teema: Vasta viitega

See cosplay teema, mis Üldise alafoorumi teemadeassortiisse tehtud, on teadmata põhjustel üsna ebaaktiivne olnud. Eraldi alafoorumit poleks küll mõtet teha - pigem Facebooki grupp, kus asjade arutamine ehk pisut lihtsam oleks (ja rohkem tagasisidet saaks). Ka mina oleksin huvitatud rohkem cosplay teemal arutlemisest, aga siiani olen ka ilma spetsiaalse alafoorumita hakkama saanud.

Idee iseenesest on hea. Seda rakendada ehk siis, kui cosplay veelgi populaarsust kogunud on ja, nagu öeldud, selle alafoorumi jaoks vajadus tekib.
_________________
You're only young once, but you can be immature forever.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
MetsJeesus



Liitunud: 8 Okt 2011
Postitusi: 33
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Sept 27, 2012 18:48    Teema: Vasta viitega

Minu arvates kuluks cosplay alafoorum ära küll. Vähemalt oleks see mõtekam kui facebooki teha mingi grupp.

Kõigepealt arvan, et selle alafoorumi mõte ei oleks mingisugune aktiivne suhtlusringkond vaid selline täienev informatsiooni kogum, kus ka küsimuste korral on kiirelt ka vastuseid oodata.

Facebookis näed kõigepealt hetkel aktiivseid ja uuemaid teemasid ja kokku tuleb üleüldse seal üks suur segadus ja vajaliku informatsiooni leidmine võib raskeks muutuda ja selle tõttu igasugused teemad muudkui korduda. Foorumis, aga on teemadel ilusti pealkirjad olemas.

Facebooki grupil ei oleks ka veel sellepärast mõtet, et iga inimene kellel on cosplay huvi ei leiaks seda eriti üles ja oleks rohkem selline kogenud cosplayeritest koosnev grupp, aga bakat ma arvan, et teab enamus inimesi kellel on ka cosplay tegemise huvi.

Ning ma arvan, et see alafoorum just tõstaksgi cosplayde populaarsust, sest kõige rohkem kuluks selline asi ära algajatele (eriti oma esimese cosplay tegijatele), kes siis saavad kogenud cosplayeritelt abi ja julgustust.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
Random Hero
muumikontroll


Liitunud: 16 Sept 2007
Postitusi: 712
Asukoht: Kosmos

PostitusPostitatud: Nelj Sept 27, 2012 21:37    Teema: Vasta viitega

teshrin kirjutas:
Eraldi alafoorumit poleks küll mõtet teha - pigem Facebooki grupp, kus asjade arutamine ehk pisut lihtsam oleks (ja rohkem tagasisidet saaks)


Mulle meeldib, et baka administratsiooni suhtumine on viinud inimesed mõttelaadini: "aga miks teha asja foorumis, kus seda ei soosita, otsime alternatiive."

Käin päris mitmes foorumis, kus isegi mu bookmark viib ainult ühe kindla alafoorumini, postituste arv on ka päris pädev juba. Miks on baka administratsioon vastu ideele, et erinevad alafoorumid erinevatele inimestele. Oman üht irc kanalit, mis on pärast (ja natuke ka enne) täis (laua)mängudest jauramist, ju pole vaestel entusiastidel kusagilt mujalt uusi inimesi otsida. Isegi kui need inimesed ei kirjuta animetutvustusi või heieta manga teemal, olid nad animatsuril kohal ja on muidu ka toredad. Miks ei võiks neil olla omaette jutunurk?
"Aga tee teema üldise alla ja kui veel teemasid tuleb, mõtleme millegi üle," ütleb administratsioon. Kui paljud, kes igapäevaselt igavuse peletamiseks bakat ei loe, sellist teemat märkavad? Kui paljud üldse uut teemat alustada julgevad? Iga kord kui keegi hakkab näiteks lauamängudest rääkima, tahaks ma isikule ajaleherulliga üle pea lajatada, aga kui nad teeks seda oma fooruminurgas, räägiks terminites, millest teised ei peagi aru saama, oleks ju kõik õnnelikud.

Praegu on meil üks cosplay teema. Pooled postitused on eimillestki ja parukatest. Jumal tänatud, et rohkem postitusi pole, muidu oleks täiesti segadus. Täiuslikus foorumis (olen kunagi sellise ülesehitusega näinud) oleks cosplay alafoorum. Seal oleks ilusti järjest teemad:

Suika Ibuki (tvk) - "tere olen tiivik ja see aasta tegin Touhou 7.5 Immaterial and Missing Power tegelse Suika Ibuki cosplayd *pilt*. Poolik kostüüm: *pilt*. Verine pöial: *pilt*"
Edward Elric (inz_002) "ehk hommikumantel on seksikas"
Metal Gear Solid (Si3) - "kuidas sellise kiivriga hingata"
Kuidas parukat sättida? (shadowman) - 2 lehekülge nõuandeid.

Jube, onju. Sama kohutavalt võiks üles ehitada mängude alafoorumi. Kes tahaks rääkida touhoust, kes visual novelitest, sekka mõni lauamäng kabest BSG'ni. Kõige suurem ohver oleks baka esilehe kujundus, viie alateema ja selle ees oleva neiukese pildi asemel oleks neid seitse või rohkem.

See on praegu ainult minu arvamus, kutsun üles kasutajaid oma arvamust ütlema - kas eraldi cosplay ja (laua)mängude (ja võib-olla tulevikus veel mõne asja) alafoorumid sellisel näitel, mis ma tõin, oleks hea või halb variant. Eriti hea oleks muidugi, kui inimesed, kes on asja poolt, ei tõstaks lihtsalt näppu, vaid teeksidki IGA huvitava asja kohta oma teema, just etteantud näitel. Tahad mõnest mängust rääkida - tee teema. Tahad oma kostüümi näidata - tee ENDA teema. Lae pilte, räägi kogemustest, kiru kasvõi postiljoni. Miks mitte taaselustada omaloomingu alafoorum? Ma küll teeks enda fototeema, pakun, et Silverwolf samamoodi. Inzu näitaks joonistusi jne. Administratsioon ise ju julgustas selle teema alguses, seega pole spämm.
_________________
Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
shadowman



Liitunud: 6 Veeb 2007
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Nelj Sept 27, 2012 21:55    Teema: Vasta viitega

Random Hero kirjutas:
Täiuslikus foorumis

Täiuslikus foorumis sinu täiuslikus maailmas, sa vist tahtsid öeda? Olen endiselt arvamusel, et üksnes alafoorumite lisamine ei tekita diskussiooni.

Palun väga, tee oma fototeema ülidsesse alafoorumisse. Samuti pole mul midagi selle vastu, kui seal samas on tvk_ suikateema või inzu hommikumantliteema. Visual novelite teema on meil on täiesti olemas, sinna aegajalt mõni postitus ilmub, aga üsna harva ja mingit tõisemat arutelu ei toimu. Äkki peaks nende jaoks ka eraldi alafoorumi tegema?

Lohutuseks võin aga öelda, et uues bakas, millal iganes see valmis saab (ei seisa minu taga), saavad asjad märksa teistmoodi olema ja sinu soov, et mängude, cosplay ja mille iganes jaoks eraldi nurgake leida, saab mõnes mõttes rahuldatud. Seniks aga paluks kannatust.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Muhv



Liitunud: 25 Sept 2012
Postitusi: 6

PostitusPostitatud: Nelj Sept 27, 2012 23:28    Teema: Vasta viitega

Kusjuures, kui juba huvi üles näidatakse alamfoorumi eksisteerimise vastu siis on kriitiline mass juba kindlasti olemas.

Kõike ei pea tingimata maha tegema, sellest muudatusest mingit kahju ju tulla ei saa. Asi saab AINULT paremaks minna, arvestades et vabalt kõrgematesse kümnendatesse küündivate cosplay'vate kasutajate peale on paar-kolm suht spetsiiflist topicut alamfoorumis mis tundub esmapilgul rohkem kui 4chani reinkarnatsioon.

Kus on koht kus cosplay-alaseid küsimusi küsida? On see kuskil märgitud uute(ning vb ka vanemate) liikmete jaoks et nad teaksid kuhu on OK oma mure istutada ilma modereeritud saamata?
Kus on koht oma cosplay-ideede ning vahtkummist ja epo-liimist e-peeniste jagamiseks ning võrdlemiseks?
Ma olen on-again-off-again lurkinud juba aastaid, a siin ei paistnud kunagi piisavalt struktuuri actual elutegevuse jaoks olevat.
I guess mingid maagilised peidetud alafoorumid õitsevad oma nurkades, kuid meie, sissejalutav lihtrahvas, sinna ei saa ju :(


Või mõni adminitest äkki solvub kui foorumi mainil on Cosplay kirjas?

Jess, esimene post mölisev post!

Peace out,
-Muhv
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
cenorig



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 1695

PostitusPostitatud: Reede Sept 28, 2012 03:22    Teema: Vasta viitega

Esmalt, lgp Muhv, tere tulemast foorumisse!

Kindlasti on absurdne väita, et "kui huvi üles näidatakse" = kriitiline mass. Maagilisi alafoorumeid pole, küll aga paar salastatut, kuid sealne õitseng on võrreldav Sahara omaga ning nende avalikustamine ei annaks kasutajaile mingeid väärtusi. Samuti ei usu, et keegi cosplay nime mainimisest punastama hakkab. Ühtlasi lisan, et minu elukogemus on näidanud korrelatsiooni puudumist foorumi struktuuri ja elutegevuse vahel. Kui on jutumaiaid huvilisi, leiavad nad kommunikatsiooniks viise sõltumata suurte ninade ebapädevusest.

Muus osas ma aga nõustun sinu postiga ja ka Random Hero omaga. Üldjuhul muudatused kahju ei tee ja proovida võib. Äkki elavdab foorumit, kutsub uusi tegelasi liituma. Põhimõtteliselt ma soovisin näha natuke rohkem initsiatiivi, sest olen loomult inimene, kes ei osta midagi kodu dekoreerimiseks enne pikka kaalutelu ja mulle ei meeldi innu ajel muretsetud mööbel või maalid, mis kuu aja pärast igavust tekitavad. Ma ei soovi, et esilehel kollitaks mõni alafoorum eelmainitud Pripyatina. Ning tundub, et ka ülejäänud seltskond siin evib vähemalt mõningaid sarnaseid iseloomuomadusi, eriti mis puutub tagasihoidlikkusse, reserveeritusse ja nostalgiasse klammerdumisse. Ma ei ütle, et need soovitud omadused on, aga hetkel see nii on ja maksja tellib muusika.

Selle "administratsiooniga" on veel see mure, et vaevalt pooled meist külastavad foorumit aktiivselt ning need pooledki hoiavad enamjaolt suud vakka. Kuna mu mõte juba voolama hakkas - nagu sellistel juhtudel ikka, tekib tahtmine ühelt teemast hoopis teisele hüpata - siis julgen ka küsida, et ehk oleks paslik mingil hetkel vanadel peerudel taganeda ja anda mänguplats - olgu siis vanuselt või südamelt - noorematele. Ning kui plats lagastakse ja lõhutakse, või ükskõik kuidas ümber kujundatakse - sest muutused on vanurite suurim hirm, eriti paigas, mis eostamisest saati muutumatuna püsinud - siis see kuulub ikkagi noortele, käes on nende kord seal lõbutseda. Oijaa...

Lähiajal seda vist siiski ei juhtu. Senikaua peame meeles, et baka2.0 on välja lubatud ning saabub üsna pea.
Lihtsalt istuge ja oodake pisut. Varsti. Varsti...



Põmst olen siiski cosplay-foorumi poolt.
_________________
xyz
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tvk_



Liitunud: 8 Aug 2010
Postitusi: 204

PostitusPostitatud: Reede Sept 28, 2012 09:22    Teema: Vasta viitega

Mulle jääb ikkagi segaseks, miks te nii kramplikult kardate, et uus alafoorum ei saa esimese ööga ülipopulaarseks. Ja kui jääbki võrdlemisi tühjaks ülejäänud foorumiga võrreldes? So what? Kas internet saab otsa siis? See on foorum animest ja mangast ja seotud üritustest ja muudest hobidest, see ei pea välja nägema super-ametlik või ülipopulaarne või üldse mingeid eesmärke täitma peale selle, et inimestel mõnus oleks passida siin. Te ei maksa ju baka halduse eest alafoorumi kaupa, no?

Ka muudes alafoorumites on aktiivseid threade ka korraga vaid käputäis, äkki peaks neid ka siis kärpima? Paneks äkki kõik juba üldise alla? Ei ole ju mõtet hoida üritusi ega mangat elus kui need 3 korraga aktiivset threadi saaks olla ka üldise all? Mis vahet on vanadel alafoorumitel ja spekuleeritaval uuel?

Ei, nagu tõsiselt, üldise alt on supernõme asju leida üles, sest üldine on ennast juba ammendanud. Üldise alla käivad threadid a'la "mis koolis käin" ja "mis emomuusikat hetkel kuulan". Aga arvata, et mugavam on kaevata sealt mingit ÜHTE, GODDAMN, THREADI on samuti naljakas. Ja jumal hoidku, kui keegi kogemata teeb millegi küsimiseks topelt-teema, siis läheb terve maailm katki.

Uutes alafoorumites Suurt Baka Aktiivsuse Päästjat (tm) näha on narrus, lõpetage ära. See foorum on sama surnud kui õhtul kalaturult ostetud, well, kala. Erinevad hobidega seotud alafoorumid aitaks hõlpsamini huvipakkuvaid teemasid leida ja teeks kõigi elu lihtsamaks. Ja kui juhtkond leiab, et pole aega, kibedasti tahaks aga pole aega, siis siin on teie võimalus pärandada oma positsioone ja võtta kogu olukorda lebomalt - see on siiski kõigest hobifoorum. Te olete vägaväga tublid olnud, aga ärge võtke seda foorumit kui tüütut kohustust, selline suhtumine rikub kõigil tuju ära.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
shadowman



Liitunud: 6 Veeb 2007
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Reede Sept 28, 2012 10:27    Teema: Vasta viitega

Rääkisin Vabarnamehega ja leppisime kokku, et pole mõtet rahva tahtele vastu seista. Kuna ka cenorig ei paist asjale vastu olevat, siis alates tänasest on bakas kaks uut alafoorumit: Mängud ja Cosplay. Tõestagem siis nende foorumite elujõulisust!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Sept 28, 2012 10:33    Teema: Vasta viitega

Populistid!
_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Random Hero
muumikontroll


Liitunud: 16 Sept 2007
Postitusi: 712
Asukoht: Kosmos

PostitusPostitatud: Reede Sept 28, 2012 10:46    Teema: Vasta viitega

whooooaaaaaa, bakas sai midagi tehtud? Ring head õlut administratsioonile!
_________________
Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Stopa
kibestunud sotsiopaat


Liitunud: 18 Nov 2008
Postitusi: 1719
Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo

PostitusPostitatud: Reede Sept 28, 2012 16:01    Teema: Vasta viitega

pfft, sellouts
_________________

Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
mimmu
hilja juba


Liitunud: 22 Apr 2005
Postitusi: 1270
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Püh Sept 30, 2012 16:23    Teema: Vasta viitega

mökk!
Kui juba alafoorumite lahmimiseks läinud on, siis ma tahaksin enda pühamut ka palun. Riimis, kui võimalik.
_________________
Onu Vanja kurvad püksid
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> tagasiside Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: