OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

2012 Suvel välja tulevad animed.
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Juul 24, 2012 15:15    Teema: Vasta viitega

Petsu kirjutas:
Küsimus keegi ei tea kuna võib välja tulla Highschool of the Death season 2 ise kuulsin et novembris kuid kas keegi muud infot teab
_________________________________________________________________________________________________
Happybunny Happybunny !!!Yataaa!!! Happybunny Happybunny

Ma just tahtsin sulle öelda, et see on Dead mitte Death, aga siis ma märkasin, et tegelikult peaks sulle ütlema, et profiili alt saad sa endale ka signatuuri panna, nii et sa ei pea seda kopeerima iga postituse otsa.
_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Shirotoki



Liitunud: 11 Veeb 2010
Postitusi: 333
Asukoht: Põltsamaa/Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Aug 04, 2012 19:47    Teema: Vasta viitega

Kingdom – Sõdivate riikide aegne Hiina, mis ei näe üldse välja nagu sõdivate riikide aegne Hiina. Peategelane on vist sündides peapeale kukkunud poiss, kes ei oska muud teha, kui karjuda nagu segane ja võidelda. Intelligents puudub. Üldiselt tundus väga igava animena ning ma droppisin pärast teist osa. 4/10

Chouyaku Hyakunin Isshu: Uta Koi – Räägib Heiani aegsest Jaapanist, kus peaaegu kõik mehed on muudetud eriti kuumadeks bishouneniteks, kes ei näe eriti ajastu moodi välja. Lugu käsitleb ajalooliselt eksisteerivat ning väga kuulsat 100 luuletuse kogu, mille kirjutas Fujiwara Teika (neid luuletusi kasutatakse Karuta kaardimängus muide, teadmiseks kõigile Chihayafuru fännidele). Episoodides jutustatakse ümber nendes luuletustes kujutatavaid armulugusid - minu meelest kuidagi väga maitsetult. Üpris paljud ütlevad, et see on nauditav anime, kuid sellises shoujo stiilis romance mulle eriti ei istu. Dropped. 5/10

Yuruyuri 2 – Sama mis eelmine Yuruyuri. Moeblob, kus väikesed tüdrukud teevad armsaid asju. 3/10.

Natsuyuki Rendezvous – Josei on suhteliselt haruldane zanr ning seda ei kohta eriti tihti. Ma isiklikult ei saa aru miks, sest üldjuhul on see nii palju parem, kui shoujo (neile inimestele, kes vähem teavad, siis Josei ja Shoujo on naistele sama mis meestele Seinen ja Shounen). Natsuyuki on võrdlemisi nauditav suhtedraama, mis räägib lillepoest, mille assistent armub oma ülemusse ära. Ülemus on aga lesk ning leinab endiselt oma meest. Äge on aga see, et poes kummitab ülemuse mees veel ning ainult see assistent on võimeline teda nägema. Nende kahe suhtlemine on… väga naljakas LaLaLaa Võiks öelda, et Natsuyuki on tragikomöödia. 6/10.

Dakara Boku wa, H ga Dekinai – Las ma tõlgin selle teile eesti keelde: „Ja seepärast ma ei saa seksida.“ Pervertne poiss teeb lepingu ülimalt kuuma surma jumalannaga, kes kasutab tema peenise jõudu, et eksisteerida vms. Seepärast ei saa aga meie õnnetu kangelane nautida paljusid asju mida teismelised poisid naudivad. Üks täielik ero, tits and ass fan service lugu, mis on täielik mõttetus. 3/10.

Muv-luv Alternative: Total Eclipse – See anime on tekitanud väga vastakaid emotsioone see hooaeg ning ma ei oska ka päris hästi sellesse kuidagi suhtuda. See on tehtud ühe ÜLIHEA Visual Noveli põhjal, kuid selle asemel, et panna VNi story leiab see aset vaid samas maailmas, ehk siis sidestory. Esmapilgul võib öelda, et tegu on ülimalt sünge ja düstoopse tulevikuga, kus inimkond on peaaegu ära hävitatud tulnuka rassi poolt, mille ühine koodnimi on BETA (pmst zergid) ning viimased allesjäänud inimeste alad üritavad neile mechadega võideldes vastu seista. Ma sattusin tõeliselt vaimustusse sellest pärast teist osa, sest see oli ülimalt verine, sadistlik, eepiline ja tappis peaaegu kõik tegelased maha. Lugu andis väga hästi edasi seda lootusetut olukorda, kus kõik surid ja palju lootust ellu jääda pole. Aga siis juhtus mingi veider twist ja lugu keris paar aastat edasi ja nüüd on olukord kuidagi stabiliseerunud ja ühtäkki on anime täis lollakat fanservicet, nõmedaid nalju ning tobedaid rassilisi stereotüüpe. Kuhu minu eepiline mecha saaga jäi? T_T Loodan vaikselt, et äkki tuleb veel tagasi. Also, selles sarjas on tõeliselt vinged mecha disainid. Sellele animele läheb ka aasta kõige stiilsema anime openingu tiitel. Ma ei oska skoorida hetkel.

Koi to Senkyo to Chocolate – Slice of life kooli komöödia, mis üritab edasi anda mingit haledat fan servicet ja veel haledamat komöödiat. Täielik läbikukkumine. 3/10

Dog Days 2 - Samasugune jube pask fantaasia nagu selle esimene hooaegki. Üritab olla mingi nunnu, armas, fluffy fantaasia. 3/10

Oda Nobunaga no Yabou – Üks järjekordsetest „kõigi Jaapanite sõdivate riikide ajastu kindralid on asendatud väikeste armaste tüdrukutega“ anime. Rohkem pole vaja midagi öelda. 4/10.

Kyoukai Senjou no Horizon II – See on teatud mõttes väga omapärane anime. Nimelt mitte keegi ei saa aru, mis seal toimub xD Foorumites sageli on see jutuks tulnud, et keegi isegi ei ürita enam aru saada mis jabur jauramine seal käib. Igaljuhul…. on mingi kauge tulevik ja erinevad riigid (ja mitte riigid) lasevad lendavate linnadega ringi ja…ja….hmm… I give up. Kui täiesti arusaamatu plot kõrvale jäta on tegu fan service, big tits action komöödiaga, mis on niivõrd jabur, et ma tahan isegi vaadata seda 5/10.

Binbou-gami ga! – See hooaeg on tulnud kaks suurepärast komöödiat. Binbou gami on üks neist. Lugu räägib siis ühest tüdrukust, kellel on ebanormaalselt palju õnne elus. Ta on ilus populaarne, armastatud ja tal on absoluutselt kõik, mis ta tahab. Küll aga jumalad avastavad, et selles asjas on midagi kahtlast ja selleks, et see tüdruk ei imeks ümbritsevaid inimesi õnnest tühjaks saadavat tema juurde ebaõnne jumala, kelle ülesanne on üritada tema õnne vähenda. Nii algab üks hull rindapistmine nende kahe vahel, millest saab üks tõeliselt naljakas slapstick huumor. Animel on ka hea opening. 7/10.

Hakuouki: Reimei-roku – Prequel kõigile eelmistele Hakuouki sarjadele ning räägib Shinsengumi loomisest. Kogu anime on täis bishouneneid ning on ausaltöeldes ühe samurai anime kohta minu jaoks liiga igav. 5/10.

Kono Naka ni Hitori, Imouto ga Iru! – Tõlge: „Nende seas on minu väike õde!“ Huvitav, et sellised pikkade pealkirjadega animed on peaaegu alati kohutavalt halvad. See jätkab trendi. Mingi tüüp peab päranduse saamiseks omale tüdruku leidma. Ta kolib uude kooli, et otsida, kuid selgub, et üks tüdrukutest võib olla tema sünnist lahutatud õde. Muidugi kõik tüdrukud tahavad tema…jamh. 3/10.

Ebiten: Koritsu Ebisugawa Kokukou Tenmon Bu – Tõestab seda, millest just üleval kirjutasin. 4/10.

Tari Tari – Ma olin täiesti kindel, et dropin selle pärast esimest osa. See tundus täpselt nagu Hanasaku Iroha ripoff (ja Hanasaku Iroha oli võrdlemisi kehv melodraama). See lõhnas väga „cute girls doping cute stuff“ järgi. Välimus oli aga õnneks petlik ning kogu asjast arenes välja üle tüki aja üks parimaid draamasid. Räägib kolmest tüdrukust ja kahest poisist, kes avavad koori oma koolis ning nende tegevustest ja eluprobleemidest. Selle hooaja suurim üllataja – seda meeldivalt. 7/10.

Campione – Jumala suvaline keskkooli poiss saab jumalikud võimed omale iidse artefakti läbi ja siis kõik supervõimetega maagilised tüdrukud tahavad teda. 4/10.

La Storia della Arcana Famiglia – See lugu omaks potentsiaali action shounenina, kuid see saadetakse kõik lihtsalt vastu tuult. Selle asemel on hoopis „mingisugune vahepeal action reverse harem something something.“ On mingisugune Itaalia laadne saar ja seal on mingi maffia? perekond, kus ülikondades bishounenid omavad maagilisi võimeid ja fancy relvi. Perekonna boss kuulutab välja suure tournamendi ja kes selle võidab saab tema tütrega abielluda. Tournamendi asemel näitavad osad aga hoopis kuidas nad päästavad kassipoegi, küpsetavad pirukaid ja aitavad kohalike inimesi. Seal koguaeg viidatakse suurtele ploti arengutele, aga mitte midagi ei toimu lihtsalt! 5/10

Hagure Yuusha no Estetica – Ma pole kindel kumb on selle hooaja suurim perverssus, kas Dakara Boku wa, H ga Dekinai või see. Mingisugune fantaasia maailm, kus peategelane on ülimalt võimas kangelane ja sõdalane ning samas täielik pervert, kelle ümber koguneb haarem tüdrukuid kelle tisse ja muid kehaosi ta koguaeg katsub. No kurat küll, tehku siis anime kus nad kepivad vähemalt! Aga ei, see on üks neist TV legal pervert animetest, kus ei ole ei ploti ega korralikku nagistamist ka. 3/10

Rinne no Lagrange 2 – Rinne no Lagrange esimene hooaeg möödus nii, et ma pidin seda koguaeg äärepealt droppima, kuid jäin ikkagi selle juurde. Peategelane on täielik retard ning anime on moed täis, kuid üllatavalt selgus lõpuks, et sellel on päris ambitsioonikas sci fi plot. Teine hooaeg panebki sellele plotile rohkem rõhu, muutudes hoopiski Space Operaks ning nüüd mulle juba isegi peaaegu meeldib see. Peategelane on endiselt puupea, kuid tema tegevused ei oma nüüd vähemalt esmapilgul nii palju kaalu. Pmst on lugu kolmest tüdrukust, kelle kätte sattuvad jumalikult võimsad iidsed mechad, mis on võimelised hävitama terveid planeete, kuid nad ei oska neid eriti kasutada. Erinevad galaktika suured riigid sattuvad muidugi poliitilisse kriisi ja võib puhkeda üks suur kosmose sõda, kui asja ei lahendata. Seal on ka veel mingid iidsed ennustused ja muud saladused ka, millest ma pole veel sotti saanud. Potensiaali on igaljuhul asjal. 6/10.

Joshiraku – Umbes Lucky Star stiilis komöödia (aga mitte nii hea) Saynoara Zetsubou Sensei loojalt. Selle komöödiaga on üks keeruline lugu. Nimelt ta teeb tohutult palju nalju jaapani keele ümber ning jaapani kultuuri „inside“ asjade ümber. Sellised asju on aga peaaegu võimatu inglise keelde tõlkida nii, et see naljakana tunduks. Enamus selle anime sisust läheb tõlkes kaduma. 5/10.

Kokoro Konnect – Veel üks väga positiivselt üllataja. Sarnaselt Tari Tariga ei oodanud ma sellest alguses palju, kuid ostus väga tasemel draamaks. Kokoro Konnect lisab üleloomuliku elemendi ka sisse ning teeb sellega head tööd. Nimelt üks seltskond noori koolist hakkavad mingil kummalisel põhjusel kehasid vahetama ühel hetkel ja see põhjustab palju segadust ja huumorit. Peagi hakkavad selguma ka kehade vahetuse tagamaad ning kõigi personaalsed traumad ja saladused. Dialoog on võrratu. 7/10 (võib tõusta skooris kõrgemale veel).

Jinrui wa Suitai Shimashita – Enne mainisin, et see hooaeg tuli kaks head komöödia animet, millest üks on Binbou-gami ga! Teine oleks siis see. Kui Binbou-gami läheb sellise slapstick jalaga perse huumori peale välja (ja ta teeb seda hästi), siis Jinrui wa Suitai Shimasta teeb hoopis palju peenemat sorti huumorit. See sari on mustast huumorist ja irooniast nõretav satiir, mille kogu peamine point seisneb selle ümber, et kaugel tulevikus on inimkond täiesti alla käinud ja läbi peategelase narratiivi näitab, mis inimestest saanud on. Selline komöödia ei pruugi kõigile sobida ja leidub palju neid, kes ei leia sellest palju naljakat, kuid, kui sa saad aru mida nad mõtlevad seal siis on see puhas kuld. Minu jaoks on see igal juhul üle mitme aasta parim komöödia. Ühtlasi on ilmselt selles animes minu lemmik naissoost peategelane. 8/10.

Sword Art Online – Selle hooaja kõige suurem staar, millest kõik anime foorumid kihavad hetkel. SAO’l on võrdselt palju vihkajaid ja armastajaid, kuid kõigil on alati midagi öelda selle kohta. Isegi Baka.ee’s, kus eestlased eriti ainimete üle ei vaidle on SAO tekitanud ühe tulise vaidlusteema. Anime on tehtud novellide järgi, mis on hetkel Jaapanis väga kuulsad ning isegi MAL’is istuvad SAO novellid neljandal kohal, mis teeb sellest kõige kõrgema skooriga MAL’i novelli üldse. Nagu aru saate, siis hype on ikka täiesti laes. Üldiselt kuulun mina SAO paljude pooldajate hulka ning hoolimata selle mõningatest vigadest on tegu suurepärase teosega. Lähitulevikus on arvutimängude firmad jõudnud sellisele tasemele, kus on võimalik mängu inimajuga otseselt ühendada luues nii hästi „reaalseid“ mänge. Massive Multiplayer Online RPG Sword Art Online on neist uusim ja kuulsaim ja tõmbab kohe alguses väga palju mängijaid ligi. Küll aga on MMO serverid jõudnud olla vaid ühe päeva lahti, kui inimesed hakkavad vaikselt avastama, et sellist võimalust menüüs ei eksisteerigi nagu „log out.“ Tuleb välja, et SAO loojal pole peas kõik korras olnud ning ta on teinud mängust ühe suure surmalõksu, kust on võimatu välja saada. Ühtlasi on inimese ajuga ühendatud seadeldiste küljes spets programmid, mis kõrvetavad aju ära, kui mängus surma saad või, kui keegi üritab mängu väljastpoolt katkestada. Tuhandetest inimestest saavad ühtäkki pantvangid elu ja surma RPG’s, kust välja saab ainult torni süsteemis maailma viimasele tasandile jõudes. Päriselus toimetatakse kõik mängu kätte jäänud koomas inimesed haiglatesse, kus nad pannakse tilgutite jms asjade alla. Mängus sees hakkavad inimesed väga kiiresti surema NPC’de (ja mõnikord ka PK’de) käe läbi ning lugu võtab üpris dramaatilised toonid (ja dropib need vahepeal). Väga paljud tegelased surevad. Peategelasi on kaks. Kirito ja Asuna (peamiselt siiski Kirito). Kirito oli beta tester, mis annab talle mõningaid eeliseid teadmiste osas ja ta areneb suhtelisel kiiresti.
Animel on väga ilusad visuaalid (kolmanda osa lumi oli ikka super tasemel). 9/10.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
chew



Liitunud: 15 Juul 2012
Postitusi: 26
Asukoht: tallinn

PostitusPostitatud: Püh Aug 05, 2012 04:24    Teema: Vasta viitega

@shirotoki:

muuga võib üldiselt nõustuda, aga Hagure Yuusha no Estetica küll nii viletsat hinnagut ei vääri. tundub, et nägid nibusid ja kohe tekkisid eelarvamused - leidub ka häid sarju, kus on fanservice'it. peategelane pole pervert, ta on lihtsalt kuradi badass tüüp, mis on ecchi / shounen zanrites haruldane, kuna enamasti on neis nõrga isiksusega peategelased. tal pole ka haaremit, pigem tal on anti-haarem, st neiud kes suhtuvad temasse skeptiliselt ja ei salli teda, ja ainult korraks peaaegu mõtlevad ümber, kui ta jälle sitaks badass on. kehaosade katsumist on siiani olnud ainult ühe korra, nii et valed üldistused, igas osas pole üldse service'it, nii et ei mängita ainult ecchi peale välja. Dakara Boku wa, H ga Dekinai-ga ei anna küll võrrelda, sest Esteticas on ka üsna cool ja originaalne setting ja üldse seda on hea vaadata. pigem oleks 5/10 selle jaoks viisakam hinnang.

ja nagu ma juba teises teemas kirjutasin, siis sword art online mulle ei meeldi, see on emo crap, ja lihtsalt igav, nõustun et sõltub ehk maitsest, aga 9/10 tundub sellele siiski üle pakutud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Stopa
kibestunud sotsiopaat


Liitunud: 18 Nov 2008
Postitusi: 1719
Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo

PostitusPostitatud: Püh Aug 05, 2012 10:39    Teema: Vasta viitega

whut
_________________

Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.


Viimati muutis seda Stopa (Püh Aug 05, 2012 11:36). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
erik_schults



Liitunud: 22 Aug 2007
Postitusi: 1070

PostitusPostitatud: Püh Aug 05, 2012 10:52    Teema: Vasta viitega

Hagure Yuusha no Estetica on mul teine anime, millel mul silm on peal.
Peategelane on suhteliselt huvitav, ning setting on samuti hea. Kahjuks on see üldiselt kõik mida see anime hästi teeb. Aga vaatamist on see igati väärt.
_________________

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Sept 10, 2012 21:37    Teema: Vasta viitega

Okei, nüüd kus suvi hakkab järele andma, võin julgelt väita, et üle pika aja on midagi vaadata ja oodata olnud. Nimelt Binbougami ga! ja Jinrui wa Suitai Shimashita on tabanud jack-pot'i ning minu südant.

Olen jälginud ka Kokoro Connecti, mille suhtedraama on korralik, kuid rikutud teatud välise tegelase poolt, Sword Art Online'i, milles peituvad võimalused eepiliseks fantaasiaseikluseks, kuid mis ei suuda oma potentsiaali kuidagi haarata, Moyashimon Returnsi, mis on ikka veel hea, kuid mitte imeline
_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Shirotoki



Liitunud: 11 Veeb 2010
Postitusi: 333
Asukoht: Põltsamaa/Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Sept 10, 2012 21:55    Teema: Vasta viitega

Kui suvest kokkuvõtteid teha, siis mõned asjad on muutunud ikka küll.

Natsuyuki Rendezvous kaotas suhteliselt kiiresti oma võluva huumorimeele ja muutus nii väga igavaks.
Muv-luv Alternative: Total Eclipse ei jõudnudki taastuda oma esimeste osade taset ja muutus üha nõrgemaks. Lausa kahju, sest selle VN on hea.
Sword Art Online on küll päris kobe kuid jääb paraku novellile kõvasti alla.


Kokoro Connect, Binbougami ga! ja Jinrui wa Suitai Shimashita jäid minu jaoks väga nauditavateks, kuid minu hooaja lemmikuks kujunes hoopis Tari Tari. Väga korralik draama.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: