Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
erik_schults
|
Postitatud: Esm Aug 13, 2012 15:04 Teema: |
|
|
Üks nupp nimega ''Mahjong School'' peaks olema ''online games''ide juures. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
|
magicalmuffin tik-tak
|
Postitatud: Esm Aug 13, 2012 15:16 Teema: |
|
|
Aha, selge, tänan. |
|
Tagasi üles |
|
|
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Esm Aug 13, 2012 22:21 Teema: |
|
|
Yakuza 2's (PS2 mäng) saab ka mahjonggi mängida. Suht muhe. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
|
katikati
|
Postitatud: Nelj Jan 17, 2013 18:53 Teema: mah jongg |
|
|
Hei!
Otsisin netist midagi, mis viitaks, et ka Eesti ollakse mahjongiga tuttavad ja leidsin ainsana teie foorumi vestluse. See kah vana, aga ehk keegi on veel sellest huvitatud.. Elan Tlnas ja mul on mahjongi set olemas. Oskan mängida hiina mahjongi, mis on lihtsam, kui jaapani oma. Kui on keegi, keda see mäng huvitab, võime lausa kokku saada ja mõne hea tee saatel seda mängida. Kui on keegi, kes oskab mängida Riichi-Mahjongi(jaapani versioon), või keegi, kes teab kedagi, siis lunin ise teie seltskonda, sensei!: ) |
|
Tagasi üles |
|
|
muhkel93
|
Postitatud: Teis Apr 16, 2013 10:15 Teema: Re: mah jongg |
|
|
katikati kirjutas: | Hei!
Otsisin netist midagi, mis viitaks, et ka Eesti ollakse mahjongiga tuttavad ja leidsin ainsana teie foorumi vestluse. See kah vana, aga ehk keegi on veel sellest huvitatud.. Elan Tlnas ja mul on mahjongi set olemas. Oskan mängida hiina mahjongi, mis on lihtsam, kui jaapani oma. Kui on keegi, keda see mäng huvitab, võime lausa kokku saada ja mõne hea tee saatel seda mängida. Kui on keegi, kes oskab mängida Riichi-Mahjongi(jaapani versioon), või keegi, kes teab kedagi, siis lunin ise teie seltskonda, sensei!: ) |
Ma mingil määral oskan jaapani mahjongi aga mitte kuigi hästi aga muidu kui piisavalt palju inimesi leiaks võiks küll kokku saada ja paar mängu teha.
Ma muidu praegu mangin netis mingil offical lehel voi midagi taolist sial saab nii riichi-t kui ka Hong Kong-i mangida. Ainult tuleb mang dl ja kasutaja teha. link lehele http://www.dragonkong.com/index.html |
|
Tagasi üles |
|
|
lirinis
|
Postitatud: Nelj Aug 01, 2013 20:30 Teema: |
|
|
Tere muhkel93 ja katikati!
On huvitav näha, et keegi mängib Eestis mahjongi. Oskan mängida Riichi mahjongi. Praegu mängin ainult mahjong.net serveris. Mahjong seti mul kahjuks ei ole, leian kus seda on lihtsaim osta. Kui teate siis palun selgitage mulle. Praegu leian inimesi kellega võib koos mängida. Kui olete huvitatud, palun kirjutage mulle siin või mahjong.netis, minu kasutajanimi seal on see sama nagu siin, või emaili. |
|
Tagasi üles |
|
|
tvk_
|
Postitatud: Nelj Aug 01, 2013 20:58 Teema: |
|
|
Mängime pea iganädalaselt Tartus riichi-reeglitega. Võtke ühendust, mängime
Edit: Ei väsi ka tenhoud (seal mängivad ka jaapani prod, niiet säh teile mahjongtime'i propageerijatele!) ja AniMatsurit reklaamimast, kus saab samuti riichi-mahjongi mängida |
|
Tagasi üles |
|
|
Oldfishy
|
Postitatud: Esm Sept 23, 2013 14:10 Teema: |
|
|
Olen Tallinnas ja otsin riichi stiilis mahjongi mängijaid, sest kahel tüübil on isu otsa saamas või juba haihtunud. Kui keegi on huvitatud siis võtke minuga ühendust ning korraldab midagi. Ei pea oskama, piisab huvist mängu vastu |
|
Tagasi üles |
|
|
aerodu
|
Postitatud: Esm Sept 23, 2013 20:03 Teema: |
|
|
Tallinnas võin tulla mahjongi mängima kui aega oleks. |
|
Tagasi üles |
|
|
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Sept 23, 2013 20:06 Teema: |
|
|
Ma ei oska mängida aga vb. oleks isegi huvitatud |
|
Tagasi üles |
|
|
Muusik kohvijumal
|
Postitatud: Esm Sept 23, 2013 21:05 Teema: |
|
|
pls yes |
|
Tagasi üles |
|
|
katikati
|
Postitatud: Nelj Märts 13, 2014 03:17 Teema: Riichi mahjong |
|
|
Hei! Vastus minu postitusele tuli nii kaua, et ma enam ei vaadanudki siia foorumisse. Aga. Kui keegi oskab, või soovib õppida mängida Riichit, siis andke palun taaskord märku meilile kati.zakilova@gmail.com Kohtume iganädalaselt Tlnas! |
|
Tagasi üles |
|
|
aerodu
|
Postitatud: Nelj Märts 13, 2014 11:33 Teema: Re: Riichi mahjong |
|
|
[quote="katikati"]Hei! Vastus minu postitusele tuli nii kaua, et ma enam ei vaadanudki siia foorumisse. Aga. Kui keegi oskab, või soovib õppida mängida Riichit, siis andke palun taaskord märku meilile kati.zakilova@gmail.com Kohtume iganädalaselt Tlnas![/quote]
Nõus.
Ma oskan Riichit nüüd paremini kuigi yakud pole päris peas. Saatsin just sulle kirja ära.
EDIT: also mul on mahjongi komplekt olemas koos punktipulkadega kuigi punaseid 5-e mul pole. |
|
Tagasi üles |
|
|
tvk_
|
Postitatud: Teis Märts 18, 2014 15:55 Teema: Re: Riichi mahjong |
|
|
katikati kirjutas: | Hei! Vastus minu postitusele tuli nii kaua, et ma enam ei vaadanudki siia foorumisse. Aga. Kui keegi oskab, või soovib õppida mängida Riichit, siis andke palun taaskord märku meilile kati.zakilova@gmail.com Kohtume iganädalaselt Tlnas! |
aa, okei, ma vastasin sulle baka privasse neljapäeval muidu. eks saadan meilile uuesti siis |
|
Tagasi üles |
|
|
|