OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Visual Novelid
Mine lehele 1, 2  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> mängud
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Random Hero
muumikontroll


Liitunud: 16 Sept 2007
Postitusi: 712
Asukoht: Kosmos

PostitusPostitatud: Esm Jan 09, 2012 23:20    Teema: Visual Novelid Vasta viitega

Kuna Konsoolid & mängud teema on taandunud polügonide hulga üle arutlemiseks ning pikka aega on arutletud, et võiks olla rohkem teemasid, siis väike tutvustus.

Mis on visual novel? Korraliku tõlke puudumisel kavatsen seda termini kasutada kogu postituses. Inglise keele oskajatele ütleb see juba vihje - tegu on jutustusega, millel on visuaalseid elemente. Tavalisest digitaalraamatust eristab mängu lihtne element - teksti jaoks on üldjuhul ainult piiratud ala, ülejäänud ala täidab enamasti joonistatud kujul tegevuskoht ja tegelased, kellega peategelane suhtleb. Siit tuleb juba esimene terav jaotus, mida tavaliselt ka välja tuuakse - kas peategelane, kelle silme läbi kõike juhtuvat näidatakse jääb alati kaadri taha või näidatakse teda samuti.

Teises teemas kerkis üles probleem - vaatad tund aega ekraani poole ja muudkui klikid "edasi". Tegu on siiski peamiselt lugemisele keskendunud teostega, nii nagu tuleb raamatul lehti keerata, tuleb ka seda lapata. On täiesti lineaarseid noveleid, millel on ainult üks lahenduskäik ja milles ei ole valikuid. Klassikaline skeem sisaldab aga harusid, mida tavaliselt iseloomustavad tegelased, kellega rohkem aega hakatakse koos veetma. Tuleb teha valikuid, õiged viivad "hea" lõpuni, valed kas igava või halvani. On ka teoseid, mis sisaldavad lisaks tekstile ja üksikutele valikutele ka näiteks RPG või strateegiamängude elemente.

Üks Visual novelite lahutamatu osa - kahjuks või õnneks, on kindlasti 18+ sisu. Leidub mänge, mis müüvadki suure posu erootikaga, millele on natuke teksti juurde kirjutatud, on kuldset keskteed ja siis väärtuslikku või lihtsalt head lugemist, kuhu on siis tehasestandardina seksi juurde keevitatud.

Platvormipõhiselt on visual novelid üks paras kurioossum - peaaegu kõik visual novelid on toodetud arvutiplatvormidele, ükskikuid on üle kantud ka konsoolidele, kusjuures selline handheld nagu PSP saab edukalt hakkama eelnevald veidike koduarvutis korrigeeritud novelitega. Oma lihtsuse tõttu oli visual novelite buum koos paljude muude doujin, eriti bullet hell tüüpi mängudega just PC-98 generatsiooni ajal.Häid ja halbu, ilusaid ja väga palju koledaid mänge tekkis nagu seeni peale vihma, sest igaüks tahtis kätt proovida ning kuna mängu jaoks pole suurt peale paari joonistuse ja paari rea teksti vaja, miks ka mitte.

Katawa Shoujo

Eelneva sissejuhatusega olen jõudnud mänguni, mis mind inspireeris kogu seda postitust kirjutama - lõpuks täisversioonina välja lastud ja parajalt arutelu tekitanud mäng nimega "Katawa Shoujo" - nimele on leitud igasuguseid tõlgendusi, kuid sisu jääb samaks - puudega tüdrukud. Kui tuua paralleele muude zanritega, on tegu Visual Novelite Touhouga - kes sellest veel ei tea, saab varsti teada ja hämming on veel suurem, kui tuleb välja, et tegu pole kogenud ja kasumit tootva firmaga, vaid paari entusiastiga.

Katawa Shoujo julgeb teha, mida ülalnimetatud firmad ei julgeks, kui nad just väga ni¹itoodet teha ei tahaks. Ja tehtud on hästi - pole tehtud asja, mille nimi ja mõte on ainsad müüvad argumendid, vaid pärast vähemalt osalist läbimängimist pean tunnistama, et tegu on vähemalt fännitoodangu näol ikka väga asjaliku lugemisega.

Sisult võiks öelda, on tegu klassikalise koolihaaremiga, kuid erinevalt tavalisest tsundere-yandere-lapsepõlvesõbranna kompotist heidetakse südameprobleemidega (päris probleemide, mitte puberteedi-ahastusega) nooruk erinevate puuetega koolikaaslaste sekka, algab ettevaatlik üksteise tundmaõppimine. Tegemist on just eelkõige armsa teosega, mis näitab, et niikaua kuni säilib meie inimlikkus, oleme kõik inimesed. Selle mängimine pani järjekordselt mõtlema, et pole mõtet iga pisiasja üle vinguda või kurb olla, on inimesi, kellel on märksa raskem.

Mäng on tasuta allalaetav: http://katawa-shoujo.com/download.php


Saya no Uta - Song of Saya.

Kuna antud mäng on edukalt PSP peale ümber ehitatav, mängisin-lugesin seda arvutist eemal olles. Tegu on mõnusalt groteskse ja skisofreenilise teosega, mis keskendub peategelasele, kes pärast autoõnnetust ja sellele järgnenud eksperimentaalset ajukirurgiat näeb kogu maailma ja teda ümbritsevaid kui hunnikuid roiskuvat liha. Helid kriibivad ta kõrvu, lõhnad ajavad iiveldama ning toit püsib ainult tahtejõuga sees. Kõige selle jubeduse keskel kohtab ta noort tütarlast, kes ainsana näeb "normaalne" välja.

Kui lugematul hulgal äranämmutatud klassika ära on tüüdanud, siis kindlasti huvitav vahepala. Mis mulle eriti meeldis ja mille ma enne wikipediaga konsulteerimist ära tundsin, olid ka viited Lovecraftile. Üks loo võimalik lahenduskäik jätab väga palju otsi lugeja fantaasiale, tekitades õudu ja mõtisklusi just Lovecrafti stiilis. Lisaks väga sobiv ja sürr heliriba


Lõppsõna: loodan, et viitsisite lugeda ja veel rohkem loodan, et sina, just sina kirjutaksid oma kogemustest ja oma arvamustest antud teemal. Oled mõnd mängu mänginud? Tutvusta seda teistele. Tahad soovitust? Küsi.
_________________
Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Jan 09, 2012 23:45    Teema: Vasta viitega

Mul tulid need suured reklaamid bussipeatustes meelde, kus tavalisi inimesi süüdistatakse, sest neil on silmad peas ja nad näevad kahemeetrise läbimõõduga pead.

KS on palju parem kui taoline kurja lööklausega tolerantsikampaania, aga eks tal ole ka omad puudused. Kõige suurem on see, et Misha lõikab oma juuksed maha ja temaga seksides tuleb nõme lõpp.

Ja see on minu arust natuke liiga nüri (nagu VN'id kipuvad olema). Suurem osa mängust kirjeldab argitegevusi, oi täna oli koolis jälle igav päev, hei kuule anna mulle ka võileiba. See on vast vajalik teatud õhustiku loomiseks ja tüdrukute tundmaõppimiseks, aga minu meelest saaks seda ka paremini lahendada. Lisada natuke põnevust mängu.

Ma lootsin, et see tuleb rõve porno ja leidsin eest pettumuse. Kuna Mishal enda route'i ei ole, siis tegin läbi Shizune oma. Ei kutsu uuesti lugema.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Amelia



Liitunud: 24 Sept 2010
Postitusi: 118

PostitusPostitatud: Teis Jan 10, 2012 01:39    Teema: Vasta viitega

Oi, see on tore, et visual novel'itel nüüd oma teema on. Happybunny Muuseas, neile, kes huvitatud on, on olemas koht nimega Visual Novel Database, kust võib mitmeid uusi huvitavaid mänge leida (kuigi suurem osa neist on eroge...)

Promon siis omalt poolt ka enda lemmikut, mängu mida kiidetakse paljudes kohtades taevani - Ever17: Out of Infinity. Välja on ta lastud KID poolt, 2002 aastal.

Mäng algab sellega, et sa oled veealuses (ja -teemalises) lõbustuspargis. Vahetad kahe tegelase vaatepunkti. Varsti pärast mängu algust tuleb valik, millest sõltub see, kellena sa edasi mängid, kas Takeshi või "Kid"ina. Üsna kohe pärast selle valiku tegemist juhtub ka see, mis hakkab mängu huvitavaks tegema - mingisugusel põhjusel juhtub õnnetus, mille tagajärjel on peaaegu kõik inimesed sealt evakueerunud ja pool lõbustuspargist üle ujutatud.

Edasi pead sa kuidagi suutma leida võimaluse sealt põgeneda, enne, kui lõbustuspargi klaasseinad täielikult veesurvele alla annavad... Jutu sees tuleb ka palju ebaloomulikke elemente sisse.

Mõlema tegelasega on 2 head lõppu, Kid'il on ka kaks halba lõppu, Takeshi'l vaid ainult üks. Peale selle on üks õige lõpp, kus kogu lugu lõpuks selgusele jõuab.

Mäng on vägagi sõltuvust tekitav, sa võid hakata seda õhtul mängima mõeldes, et natuke enne magaminekut mängid ja lõpetades avastada, et kell on 5 hommikul. Samuti on Ever17'l kiitmist väärt muusika.

Pilt 1

Pilt 2

Pilt 3
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
lostinthemist



Liitunud: 16 Sept 2009
Postitusi: 432
Asukoht: Lõuna-Korea

PostitusPostitatud: Teis Jan 10, 2012 02:06    Teema: Vasta viitega

Julgen ka omalt poolt soojalt soovitada Ever 17: Out of Infinity't, mis on tõepoolest suurepärane.

Ever 17 on vist ka esimene (ja seni ainus) visual novel, mida ma olen mänginud ja piisas väga vähesest, et hinge jääda. Lugu on piisavalt huvitav, sündmuste edenedes muutub see järsku nii kaasahaaravaks ja põnevaks.
Eriti, kui aset leiavad müstilised sündmused, mis tekitavad lõppude lõpuks nii palju küsimusi, millest pooltele ei anna vastused isegi üks hea lõpp (rääkimata sellest, et esimese kahe mängu läbimisel sain halvad lõpud).
See öö, kui mängisin esimest korda läbi, saades halva lõpu, ei suutnud ma üldse magama jääda. Justkui vaataks "Lost"i mingi hooaja cliffhangerit... ma olin nii mindblown, et peas tiirlesid mitmed, kümned küsimused ja need ei lasknud mul üldse magama jääda, ning vähkresin voodis mitu tundi järjest, üritades selgusele saada, et mis kurat nüüd juhtus.

Tegelased on meeldejäävad, nii mõnigi neist ajab üsna mitu korda nii südamest naerma, samas nende käitumine tekitab tihti küsimusi. Miks nad nii teevad? Kas nad on siiski need, kes nad paistavad olevat? Ja küsimuste nimekirjal pole justkui lõppu.

Tõepoolest, parim aspekt Ever 17 juures on muusika, mis aitab väga hästi sisse elada ja samas tekitab pidevalt atmosfääri, et midagi... on tõsiselt väga-väga valesti.
Täpselt nagu eelmises postituses kirjas oli, on Ever 17 üsna kaasahaarav ja sõltuvusttekitav, et isegi mina leidsin end tihti hommikutundideni mängimast. Ma pole veel isegi pool visual novelist läbi mänginud.

Kusjuures,
Tsiteerin::
Üks Visual novelite lahutamatu osa - kahjuks või õnneks, on kindlasti 18+ sisu.

Ever 17s pole seda üldse ja see mängib asja õnneks ainult. Ning mitmed teised KIDi visual novelid pidid olema ka lastesõbralikud.
_________________
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Piksel



Liitunud: 21 Jan 2010
Postitusi: 15

PostitusPostitatud: Teis Jan 10, 2012 05:56    Teema: Vasta viitega

Ummi kirjutas:
Kuna Mishal enda route'i ei ole, siis tegin läbi Shizune oma. Ei kutsu uuesti lugema.


Shizune route on nagu lihtsalt... halb, midagi eriti ei juhtu ega arene, ainuke lugemisväärt koht oli kui Kenji natuke oma traagilisest minevikust pajatas.
Nii et jah, teised teed on paremad, soovitan uuesti lugeda.

Also, kui sa tahad rõvedat pornot, tee Emi route'i.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Shirotoki



Liitunud: 11 Veeb 2010
Postitusi: 333
Asukoht: Põltsamaa/Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Jan 10, 2012 14:04    Teema: Vasta viitega

KS'is oli minu vaieldamatu lemmik Lilly route ning nõustun Randomiga, et tegu on üpris hästi tehtud asjaga ning see pani mõtlema inimlikkusele ja kaastundele. (Ühtlasi iga kord, kui ma kuulen nüüd kusagil animes tegelase südame tuksumist siis on esimene mõte HEART ATTACK INCOMING.)

Nagu eespool juba mainiti, siis Ever 17: Out of Inifinty on tõesti tõeline pärl ning paelub väga keeruka ning müsteeriume täis looga, mis sageli tekitab "WTF IS GOING ON?!?" mõtteid. Kõik muu on selle kohta juba öeldud.

Minu isiklik lemmik on aga Jun Maeda ja Key (Clannad, Air, Kanon) poolt tehtud meistriteos nimega Little Busters. Key teoseid iseloomustavad alati väga emotsionaalsed ja traagilise loomuga inimsuhted, mis sisaldavad müstilisi, üleloomulike elemente. Little Busters viib selle hoopis uuele tasemele (jah ma arvan, et see on parem, kui Clannad ja Kanon) rääkides lapsepõlves moodustatud sõprade kamba tegemistest keskkooli ajal. Algus tundub suhteliselt tüüpiline slice of life kuid erinevate tegelastega suhteid arendades võtab lugu üpris dramaatilisi ning isegi süngetes toonides pöördeid, puudutades väga hästi lugeja südant. Jaapanis peetakse seda üheks parimaks "tear jerkeriks."

Lisaks romansile võib kohata Little Bustersis väga tasemel meeste vahelist sõprust ning Visual Novelite puhul haruldaselt head huumorit. Iga tegelane on karismaatiline ning kogu lugu pole ainult harem vaid vaatab ka läbi teiste tegelaste silmade. Selleks et unlockida true ending tuleb läbi mängida kõigi tegelaste head lõpud. Loo viimane path toob tõelise müstika elemendi sisse ning seob kogu senise loo omg wtf momente täis keeruliseks võrguks. Sarnaselt KS-iga on Little Bustersi peamine naispeategelane kerge puudega (natukene autistlik).

Mitte ühegis teises VN-is pole ma kohanud nii palju valikuid (seal tuleb neid iga natukese aja tagant) ning minigame elemente (pesapalli mängud, jõu katsumised jms)

OP on ka päris hea: http://www.youtube.com/watch?v=VatkGGooKrI


Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Stopa
kibestunud sotsiopaat


Liitunud: 18 Nov 2008
Postitusi: 1719
Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo

PostitusPostitatud: Teis Jan 10, 2012 17:27    Teema: Vasta viitega

Mängisin kunagi Clannadit. Tegin Fuuko route'i ära. Rohkem ei viitsinud.
_________________

Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
erik_schults



Liitunud: 22 Aug 2007
Postitusi: 1070

PostitusPostitatud: Kolm Jan 11, 2012 03:07    Teema: Vasta viitega

Mul on päris mitut Visual novelit soovitada.
Muvluv Unlimited, Muvluv Alternative, Fate/Stay Night, Tsukihime.. Need kõik on äärmiselt head ja soovitaks neid soojalt. Mehine mees nagu ma olen, suutsin ma päris palju mehiseid pisaraid valada Muvluv Alternativi läbi tehes ja MLA on mul siiamaani lemmik visual novel.

Kõikidest nendest teostest olen ma rääkinud teises teemas, seega ma peaks midagi uut vahelduseks ka tegema.


Monmosu Quest (MonsterGirl quest.) ei ole mingi suurte firmade poolt tehtud, vaid on vist paari indiviidi (Lugesin sellest kusagilt, but I could be wrong.) teos ja nagu katakawa shoujo, see samuti proovib midagi uut (Kuigi see kindlasti pole midagi sarnast katakawa shoujo-ga). Selles on battlesystem, huvitav setting ja kõige tähtsam, ''naised'' kes proovivad sind vägistada igal võimalusel!
Illias on inimeste suur jumal, kes andis hunnikute väel seadusi, et inimesed mingil juhul ei põmmitaks koletisnaisi, aga twist on selles, et koletised peavad tegema mehi põmm-põmmitama nende kõmm-kõmmi, et saada lapsi, sest kõik koletised on naised.
Meie kallis peategelasel ebaõnnestus saada õnnistust jumalanna käest, mis oleks talle kaitset andnud koletisnaise vigurite eest, aga nagu üks korralik peategelane ikka, teda ei morjendanud, et naised tahavad temaga teha seda ja toda. Ning tal oli veel üks kiiks, ta soovis, et koletised ja inimesed saaks elada koos. Seega nii ta asub teele koletiste kuninganna poole.
Tema kaaslaseks on ''üks'' ussinaine, kes soovib näha kuidas peategelasel läheb ja abistab teda läbi tema teekonna.
BGM sellel teosel on pagana hea ja sellese on palju tööd läinud.

P.S: Kui sulle ei meeldi ''natuke moonutatud'' kehadega naised (Noh koletised), siis sulle vist eriti ei hakka see meeldima.


_________________

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
erik_schults



Liitunud: 22 Aug 2007
Postitusi: 1070

PostitusPostitatud: Nelj Märts 15, 2012 21:50    Teema: Vasta viitega

Tõmbasin endale ühe visual noveli PSP peale, mõeldes Keima peale (TWGOK, The world god only knows). Ei leidnud ühtegi mis oleks mõnevõrra kergema storyga, aga leidsin Saya no Uta. I am most amused!
Põhiliselt kõik Visual Novelid PSP-l on jaapani keeles, ning see on natuke kurb. Hea seegi, et sain endale ühe toreda väikese Saya no Uta peale.
Mul ka Photo Kano peal, kuigi see jaapani keeles.
_________________

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Random Hero
muumikontroll


Liitunud: 16 Sept 2007
Postitusi: 712
Asukoht: Kosmos

PostitusPostitatud: Püh Mai 13, 2012 23:50    Teema: Vasta viitega

Lõpetasin just paaritunnise lugemise ja mõtlesin, et väikese tutvustuse vääriline on see teos kindlasti.

Juniper's Knot on paari entusiasti poolt tehtud lühike visuaalne jutuke. Tegu pole isegi mitte mänguga, valikuid pole, saab rahus hästikirjutatud teksti, kaunist visuaalset külge ja võrratut heliriba nautida. Jutustus leiab aset mahajäetud mõisas, kuhu on sajanditeks maagilise ringi sisse aheldatud kaunis deemon. Ühel päeval satub ootamatult sinna noormees, kes vangistatud deemoniga vestlema jääb. Kuna deemon ei pääse võluringist välja ning noormees ei kavatsegi ringi sisse astuda, jäävadki nad niimoodi lihtsalt olevikust ja minevikust rääkima.

Mis mind esimesena haaras, oli just visuaalne külg. Nii deemoni kui noormehe karakterid on väga hästi kujutatud, samuti nende ajaloolised ja kultuurilised iseärasused. Kui hiljem lisandus veel võrratu heliriba, võisin selle lühikese jutustuse kanda oma lemmikute hulka.

Mis on aga eriti hämmastav - tegu on NaNoRenO projektiga, mis iseenesest on lihtne - kuulutatakse välja sellenimeline kirjutamisüritus ja visuaalnovell tuleb kuuajase tähtajaga valmis saada. Sellest ka tõenäoliselt lühidus. Ülejäänud osavõtjate tutvustusi lugedes tundub, et tegu on vist ühe parimaga sealt.

Pilt ka.


Isegi menüü näeb stiilne välja.

_________________
Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Blawk



Liitunud: 1 Aug 2009
Postitusi: 438

PostitusPostitatud: Püh Mai 20, 2012 13:31    Teema: Vasta viitega

Lugesin selle Junipers Knot'i läbi. Väga meeldiv, et minu esimeseks VN'iks selline meistriteos sattus. Tegelased olid äärmiselt meeldivad ja lugu oli huvitav. Nagu juba öeldud, siis muusika ja artwork oli ka ilus. Lõpus oleks ainult natuke rohkem teada saada tahtnud, ja üldse kuidagi imelik lõpp oli, aga muidu ikka, väga-väga hea.

Nüüd tahaks selle paljukiidetud Ever 17 ära proovida. Kahjuks ei leia ma aga ühtegi kohta, kust ma selle mängu omandada võiks. Tegelikult ühe koha leidsin, aga seal oli mäng hakitud 10+ erinevaks tükiks ja allalaadimisel oli ajalimiit. Äärmiselt häiriv. Kui keegi teab mõnda inimlikku kohta, kust mängu saaks, oleks PM'i üle väga tänulik.
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
lostinthemist



Liitunud: 16 Sept 2009
Postitusi: 432
Asukoht: Lõuna-Korea

PostitusPostitatud: Püh Mai 20, 2012 14:12    Teema: Vasta viitega

Kui kirjutasin Ever17 kohta pool aastat tagasi, siis selleks ajaks olin saanud ainult ühe hea lõpu ning kirjutasin arvamuse seni mängitu põhjal. Nüüdseks olen saanud kõik lõpud, nii head kui ka halvad. Kui neli erinevat head lõppu on omandatud, avaneb alles siin nn true ending.

Ma alguses ei viitsinud miskipärast tõelist lõppu saada, aga mul on väga hea meel, et seda tegin. Kuigi arvasin, et tean juba piisavalt nelja erineva hea lõpu põhjal, siis pärast tõelist lõppu... nope. True ending oli tõsiselt mitmedimensiooniline, pööras kõik seni mängitu maa peale (heas mõttes). Alles siis sai lugu algusest lõpuni selgeks. Suurepärane visual novel. Pärast true endingu kätte saamist olin paar-kolm päeva järjest mindblown ja öösiti magada ei saanud.
_________________
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Keitarò Urashima



Liitunud: 12 Dets 2006
Postitusi: 517
Asukoht: St. Paul, Minnesota

PostitusPostitatud: Püh Juun 03, 2012 23:56    Teema: Vasta viitega

Kusjuures School Days tuleb inglisekeelsena kuu lõpus välja. Ma pole küll suur visual noveli sõber, kuid anime tõttu olen intrigeeritud. :P
_________________
Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune

Welcome to..... Velvet Room.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Bushidon
sucker mc


Liitunud: 9 Juul 2006
Postitusi: 970
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Juun 04, 2012 11:26    Teema: Vasta viitega

Piksel kirjutas:
Also, kui sa tahad rõvedat pornot, tee Emi route'i.

Praegu ongi käigus just see haru ning...asi on siiani välja näinud enam-vähem selline - oh kui armas, oh kui armas, oh kui armas, OH SA RAISK MIDA KURADIT, oh kui armas, oh kui kurb ent samas armas, jne...

Tõsiselt, see üks stseen seal kuuris tundus väga kohatu ning kui kogu see muu kompott poleks niivõrd neetult kütkestav ja kaasahaarav, siis oleks see asi vist pooleli jäänud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Blawk



Liitunud: 1 Aug 2009
Postitusi: 438

PostitusPostitatud: Esm Juun 04, 2012 13:24    Teema: Vasta viitega

Peaks ka Puudega Tüdrukutele uue võimaluse andma, aga kui ma seda esimest korda proovisin oli see sissejuhatus nii pikk, et ma olin endal valmis juba mõne jäseme eemaldama. Täpselt ei mäleta, aga mingi mingi tund, kaks ja olin alles kooliuksest sisse saanud. Eks ta ole vist peategelase tutvustamiseks ja atmosfääri loomiseks, aga ikkagi.
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Stopa
kibestunud sotsiopaat


Liitunud: 18 Nov 2008
Postitusi: 1719
Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo

PostitusPostitatud: Esm Juun 04, 2012 14:10    Teema: Vasta viitega

Blawk kirjutas:
Peaks ka Puudega Tüdrukutele uue võimaluse andma, aga kui ma seda esimest korda proovisin oli see sissejuhatus nii pikk, et ma olin endal valmis juba mõne jäseme eemaldama. Täpselt ei mäleta, aga mingi mingi tund, kaks ja olin alles kooliuksest sisse saanud. Eks ta ole vist peategelase tutvustamiseks ja atmosfääri loomiseks, aga ikkagi.


äkki sa loed liiga aeglaselt? see intro kohe kindlasti ei ole nii pikk.
_________________

Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Blawk



Liitunud: 1 Aug 2009
Postitusi: 438

PostitusPostitatud: Esm Juun 04, 2012 16:20    Teema: Vasta viitega

No võib olla tundus siis ainult, et oleks juba kaks tundi mänginud.
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
teshrin



Liitunud: 18 Aug 2009
Postitusi: 532
Asukoht: Fujoshi land

PostitusPostitatud: Esm Juun 04, 2012 16:26    Teema: Vasta viitega

Bushidon kirjutas:
Piksel kirjutas:
Also, kui sa tahad rõvedat pornot, tee Emi route'i.

Praegu ongi käigus just see haru ning...asi on siiani välja näinud enam-vähem selline - oh kui armas, oh kui armas, oh kui armas, OH SA RAISK MIDA KURADIT, oh kui armas, oh kui kurb ent samas armas, jne...

Tõsiselt, see üks stseen seal kuuris tundus väga kohatu ning kui kogu see muu kompott poleks niivõrd neetult kütkestav ja kaasahaarav, siis oleks see asi vist pooleli jäänud.


Esimesena mängisingi Emi route'i ära. "...oh kui armas, oh kui armas, oh kui armas, OH SA RAISK MIDA KURADIT, oh kui armas..." kirjeldab täpselt mu tollast reaktsiooni.

Aga Blawk, vaata, palju sul playtime on, siis saad teada, on's kaks tundi või mitte.
_________________
You're only young once, but you can be immature forever.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Aarne



Liitunud: 28 Juun 2012
Postitusi: 107

PostitusPostitatud: Nelj Juun 28, 2012 06:26    Teema: Vasta viitega

Viimastest mis ma mänginud olen on mulle meeldinud Hoshizora no Memoria (Tegin kaksikute routed ära.) ja Deardrops.
Muv-Luvi ma ei soovita. Selleks, et see asi huvitavaks läheks pead sa seda nii pikalt lugema ja mitu osa ka veel pealekauba. Väga madal time/fun ratio on.

/
erik_schults kirjutas:
kõige tähtsam, ''naised'' kes proovivad sind vägistada igal võimalusel!

Mängi parem Sengoku Rance!'i, see täielik TBS ja SINA oled vägistaja!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
erik_schults



Liitunud: 22 Aug 2007
Postitusi: 1070

PostitusPostitatud: Nelj Juun 28, 2012 07:53    Teema: Vasta viitega

Aarne kirjutas:
Muv-Luvi ma ei soovita. Selleks, et see asi huvitavaks läheks pead sa seda nii pikalt lugema ja mitu osa ka veel pealekauba. Väga madal time/fun ratio on.

erik_schults kirjutas:
kõige tähtsam, ''naised'' kes proovivad sind vägistada igal võimalusel!

Mängi parem Sengoku Rance!'i, see täielik TBS ja SINA oled vägistaja!


That's where you're wrong.
Extra kestab mingi 5-6 tundi (Ei ole just eriti pikk.)? Ja küllap sa sellest mööda ka ei vaadanud? Selles on su viga. Unlimited kestab kusagil 10-15 tunni ringi (Kui mängid selle 1 korra läbi.) ja Alternative kestab toreda 50+ tundi, ning mõlemad on kuradima head. Kui sa puutud seda koore kihti, ei tohiks põlata seda ära visata, sest selle all on kuradi hea värk.
See time/fun ratio on kuradima suur arvestades kaua Unlimited ja Alternative kestavad.
Ma ütlen sulle, kasvõi skippi Extrast läbi ja tee Unlimited ning Alternative läbi. Sa ei kahetse seda.

Mul on mitme tunni väärtuses rääkimist kusagil teises foorumis selle kohta kuidas Extra on mõttetu rämps kõigega võrreldes. Ja ma ütlen sulle seda sama. Skippi kasvõi läbi.

Aarne kirjutas:

Mängi parem Sengoku Rance!'i, see täielik TBS ja SINA oled vägistaja!

Kas need on koletised kelle alakeha on ussi oma? Või hiidkalmaari naised? Ei ole? Minujaoks no-go siis!
_________________

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> mängud Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: